maxxsloten.nl- Logo - Reviews

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden490 reviews in totaal

maxxsloten.nl- Logo - Reviews

maxxsloten.nl

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden490 reviews in totaal

De reviews voor maxxsloten.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De degelijkheid, stevigheid en goede prijs-kwaliteitverhouding van de sloten worden vaak geprezen. Daarnaast waarderen klanten de klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid van de service. Ook de scherpe, concurrerende prijzen worden als groot voordeel gezien zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Foutieve leveringen of problemen worden doorgaans snel en correct opgelost naar tevredenheid van de klant. De communicatie rondom bestelling, levering en vragen wordt veelal als duidelijk, snel en prettig ervaren. Tot slot waarderen klanten dat de sloten makkelijk te bestellen, te monteren en te gebruiken zijn.

Reviews voor maxxsloten.nl

Prima
Geïmporteerde review
Snel, goede prijzen en betrouwbaar
Zeer vlotte afhandeling
Geïmporteerde review
Was een product in verkeerde kleur geleverd, na contact met servicedesk werd het juiste product nog dezelfde dag geleverd. Top.
Snel geholpen
Goed en degelijk
Geïmporteerde review
Snelle levering, duidelijke communicatie en een zeer stevig slot zoals omschreven.
Geïmporteerde review
Goed slot, gaat makkelijk open maar heel zwaar haha.Voor de rest goeie kwaliteit voor de prijs!
Geïmporteerde review
Heel snel en keurig geleverd.Toppie
Geïmporteerde review
Goed slot van degelijke kwaliteit. Met opberg houder zo heb je geen los slot om mee te nemen.
Super service
Geïmporteerde review
Ik kreeg alleen een aankoopbevesteging en wist niet wanneer het geleverd zou worden
Geïmporteerde review
perfect geleverd, en tenminste bereikbaar via telefoon.
Geïmporteerde review
Zeer stevig en makkelijk op te bergen in de houder
Snel geholpen
Geïmporteerde review
De slot is super goed. Dacht eerst dat het een broodje aap verhaal was. Maar die kilo’s klopte en hij is super sterk
Heel tevreden
Geïmporteerde review
Zeer degelijk slot gekocht voor mijn boot. Hou er wel rekening mee dat het echt zwaar is maar ik zie dit niet zomaar doorgezaagd of geslepen worden. Als het rvs eruit blijft zien zoals het nu is ben ik zeer tevreden.
Top