KommaGo.nl- Logo - Beoordelingen

KommaGo.nlReviews

: 1.158Uitstekend

4,56

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
KommaGo.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij KommaGo.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
KommaGo.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij KommaGo.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor KommaGo.nl

193 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.158 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 sep. 2021
Ik kreeg netjes een email dat de levering iets langer gaat duren. Tevens uitnodiging voor een webinar. Paar dagen later, bestelling nog niet ontvangen. Voordat ik navraag kon doen ben ik gebeld geworden met wederom excuses voor de vertraging. Echter, nu is product wel binnen gekomen en wordt vandaag nog opgestuurd. Ben uitermate tevreden met deze klantenservice. Ze weten daar hun klanten echt te waarderen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 sep. 2022
Product niet leverbaar, dus bellen voor levertijd: kan 1 dag, 1 week of een jaar zijn, of nooit. Zoeken op internet waar voorraad wel is en opnieuw gebeld en dan ineens binnen 3 dagen op de deurmat. Onzin verkopen op de servicedeskmedewerker kan funest zijn en is uiterst onproffessioneel, maar dat begrijpt u zelf zeker wel.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor KommaGo.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
20 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jun. 2022
Snelle levering, zelf verkeerd product besteld, volgende dag juiste product al in huis, en direct een retourlabel gekregen waarmee ik gratis kon retourneren. Top service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jun. 2022
Na bestelling geen faktuur en bestel-/betalingsbevestiging ontvangen. Later volgde een verzendbevestiging en de volgende dag het produkt ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jun. 2022 
een top bedrijf voor zakelijk en b2b. servicedesk heeft de benodigde kennis en kan goed adviseren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jun. 2022
Een bestelling geplaatst op een feestdag en toch de dag er na geleverd. SUPER 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jun. 2022
Prima service, snelle levering, goed advies.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Goede en snelle levering. Zeer tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jun. 2022
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jun. 2022
Top service en prima advies
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jun. 2022
Service sérieux et rapide.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jun. 2022 
snel en zeker
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 mei 2022
Prima prijs,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jun. 2022
Beoordeling melden