ielm.nl

4.533 reviews in totaal   915 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg positief over de kwaliteit van de pakken: ze zijn duurzaam, waterdicht, warm en favoriet bij kinderen. Ook het gebruiksgemak wordt gewaardeerd, vooral voor buitenspelen en verschillende weersomstandigheden. Daarnaast zijn klanten enthousiast over de leuke prints, vrolijke ontwerpen en het mooie uiterlijk van de pakken. Sommige klanten prijzen de snelle en vriendelijke klantenservice en waarderen de aanbiedingen, waardoor de prijs betaalbaar wordt. Aan de andere kant klagen klanten regelmatig over het ontbreken van bestel- en verzendbevestigingen, onduidelijke informatie en een moeizame bereikbaarheid van de klantenservice. De meningen over de verzendsnelheid zijn verdeeld, waarbij sommigen vertraging ervaren en duidelijke updates missen. Verder wordt de prijs soms als hoog ervaren wanneer er geen aanbieding is.

Reviewsielm.nl

Fijne pak en was redelijk snel bezorgd, binnen een week. Het gekke was alleen dat ik geen bericht had gehad toen IELM het pakket verzonden had, maar kreeg gelukkig wel bericht van UPS 1 dag voor bezorging. Nog iets wat ik gek vind is dat er continue pakken in de "aanbieding" zijn, wat ik wat misleidend vind. Pas dan de prijs gewoon aan. Dit is volgens Nederlandse wet ook verboden.

Eerst onduidelijkheid, maar nette en snelle service!

Na bestellen ontving ik geen bevestiging of factuur. Op Trustpilot las ik slechte reviews en ik dacht... zucht... Enkele dagen later had ik hierover contact met het bedrijf opgemomen. Binnen 1 hur kreeg ik direct een mail terug, met daarin excusses voor het ongemak, een track en trace nummer en ik werd gerust gesteld dat het pakket onderweg was. Weer enkele dagen later kwam het pakket keurig verpakt binnen. Super nette en snelle service ervaren. In het vervolg zal er nogmaals bestellen.
Alles top en snel ontvangen. Ik heb 3 buiten speel pakken gekocht, Er kwam geen bestelbevestiging. Toen ik de reviews las dacht ik oh help!! Daarna heb ik de zelfde dag ielm een mail gestuurd en de dag er na weer, 2 dagen later kreeg ik een mail terug waarin ze mij de track en trace code lieten weten. Gelukkig kwam alles snel binnen. Zonder problemen

Nette communicatie bij onduidelijkheidje

Een mooi pak besteld bij ze. Na een paar dagen had ik nog geen mail met track&trace ontvangen, dus even een mailtje gestuurd over mijn bestelstatus. Dezelfde dag nog netjes antwoord waarin ze alles netjes hebben uitgezocht. Probleem meteen opgelost en pakket die dag nog binnen! Nu al 2x besteld bij ze en beide keren werd het binnen 24 u op de post gedaan. Fijne webwinkel.

Betere communicatie

Pakket kwam netjes aan, al was het wel op een pakketpunt waar ik niks vanaf wist. Een bestelbevesting zou fijn zijn, is ook geruststellend dat alles is aangekomen. Daarna een mailtje met track en trace. Die heb ik uiteindelijk gekregen omdat ik zelf gemaild had. Ik dacht dat het thuis geleverd zou worden maar blijkbaar bij een pakketpunt, dat was wel jammer dat ik daar niks van wist maar was al blij dat het was aangekomen.
Hele hoge kwaliteit pakken, geschikt voor de herfst en vroege winter met een borgvest eronder. Prachtige prints. Ook de muts is van Ielm, de kol was in zijn maat uitverkocht dus elders bestd. Tip voor Ielm: mogelijk zou Ielm de fleece kollen en mutsen qua kleuren nog meer kunnen uitbreiden zodat je bij de veelheid van prints altijd zo'n stoere set als dit kan maken. En zorgen dat alle maten beschikbaar zijn in dezelfde kleuren (dus een kol en een muts beschikbaar in dezelfde kleur). Ik had liever de kol namelijk ook bij jullie besteld want de kwaliteit is bij jullie superieur aan andere internet winkels!
Super fijne pakken! Kwalitatieve goede pakken voor meerdere mogelijkheden. Beide kinderen hebben er altijd een thuis liggen. Met en na regenweer kunnen ze buiten spelen en in de speeltuin van de natte glijbaan, we kunnen makkelijk wandelen in het bos met modder en ze blijven droog op de ijsbaan. Door het materiaal kunnen ze in meerde seizoenen worden gebruikt en gaat het niet zo plakken zoals een regenpak. Heel fijn in de herfst en lente met regen maar ook in de winter met een winterjas erover om in de sneeuw te spelen en op de schaatsbaan droog blijven. Door de verschillende designs ook super makkelijk om ze terug te vinden in een menigte of in het bos. En met de veiligheid reflecterende stukken ook voor auto's zichtbaar

Het duurde even maar het pakje is binnen

In januari gaf ik 1 ster omdat ik geen contact kreeg met de klantenservice en mijn pakje lang onderweg was. Het blijkt ook vooral aan de communicatie vanuit UPS (die er niet was) te liggen. Na deze review is er steeds goed contact geweest met Ielm. Ik heb het pakje nu (eindelijk) binnen. Het product zelf is van goede kwaliteit, zoals het ook bij de vorige was. Ideaal voor de winter.
De levering was goed, pak is zoals op de foto. De communicatie over de verzending kan beter. Ik kreeg een mail dat het verzonden was, met de melding dat ik het 'hieronder' kon volgen, maar daar stond geen link in. Wel had ik direct een orderbevestiging. De levering was niet supersnel, maar daar had ik al rekening mee gehouden door andere reviews. Het moest vanuit Roemenië komen, dat had ik dan weer niet verwacht. Het pak ziet er goed uit, zoals op de foto's. Ik zou hier opnieuw bestellen.

Prima babypak maar UPS bezorger is een probleem

Het babypak ziet er goed uit. Het enige probleem is in dit geval UPS. Het bezorgbericht komt in de spam terecht. Dus na mail aan ielm dat het pak niet was bezorgd maar wel betaald. Keurige mail terug waar het aflever adres was. Ik denk dat de aflevering door bezorger het probleem is en niet de leverancier ielm.

Jammer

Nadat mijn dochter een aantal keer een pak heeft geleend van een vriendin waren wij overtuigd van de kwaliteit en ook een buiten speel pak besteld. Het duurde even voordat we bericht kregen dat het verzonden was. Er zou een track en trace bijzitten maar dat was niet het geval. Na een paar dagen de track en trace opgevraagd, we kregen keurig de tracking link toegestuurd met excuses en de toezegging dat het pak diezelfde dag verstuurd zou worden. Kennelijk was dit dus helemaal niet gebeurd zoals ze hadden aangegeven, jammer maar met de toezegging dat het direct verstuurd zou worden hadden we vrede. Jammer dat ook die belofte niet nagekomen is en de zending na 2 dagen daarna eindelijk afgegeven is bij de vervoerder. Ondanks onze overtuiging dat het product goed is, vind ik de afhandeling erg teleurstellend.
De communicatie kan beter. Er wordt een mail verstuurd met het pakket is verzonden, volg je pakket volgens onderstaande link. Maar er zat geen link bij. Vervolgens gemaild en krijg pas een paar dagen later reactie nadat het geleverd is met: uw pakket is geleverd. Ja, dat begrijp ik nu ook wel. Maar ik had graag van te voren geweten wanneer het pakketje kwam, zodat er iemand thuis is. Verder is het pak echt top! Makkelijk aan te doen en van goede kwaliteit.
Erg blij met het regenpak. Dit is de tweede en de kwaliteit is super goed en erg handig in gebruik. Alleen de verzendkosten zijn vrij hoog en het retourbeleid is niet top dus heb er nu een liggen die mijn zoon meisjesachtig vind en zal ik aanbieden op Vinted i.p.v. retourneren.

Waardeloos!

Artikel besteld, verzendkosten betaald, maar verkeerd artikel geleverd, verkeerde maat en heel ander pak dan besteld. Klantenservice gemaild, gingen dagen overheen voordat ik antwoord kreeg. Hoewel ik duidelijke tekst en uitleg (en foto’s had gestuurd, kreeg ik een bericht terug waaruit bleek dat ze mijn mail niet eens goed gelezen hadden. Er werd gezegd dat ik mijn pakket bij een afhaalpunt moest afhalen, terwijl dat mijn probleem niet was. Er gingen meerdere mails overheen. Er wordt geen goede oplossing geboden. Ene keer krijg je antwoord in het Nederlands maar de keer er na in het Duits. Je moet het maar terug sturen naar Roemenie (want daar komt alles vandaan) en hopen dat je je geld ooit nog terug ziet. Ontzettend waardeloos. Geen enkele compensatie voor het ongemak of niks. Bestel hier nooit meer. Ben er zo ontzettend veel tijd aan kwijt en moeite geweest om het probleem op te lossen, dat dit het me niet waard is. En bovendien: uiteindelijk sta ik met lege handen want mijn kind heeft nu nog steeds geen buitenspeelpak en de vraag is nog steeds, ga ik ooit mijn geld nog terug zien? En dan bedoel ik: het volledige bedrag, inclusief betaalde verzendkosten.

Goede kwaliteit, service kan beter

Geweldige waterdichte pakken voor de kinderen. Ieder jaar worden ze weer veel gebruikt. Goede kwaliteit. Bij bestelling volgt helaas niet altijd een duidelijke bevestiging en ook geen verzendbevestiging of track and trace code. Waardoor het de laatste keer een raadsel was waar het pakket was. Wel een snelle reactie op de e-mail na een vraag van mij, waarbij ze het juiste pakketpunt achterhaald hebben.

Mooi buitenspeelpak

Het pakje is erg mooi en voldoet volledig aan de verwachtingen. Ik heb alleen geen mail gehad ter bevestiging van de bestelling en ook geen mail over de verzending. Dit is het enige wat ik miste. Verder is het pak je snel ontvangen.

Hele mooie en stevige pakken

Mn 1e IELM pak tweedehands gekregen en gaat nu al voor het derde kind mee en blijft ook echt goed en mooi. Perfect voor lekker in de modder spelen. Nu zelf een maar groter pak gehaald.

Dikke prima

Al jaren bestel ik bij ielm de softshel buitenspel pakken voor mijn kinderen. Nog nooit problemen gehad en ze zijn heerlijk in gebuik. Zelfs met de sneeuw 🤭

Prima pak, communicatie is een dingetje

Een verzendbevestiging zou het 5 sterren maken, zeker gezien de slechte reviews overal van niet opsturen/laat opsturen etc. Maar het pak is top!

Verder alleen maar goeds!

Ik weet uit ervaring dat Ielm fantastische producten levert. Echter heb ik nu 9 dagen geleden besteld en betaald, maar na de orderbevestiging niets meer vernomen. Heb ook al gemaild, maar tot nu toe niets gehoord. Dat vind ik erg jammer