ielm.nlReviews

: 1.029Goed

4,36

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 jan. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
ielm.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij ielm.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 jan. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
ielm.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij ielm.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor ielm.nl

828 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.029 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 jun. 2022
Ik kreeg vrij snel bericht dat het bestelde artikel niet aanwezig was. De mogelijkheid werd geboden om het geld terug te krijgen. > beter was geweest om bij het bestellen al te zien dat het artikel niet op voorraad was. Ik heb vervolgens gevraagd wanneer het artikel wel leverbaar is. Daarop werd een alternatief geboden door eenzelfde pakje te kiezen, maar nu met capuchon. > dit aanbod had de fa ook meteen kunnen doen. Als ik niet naar een alternatief had gevraagd had ik waarschijnlijk geen pakje gehad. Wat bijzonder is dat ik het alternatieve pakje zonder bijbetaling heb ontvangen. Uiteindelijk heel fijn opgelost. Dankjewel.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 okt. 2021
Een eerdere order is geannuleerd omdat de betaling niet gelukt was. Ik kon het niet opnieuw doe, dus wachtte op een manier hoe we dat zouden oplossen. Na een paar weken ging ik zelf nog eens kijken en was de bestelling geannuleerd. Communicatie daarover zou fijn zijn. Vervolgens een nieuwe bestelling geplaatst. Maar die is nog steeds niet binnen. Ik wacht daar nog steeds op.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor ielm.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Het pak ziet er super uit, en m’n dochter van 1,5 vindt hem prachtig. De verzending was snel. We hebben hem wellicht wat aan de grote kant besteld (maat 86 terwijl ze net maat 80 heeft) maar de mouwtjes en beentjes kunnen opgevouwen worden en zo kan ze het lekker lang aan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 uur geleden
Ik koop nu al jaren pakken van iELM en heb er veel ouders om me heen er ook mee aangestoken. Onlangs heb ik met 6 andere gezinnen een bestelling geplaatst en dus de 12 euro expres kosten betaald, de pakken waren er binnen een week! Dat kan ik echt iedereen aanraden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Snelle levering. Gezien het niet uit Nederland komt, duurt het twee tot drie dagen, maar het is zo onwijs snel binnen. 'Priority' post. Thanks Ielm, mijn mannen kunnen hierdoor weer lekker in de modder ravotten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Niet meer met ups verzenden komen niet aan de deur maar brengen het naar pick up punt in heel andere wijk waardeloos is dat hier door ga ik niets meer bij u kopen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Fijne klantenservice die terugmailt! Van bestellen tot ontvangst duurde bij mij 8 werkdagen. Heel blij met het mooie buitenspeelpak voor m’n dochter!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Leuke prijzen in de sale. Wel hoge verzendkosten, maar het kwam redelijk snel binnen. Goede kwaliteit producten! Al met al erg tevreden! ☺️
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Hele handige pakken om buiten te spelen bij minder weer. Snelle verzending. Bestel voor de zekerheid een maatje groter.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Fijne webshop alleen jammer dat er achteraf geen capuchon op het pak zat. Dat heb ik bij de beschrijving even gemist.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
Lekker stevig! Het is niet 100% waterdicht.. maar weet niet of beiden te combineren is.. ik ben erg tevreden!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Goede kwaliteit, zo veel plezier van & snelle vertrouwde levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Snelle verzending en goede kwaliteit. Valt mooi op maat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Goed verpakt, snel verzonden. Artikel zoals verwacht
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Elk jaar een pakje vanaf hun 1e levensjaar, ideaal!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Duurt lang, want buitenland. Maar goede kwaliteit!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Fijne ervaring met bestellen en afleveren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Goed product, snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Snelle en nette bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Mooi en zoals verwacht 😃
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden
Beoordeling melden