maxxsloten.nl- Logo - Reviews

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden490 reviews in totaal

maxxsloten.nl- Logo - Reviews

maxxsloten.nl

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden490 reviews in totaal

De reviews voor maxxsloten.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De degelijkheid, stevigheid en goede prijs-kwaliteitverhouding van de sloten worden vaak geprezen. Daarnaast waarderen klanten de klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid van de service. Ook de scherpe, concurrerende prijzen worden als groot voordeel gezien zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Foutieve leveringen of problemen worden doorgaans snel en correct opgelost naar tevredenheid van de klant. De communicatie rondom bestelling, levering en vragen wordt veelal als duidelijk, snel en prettig ervaren. Tot slot waarderen klanten dat de sloten makkelijk te bestellen, te monteren en te gebruiken zijn.

Reviews voor maxxsloten.nl

Geïmporteerde review
Duidelijke en overzichtelijke website. Betaling en levering verliepen vlot en zonder problemen.
Geïmporteerde review
Muur/grondbeugel is gemakkelijk te monteren, alleen tekening klopt niet.
Geïmporteerde review
Mooi slot maar voor mijn kleinzoon te groot
Goed slot
Snel en goed geregeld
Geïmporteerde review
Overzichtelijke website, goede en snelle service mooi product zeer tevreden
Geïmporteerde review
Slot was te groot retour gestuurdVoor de rest prima
Geïmporteerde review
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.Vooral het gewicht met daarbij de mogelijkheid om aan een object te kunnen vastleggen was voor ons belangrijk.
Geïmporteerde review
Telefonisch advies gevraagd daar ik hetzelfde art 4 beugelslot wilde kopen aangezien ik mijn beugelslot had beschadigd.Voor het bestellen even gebeld daar er geen maten bij het getoonde slot stonden.Terstond een foto gekregen met de betreffende maten.Nieuw slot snel geleverd.
Geïmporteerde review
Besteld op de site, mooie combi deal en snel geleverd
Geïmporteerde review
Super kwaliteit aan goede prijs
Geïmporteerde review
goed slot prijs kwaliteit, snelle levering
Zeer goed ervaren
Geïmporteerde review
Bestelde slot ontvangen, goede kwaliteit/scherpe prijs.Levering via Dpd....ben ik persoonlijk geen fan van vanwege slechte en late updates.
Geïmporteerde review
Snelle levering en goede kwaliteit sloten.
Geïmporteerde review
Ik had een fietsslot dat te kort was. De ruime keuze en info in de webshop is heel fijn. En het slot werd vlot geleverd.
Geïmporteerde review
Ipv de bestelde 2 fietssloten zat er 1 slot in de verpakking, na een mailtje was het volgende slot er een dag later, zonder gezeur, top service
Geïmporteerde review
Zeer zwaar slot ,alleen kleiner dat ik dacht nu alleen een beetje tobben om de fiets veilig op slot te zetten.
Geïmporteerde review
Gemakkelijke bestellen, duidelijke info en supersnel geleverd.
nog niet in gebruik