Mysteel.nl

4.153 reviews in totaal   1.067 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de kwaliteit van de producten, die als stevig, duurzaam en mooi wordt ervaren. Ook wordt de montage meestal als eenvoudig gezien en de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak goed beoordeeld. Sommige klanten prijzen daarnaast de vriendelijkheid en bereikbaarheid van de communicatie. De verpakking wordt vaak degelijk gevonden. Toch zijn er veel klachten over vertraagde, gespreide of onduidelijke leveringen. De communicatie met het bedrijf en de klantenservice wordt wisselend ervaren: sommigen hebben last van onduidelijkheid, trage reacties, standaardberichten, AI-antwoorden of niet nagekomen beloftes. Verder zijn er opmerkingen over onhandige, te grote of beschadigende verpakkingen, en balen sommige klanten van gemiste kortingen na hun aankoop. Ook kan de montage soms kleine uitdagingen opleveren of ontbreekt er een handleiding.

ReviewsMysteel.nl

Duidelijke website, na levering snelle reactie op vragen. Verbetering is mogelijk m.b.t. de levering. Die was toegezegd, maar bleek door een fout van MySteel zelf niet mogelijk te zijn. In 2e instantie correct afgehandeld.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Frank, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en je toelichting. Fijn om te horen dat onze website duidelijk is en dat je na levering snel geholpen bent met je vragen. Je opmerking over de levering en onze fout daarin waarderen we; we nemen deze feedback mee om onze processen verder te verbeteren. Veel plezier met je aankoop!
Alles is perfect gelopen. Bestelling was helemaal goed.alle onderdelen waren erbij. De nabestelling ging ook helemaal oké. Alles is makkelijk in elkaar te zetten. En nu maar roesten. Jan van Polen.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Jan, Wat fijn om te lezen dat alles van bestelling tot nabestelling zo soepel is verlopen en dat het monteren eenvoudig ging. We wensen je heel veel plezier met de plantenbak(ken) en het mooie roestproces van het cortenstaal!
Tot nu toe zeer makkelijke montage, paar keer telefonisch contact over levering gehad, gaf veel vertrouwen in bedrijf, enige minpuntje is dat ik paar dingen te weinig had besteld ( mijn fout), die niet kon ophalen bij jullie, moest met verzending, (+ kosten hiervan)

Antwoord van Mysteel.nl

Beste willem, Dank u wel voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de montage goed verloopt en dat het telefonische contact over de levering u vertrouwen heeft gegeven. We waarderen ook uw terugkoppeling over het nabestellen; zulke opmerkingen helpen ons om onze service verder te verbeteren. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team MySteel
De bezorging ging wat rommelig misschien in het vervolg duidelijker aangeven dat er meedere pakketten zijn.verder is het wel goed gekomen en staat de bak inmiddels.heb eerder al een vierkante bak besteld en die is nu mooi verroest.nu een driehoekige besteld en er staat Duindoorn in.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Ben, Hartelijk dank voor uw mooie review en uw terugkoppeling. Fijn om te horen dat de bakken inmiddels mooi staan en u opnieuw voor MySteel heeft gekozen; uw opmerking over de communicatie rondom meerdere pakketten nemen we mee om onze bezorginformatie verder te verbeteren. Veel plezier met de driehoekige bak en de Duindoorn! Met vriendelijke groet, Team MySteel
2 plantenbakken en een borderrand besteld. Eerste indruk is dat de borderrand van degelijke kwaliteit is en de hoek zie je aan de buitenkant niet eens dat dit gelast is, zo mooi. Inmiddels 1 plantenbak gemonteerd, is prima ook in je eentje te doen, behalve dan de middelste koppelplaten bij een wat grotere bak. Dan is even hulp erbij wel zo prettig i.v.m. het gewicht. Bak moet nog waterpas gezet worden, maar het begin is er.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Lonneke, Hartelijk dank voor je uitgebreide review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de borderrand en de afwerking van de hoeken. Mooi ook dat de eerste plantenbak al gemonteerd is! Veel succes nog met het waterpas zetten en heel veel plezier met de verdere afwerking. We wensen je alvast veel plezier van je plantenbakken en borderrand! Met vriendelijke groet, Team MySteel
Het gemak van bestellen via de ordentelijke webwinkel beviel mij uitermate. Vlotte levering aan huis. Bij controle van de geleverde goederen bleek 1 onderdeel te ontbreken. Na een mailtje van mijnentwege kreeg ik dezelfde dag nog de melding dat dit spoedig rechtgezet zou worden. Na 1 week de nalevering thuisgekregen. Heel tevreden klant dus !

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Krist, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat het bestellen via onze webshop als prettig en overzichtelijk is ervaren en dat de levering vlot verliep. Natuurlijk is het vervelend dat er in eerste instantie een onderdeel ontbrak, maar we zijn blij dat dit snel is opgepakt en correct is nageleverd. Veel dank voor uw vertrouwen en heel veel plezier met uw bestelling. Vriendelijke groet, Team MySteel

Prachtig product, maaaar.....

Prachtig product, nu "moderne" tuin vol bloemen.. maar de levering: 8 mei besteld en 19 juni geleverd. Heb te lang moeten wachten, veel gebeld. Kon mijn tuin niet vlot afmaken, terwijl mijn planten voor die bakken ook besteld waren en al die weken in dozen stonden te wachten. Sommige hebben dat , ondanks mijn zorg, niet overleefd. Wat nieuwe gekocht en mooi resultaat NU! Dat te lang wachten was minpunt !

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Yvonne Geldman, Hartelijk dank voor je feedback. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het product en dat je tuin het gewenste resultaat heeft gekregen. Tegelijkertijd vinden we het erg jammer om te lezen dat de levering vertraging heeft opgelopen en dat dit voor ongemak heeft gezorgd. We begrijpen goed dat het frustrerend is geweest om zo lang te moeten wachten en dat dit ook invloed had op je planning. Dit is zeker niet de ervaring die wij willen bieden. We waarderen je geduld tijdens het proces en je eerlijke feedback, omdat dit ons helpt onze service te verbeteren. Mocht er nog iets zijn waarmee we je kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team MySteel.
de levering dag dat zouden jullie nog kunnen verbeteren. ik heb 3 dagen op rij thuis geweest dat jullie gingen leveren. en het schuifde steeds op, voor de rest prima in orde.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Eddy, Hartelijk dank voor je vijfsterrenreview. Jammer om te horen dat de leverdag meerdere keren verschoof; jouw feedback hierover waarderen we en nemen we mee om onze levercommunicatie verder te verbeteren. Fijn dat de bestelling voor de rest helemaal in orde is en we hopen dat je er veel plezier van hebt.

Mooi produkt , makkelijk te monteren .

Makkelijk te bestellen, bestelling werd in 3 x geleverd, op zich geen issue, assemblage wijst zichzelf uit, heb wel zelf nog rondellen gaan halen om de boutjes en moeren krachtiger te kunnen vastzetten. Plantenbakken staan nu voorlopig op het gras met de roestversneller maar ingespoten.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Sergio, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat het bestellen en monteren zo soepel is verlopen en bedankt ook voor uw tip over de rondellen; zulke feedback helpt ons om onze producten en handleidingen verder te verbeteren. We wensen u veel plezier met de plantenbakken en het eindresultaat in de tuin! Met vriendelijke groet, Team MySteel

Mooie producten makkelijk te monteren

Mooie producten en zeer eenvoudig en toch stevige bakken om zelf in elkaar te zetten. Cortenstaal begon gelijk al een beetje zijn uiteindelijke kleur te krijgen na even wat water eroverheen te sproeien. Snel geleverd en netjes verpakt, niet de eerste keer dat ik hier heb besteld.

De bezorging kwam niet overeen met de planning.

De bezorging kwam niet overeen met de planning??? Toch eerder dan verwacht .. dus niemand om het te ontvangen ? Bezorger het de oprit op gesleept en achter gelaten. Wel even contact gehad even via RING ( deurbel). Product prima!
Snelle levering. Ondanks dat de vrachtwagen onderweg kapot was gegaan is het snel weer opgepakt en volgende dag geleverd. Goede communicatie hierover en de producten zijn ook top.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Jacobs, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de levering, ondanks de pech onderweg, alsnog snel is opgepakt en dat u tevreden bent over zowel de communicatie als de producten.
Mooi materiaal en netjes geleverd. De kwaliteit is goed en de levering verliep uiteindelijk correct. De levertijd was echter ruim een week en daarmee aan de lange kant. Ook liet de bestelbevestiging enkele dagen op zich wachten, waardoor we zelf contact hebben opgenomen om te controleren of alles goed was gegaan. Uiteindelijk is het netjes in orde gekomen, maar het vroeg wel wat geduld.
Prima product. Contact is alleen moeizaam. Iedereen die ik heb gesproken zegt iets anders. Contact over de mail is vervelend, want iedere keer reageert iemand anders. Aantal keer contact gehad en hierbij aangegeven dat ik echt te levertijden moet hanteren van de website, die aangehouden en vervolgens blijkt mijn product niet leverbaar. Levertijden op de website zijn dus niet actueel. Ook wacht ik al 3 weken op een offerte.. Pas de website even aan als het door drukte niet lukt om aan deze verwachtingen te voldoen.
P D
Peter D.

Tevreden van 3 plantenbakken in cortenstaal…

Ik heb 3 plantenbakken in cortenstaal aangekocht, op tijd, goed verpakt geleverd, moet ze nog monteren maar materiaal ziet er mooi en stevig uit, ik heb ze besteld met bodem en wielen, handige website waar je duidelijk kan kiezen in verschillende maten, staat duidelijk vermeld of je je met bodem, poten of wieltjes wil, ik heb gekozen voor met bodem en wieltjes zodat die makkelijk te verplaatsen is op mijn terras. Goede prijs en geen negatieve ervaring, voor mij correct bedrijf.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Peter, Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Fijn om te vernemen dat de levering op tijd en goed verpakt was en dat het materiaal van de plantenbakken naar wens is. Het is ook prettig om te lezen dat je onze website duidelijk en gebruiksvriendelijk vond en dat je de juiste opties voor bodem en wielen makkelijk kon kiezen. We hopen dat het monteren soepel verloopt en dat je straks veel plezier hebt van je plantenbakken op het terras. Met vriendelijke groet, Team MySteel
Het is zeer mooi, een tipje voor het bedrijf, geef aan na bestellen, dat niet alles voorradig is, nu moesten we 3 x thuis blijven, werd wel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, en uiteindelijk hebben we nu een geweldige eyecatcher in de tuin

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Hans, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de plantenbak zo’n geweldige eyecatcher in uw tuin is geworden, en dank ook voor uw tip over de voorraadcommunicatie: die nemen we zeker mee om onze dienstverlening verder te verbeteren. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team MySteel

Zware kwaliteit en snelle levering

3 plantenbakken besteld voor op het dakterras. Je bent even een half uurtje bezig om het in elkaar te schroeven. De eerste staat, nu de rest nog. Eerste indruk is goed, het is van een zware kwaliteit. Ben benieuwd hoe de bakken er over een paar jaar bijstaan.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Susanne, Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat de eerste indruk van de zware kwaliteit van de plantenbakken goed is. We wensen je veel plezier met het verder in elkaar zetten en jarenlang tuinplezier op het dakterras! Met vriendelijke groet, Team MySteel

1 bestelling; twee bezorgmomenten

Ik wist niet dat mijn plantenbak in twee afzonderlijke pakketten, op verschillende dagen bezorgd zou gaan worden. Nu moest ik er 2 x voor thuisblijven. Ik zou het veel prettiger vinden wanneer mijn bestelling in 1 keer bezorgd wordt. Verwarrend en onprettig.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Ronald, Dank je wel voor je review en je eerlijke toelichting. We begrijpen dat het niet prettig is om twee keer thuis te moeten blijven en vinden het waardevol dat je dit aangeeft. Waar mogelijk proberen we onze leveringen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en jouw feedback helpt ons om dit verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team MySteel

Precies wat we in gedachten hadden!

Cortenstaal bakken besteld om een voortuintje mee te maken. Ze staan op zijn plek en nu vullen met mooie grassen. Mooi materiaal en binnen paar dagen roestproces in werking. Dank je wel voor de snelle en nette levering.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Mirjam, Wat fijn om te lezen dat de cortenstalen bakken precies zijn wat jullie voor ogen hadden en dat het roestproces al zo mooi op gang is gekomen. Geniet van het inrichten van jullie voortuintje met de siergrassen! Met vriendelijke groet, Team MySteel
nadat ik even op mijn bestelling moest wachten, er was geen bodemplaat in voorraad, en ik met n feestje zat in t weekend, toch nog mijn cortenstaalbak op tijd geleverd. Ook betaling van bodemplaat onmiddellijk terug gekregen.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Gerty, Dank u wel voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de cortenstaalbak ondanks de vertraging toch op tijd voor uw feestje is geleverd en dat de terugbetaling van de bodemplaat goed is verlopen. We wensen u veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team MySteel