maxxsloten.nl- Logo - Reviews

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden490 reviews in totaal

maxxsloten.nl- Logo - Reviews

maxxsloten.nl

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden490 reviews in totaal

De reviews voor maxxsloten.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De degelijkheid, stevigheid en goede prijs-kwaliteitverhouding van de sloten worden vaak geprezen. Daarnaast waarderen klanten de klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid van de service. Ook de scherpe, concurrerende prijzen worden als groot voordeel gezien zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Foutieve leveringen of problemen worden doorgaans snel en correct opgelost naar tevredenheid van de klant. De communicatie rondom bestelling, levering en vragen wordt veelal als duidelijk, snel en prettig ervaren. Tot slot waarderen klanten dat de sloten makkelijk te bestellen, te monteren en te gebruiken zijn.

Reviews voor maxxsloten.nl

Geïmporteerde review
Ik had een verkeerde ketting gekocht en retour gestuurd. Ik ontving netjes een berichtje dat ze mijn retourzending hadden ontvangen. Het geld is inmiddels teruggestort.
Geïmporteerde review
Keuze gemaakt, goede prijs, snel geregeld en thuis afgeverd.
Geïmporteerde review
Tip, pak het zware slot iets steviger in. Nu zat het los in een doos. De verpakking was open gegaan ik weet niet of dit bewust of onbewust is gebeurd.
Geïmporteerde review
Makkelijk te plaatsen (goede instructie) Muuranker / grondanker ART 4 Nean. Wel een zware steenboor (16 mm) en een goede boormachine noodzakelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding en ziet er ook nog eens goed uit.
Geïmporteerde review
Prima slot voor een meer dan concurrende prijs. Snelle levering.
Geïmporteerde review
Fijn geholpen met wat vragen die ik had mbt ART4 en ART5 sloten.
Geïmporteerde review
Klanten service heeft mij op de hoogte gehouden i.v.m. bestelling /levering. Gezien de bestelling langer zou duren dan gewoonlijk is. Werd ik hier op de hoogte gebracht en mijn een optie te geven. Door aan bod een slot te leveren die wel voorradig was. En die service vind ik goed.Mee denken en oplossingen te vinden om toch de klant tevreden te houden. Goed service Maxxsloten.
Geïmporteerde review
Snelle bezorging en goede kwaliteit voor een goede prijs
Geïmporteerde review
slot was snel geleverd en het is goeie kwaliteit, zeker aan te raden.
Geïmporteerde review
Ziet er mij een goed en degelijk slot uit en werd snel geregeld
Geïmporteerde review
Goede prijs en snel geleverd
Zeer snel geleverd
Geïmporteerde review
Mijn bestelling werd via e-mail direkt bevestigd en vlot bezorgd. Kwaliteitsslot voor een zeer goede prijs
Geïmporteerde review
Ze zijn heel snel met opsturen.Producten zijn goedkoper dan andere bedrijven.Ik raad iedereen aan om bij hun bestellen
Geïmporteerde review
Bij Maxx sloten is het vandaag besteld morgen in huis met daarnaast een scherpe prijs. Top bedrijf
Geïmporteerde review
Goed veilig slot ontvangen. Sluit en opent soepel
Geïmporteerde review
Vandaag besteld, morgen in huis, uitstekend.
Geïmporteerde review
Snelle levering en prima service
Geïmporteerde review
Snelle service en top kwaliteit voor een mooie prijs.