Beoordelingen voor SuperStudio Nederland



Goed

4.45/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 24 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft SuperStudio Nederland al 65 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
20-05-2019
Alles naar tevredenheid behalve dat ik zonder overleg een bericht krijg wanneer het bezorgmoment is en ik niet zelf voor het bezorgmoment kan kiezen of contact op kan nemen met de leverancier.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
02-03-2019
23-04-2019
Track en traicing is zeer matig, ontvang meerdere berichten zonder inhoud.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
23-04-2019
Leuke stoelen Alles volgens afspraak en vooraf prima advies gekregen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
22-03-2019
heel professionele afhandeling van bestelling tot levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
10-03-2019
Was reuze benieuwd..een gigantische mooie aanbieding via een Spaans bedrijf . Het zou in eerste instantie vrij lang duren eer de lampen geleverd zouden worden maar ik had geluk. En de aflevering via Gefco verliep soepel. Alles was prima verpakt. Al met al een aanrader. Ik ga vast vaker bij jullie bestellen. Reuze blij met mijn supergaaf verlichting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
15-02-2019
Zeer tevreden over product en levering. Via mail word je keurig op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken is.
Mooie betaalbare producten.

Een tevreden klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
De lampen zijn prachtig En de service was super Helaas zijn de lampen toch wat te groot de plek die ik had bedacht en wil ik ze graag ruilen voor andere lampen. Deze lampen zijn duurder dus zou ik graag kosteloos willen ruilen maar dat is helaas niet mogelijk. Dat vind ik wel jammer, de levering en retourkosten zijn helaas te hoog waardoor ik ze niet kan ruilen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
15-01-2019
Prijs/kwaliteit
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-12-2018
Besteldatum
20-12-2018
20-12-2018
Prima service, bestelling op tijd geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
19-12-2018
19-12-2018
De levering, een glazen salontafel, perfect uitgevoerd.
Keurig binnen de gestelde levertijd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
Mijn geleverde artikel is prachtig, maar werd alleen 2 dagen later geleverd. De kwaliteit is goed en het zelfmonteren ging ook uitstekend. Bart (Amsterdam)
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
26-10-2018
26-10-2018
Het zijn perfecte stoeltjes precies zo wij dat wilden
5.00
Uitstekend

SuperStudio Nederland antwoordt: 29-10-2018
Hartelijk dank dat u uw ervaring bij SuperStudio heeft gedeeld. Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen.

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
26-10-2018
26-10-2018
Levering maand later dan toegezegd Ook trage respons op vragen. Producten zijn overigens uitstekend (zeker qua prijs/kwaliteit-verhouding).
3.33
Redelijk

SuperStudio Nederland antwoordt: 29-10-2018
Wij stellen uw mening en vertrouwen in SuperStudio zeer op prijs. De mening van onze klanten is voor ons uitermate belangrijk om te blijven verbeteren. Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen.

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
16-10-2018
16-10-2018
Onlangs heb ik drie AJ lampen besteld en was prettig verbaasd over het feit hoe perfect eigenlijk alles is verlopen bij jullie.

m.vr.gr H.Schrijen
5.00
Uitstekend

SuperStudio Nederland antwoordt: 17-10-2018
Wij stellen uw mening en vertrouwen in SuperStudio zeer op prijs. De mening van onze klanten is voor ons uitermate belangrijk om te blijven verbeteren. Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen.

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
08-10-2018
Excellent products, small damage on the steel frame of chairs.
The external partner who took care of delivery was quite poor.
4.67
Uitstekend

SuperStudio Nederland antwoordt: 09-10-2018
Thanks for your review and trust in SuperStudio. The customer experience is very important for us to improve. See you soon

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
25-09-2018
25-09-2018
Mooie stoelen, voldoen aan verwachting.
5.00
Uitstekend

SuperStudio Nederland antwoordt: 02-10-2018
Hartelijk dank dat u uw ervaring bij SuperStudio heeft gedeeld. Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen.

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Een prima stoel voor echt een superprijs.TOP
4.50
Uitstekend

SuperStudio Nederland antwoordt: 02-10-2018
Wij stellen uw mening en vertrouwen in SuperStudio zeer op prijs. De mening van onze klanten is voor ons uitermate belangrijk om te blijven verbeteren. Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen.

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
10-09-2018
Mooi product, het was even puzzelen hoe de lamp in elkaar gezet moest worden maar dat is goed gekomen. Wat ik wel jammer vindt is dat de geleverde lamp in Nederland moeilijk te verkrijgen is die we bij geleverd hebben gekregen. Zeker de moeite waard. Ik wacht op nog een lamp. Ik ben benieuwd of die net zo mooi zal zijn.
4.67
Uitstekend

SuperStudio Nederland antwoordt: 12-09-2018
Wij stellen uw mening en vertrouwen in SuperStudio zeer op prijs. De mening van onze klanten is voor ons uitermate belangrijk om te blijven verbeteren. Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen.

Datum van publicatie
07-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
07-09-2018
Prima geregeld , de doos was bij aankomst wel stuk , maar het materiaal niet beschadigd
4.00
Goed

SuperStudio Nederland antwoordt: 10-09-2018
Hartelijk dank dat u uw ervaring bij SuperStudio heeft gedeeld. Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen.

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
31-08-2018
31-08-2018
Levering is boven verwachting snel
en de producten precies wat ik er van verwacht
het enige wat ik kan aanmerken is dat de bezorgdienst niet bekend is waardoor het soms gissen was als ik een message kreeg die me op de hoogte stelde van 'een' levering - wat uiteindelijk bleek die van Superstudios te zijn
anders dan dat perfect
4.67
Uitstekend

SuperStudio Nederland antwoordt: 03-09-2018
Wij stellen uw mening en vertrouwen in SuperStudio zeer op prijs. De mening van onze klanten is voor ons uitermate belangrijk om te blijven verbeteren. Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen.

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
30-08-2018
30-08-2018
Wij hebben nog steeds niets ontvangen
1.00
Slecht

SuperStudio Nederland antwoordt: 31-08-2018
Uw mening is voor ons uitermate belangrijk om te kunnen verbeteren en wij bieden u onze welgemeende excuses aan voor het veroorzaakte ongemak. Wij zullen deze kwestie bekijken om u een oplossing te kunnen bieden en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Datum van publicatie
11-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
11-08-2018
Snelle en goede levering van geweldig mooie producten.
5.00
Uitstekend

SuperStudio Nederland antwoordt: 13-08-2018
Hartelijk dank dat u uw ervaring bij SuperStudio heeft gedeeld. Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen.

Datum van publicatie
02-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
02-08-2018
Snelle service, mooie producten en een duidelijke manier van communiceren naar de klant
5.00
Uitstekend

SuperStudio Nederland antwoordt: 03-08-2018
Hartelijk dank dat u uw ervaring bij SuperStudio heeft gedeeld. Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen.

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
25-07-2018
25-07-2018
Zeer te vreden, mooie stoelen voor weinig geld .
Alles goed geleverd volgens afspraak,kreeg zelfs een smsje wanneer de levering kwam.Van mij een dikke DUIM voor super studio .
5.00
Uitstekend

SuperStudio Nederland antwoordt: 26-07-2018
Wij stellen uw mening en vertrouwen in SuperStudio zeer op prijs. De mening van onze klanten is voor ons uitermate belangrijk om te blijven verbeteren. Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen.

SuperStudio Nederland klantbeoordeling

SuperStudio Nederland

SuperStudio, design meubels voor de beste prijs.

SuperStudio biedt u de mooiste meubels en woondecoratie, met ongelooflijke kortingen, tot 80% op de producten uit onze catalogus. Onze prijzen zijn optimaal aangepast zodat onze klanten vrij kunnen beslissen over de woondecoratie thuis of in een bedrijfs- of horecaruimte. Wij kiezen de meubels in onze catalogus zeer zorgvuldig uit en bieden allerlei woonstijlen: landelijk, Scandinavisch, Bauhaus, industrieel, vintage, etc. U vindt bij ons alles van avant-garde design klassiekers tot de meest originele moderne creaties. Onder onze clientèle bevinden zich architecten, interieurontwerpers etc. Ook voeren wij interieurdesign projecten uit voor hotels, restaurants, bars, kantoren en andere openbare gelegenheden. SuperStudio neemt de decoratie van uw woon- en werkplek bijzonder serieus. Als u een liefhebber bent voor mooi design, dan bent u zeker ook een liefhebber van onze aanbiedingen. www.superstudiodesign.nl. Welkom!

Contact
C/ Tavern 61 Bajos
08021 Barcelona
Spanje
reviews@superestudio.com
SuperStudio Nederland
Winkel-exploitant
Todofurniture S.L.U.
Calle Platon ,6 , 3º3ª
08021 Barcelona
Spanje
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Morante
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met SuperStudio Nederland.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.