maxxsloten.nl- Logo - Reviews

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden490 reviews in totaal

maxxsloten.nl- Logo - Reviews

maxxsloten.nl

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden490 reviews in totaal

De reviews voor maxxsloten.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De degelijkheid, stevigheid en goede prijs-kwaliteitverhouding van de sloten worden vaak geprezen. Daarnaast waarderen klanten de klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid van de service. Ook de scherpe, concurrerende prijzen worden als groot voordeel gezien zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Foutieve leveringen of problemen worden doorgaans snel en correct opgelost naar tevredenheid van de klant. De communicatie rondom bestelling, levering en vragen wordt veelal als duidelijk, snel en prettig ervaren. Tot slot waarderen klanten dat de sloten makkelijk te bestellen, te monteren en te gebruiken zijn.

Reviews voor maxxsloten.nl

nog niet in gebruik
Geïmporteerde review
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Geïmporteerde review
Een goede slot en is makelijk te instaleren. Wel eerst met een 6mm betonboor voorboren en dan pas met die 16mm.
Geïmporteerde review
Tel. contact gehad om een geplaatste order te wijzigen en werd gelijk in de order aangepast, dus zonder een bijbetaling of annulering gewijzigd en ook een perfecte snelle levering.
Geïmporteerde review
Mooi solide slot.Levering was snel.De doos van levering is niet geschikt voor het gewicht van het slot en was kapot gegaan, misschien een puntje van aandacht.Overal zeer teverde!
Geïmporteerde review
Mijn pakket met slot was bij verkeerd adres afgeleverd. Achteraf bleek dat ik het verkeerde huisnummer had ingevuld.Door het meedenken van “Max” het pakket terug gekregen.Dus dikke 9 voor de hulp en service van Max sloten
Geïmporteerde review
Heel tevreden met hun service!!DHL had de verzending verpest, waarna Maxxsloten zonder enige aarzeling via DPD meteen een nieuw pakket stuurde
Geïmporteerde review
Goede communicatie en snelle levering en goed product
Geïmporteerde review
Prima prijs en netjes verpakt
Geïmporteerde review
Dank u om track en trace na te kijken vandaag.
Geïmporteerde review
kwaliteit van de produkten zijn zeer goed maar voor de levering geen tracking code gekregen en al een geluk dat ik thuis was voor de levering of kon het nog gaan afhalen gaan daar kan veel verbeterd in worden
Geïmporteerde review
Een joekel van een slot met best een gewicht maar straalt vertrouwen uit dat in mijn geval de motor zeker niet meegenomen wordt
Geïmporteerde review
Uitstekende sloten, volledig naar wens inclusief 3 sleutels per slot. Perfect voor onze elektrische steppen.
Geïmporteerde review
Duidelijke communicatie, goede service en snel afgehandeld. Had per ongeluk te korte ketting ontvangen; hier is goed op gehandeld en de oplossing was snel bepaald en uitgevoerd.
Geïmporteerde review
De bestelling voldoet aan de verwachtingen, goed verpakt.2 sloten besteld, werken prima
Geïmporteerde review
Had hier nooit eerder besteld, maar de enige webshop die ik kon vinden met een 3m lang ART4 kettingslot. Prima product, supersnelle levering én antwoord op mijn E-mail. Dat laatste zie ik bijna niet meer. Aanrader.
Geïmporteerde review
Duidelijke beschrijving bijgevoegd en met de juiste stappen makkelijk te monteren. Ook nog snel geleverd.
Geïmporteerde review
Makkelijk online besteld en heel snel geleverd.Goed slot en een aanrader om hier te kopen!
Geïmporteerde review
Goed product en zeer snel geleverd.