Reviews voor maxxsloten.nl
besteld en de volgende dag in huis super service .
Goede sloten netjes optijd bezorgd klantenservice goed bereikbaar
Was op zoek naar goede ART4+ sloten. De keuze is best in orde bij Maxxsloten en kon dan ook vinden wat ik zocht.Bestelling was dan ook makkelijk en snel geplaats, net als de levering. Alles was netjes verpakt en de bestelde artikelen prima in orde en zoals geadverteerd.
Per abuis kreeg ik niet de juiste bestelling maar dat was met één mailtje supersnel opgelost. Top geregeld!
Product zoals omschreven en snelle verzending
Fijn bedrijf dat met je meedenkt en ook als je iets niet aan de verwachting voldoet, daar goed op reageert. Het bedrijf claimt vrijdag besteld volgende dag in huis. Dat was niet gelukt. Niet dat ik haast had maar wegens wel of niet thuis zijn op werkdagen. Na mijn vraag bleek dat hun vervoerder die dag vroeger de zendingen had opgehaald dan gebruikelijk. Dus mijn pakket was er nog niet bij. Excuses van Maxxsloten.nl.Met de vervoerder heb ik een bezorg afspraak kunnen maken waardoor ik het zelf kon ontvangen. Verder een fijne webshop en serieus personeel
Vervoersbedrijf paste om onduidelijke redenen de adressering aan waardoor bestelde slot aanvankelijk niet aankwam. Maar Maxxsloten lostte het op door na melding onmiddellijk een nieuw slot te versturen ( met een andere vervoerder). Top! Ook het product voldeed prima voor muurmontage.
Snelle leveringGoed slot voor weinig geldMakkelijk te bestellen op de site
Zondagavond besteld dinsdag ochtend op juiste adres afgeleverd
Slot was makkelijk gekocht en alle informatie was duidelijk. Tevreden!
Een paar ART 4 sloten besteld, en uiteraard snel ontvangen, en inderdaad, de degelijkheid straalt er vanaf. Deze zijn voorlopig niet meer stuk te krijgen.Prima zaak, geen klacht.
Super snelle levering.Goede sloten.Goede service!Top, ik weet wel waar ik mijn sloten volgende keer bestel.
Duidelijke omschrijving van de sloten, na bestelling meteen bevestigingsmail en snelle verzending. Nadien nog contact opgenomen voor het bijmaken van sleutels. Ook hierop de juiste tip gekregen en snelle feedback! Hier bestel ik nog!!
Koopafwikkeling en levering was prima, maar de (uitgerekte) lengtes van de kettingen kloppen niet met de opgaven:120 cm is 115 cm inclusief de ringen.145 cm is 145 cm inclusief de ringen.De kettingen zelf nog veel korter.
De set is betaalbaar, compleet en snel geleverd. TOP!
Correcte communicatie en werkt snel. Bij mij was er een foutje gemaakt. Dit was supersnel hersteld. Echt top.
Heel snel geleverd, en zeer stevig slot
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews