maxxsloten.nl- Logo - Reviews

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden490 reviews in totaal

maxxsloten.nl- Logo - Reviews

maxxsloten.nl

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden490 reviews in totaal

De reviews voor maxxsloten.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De degelijkheid, stevigheid en goede prijs-kwaliteitverhouding van de sloten worden vaak geprezen. Daarnaast waarderen klanten de klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid van de service. Ook de scherpe, concurrerende prijzen worden als groot voordeel gezien zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Foutieve leveringen of problemen worden doorgaans snel en correct opgelost naar tevredenheid van de klant. De communicatie rondom bestelling, levering en vragen wordt veelal als duidelijk, snel en prettig ervaren. Tot slot waarderen klanten dat de sloten makkelijk te bestellen, te monteren en te gebruiken zijn.

Reviews voor maxxsloten.nl

Geïmporteerde review
Goed product en zeer snel geleverd.
Geïmporteerde review
Snel verstuurd, snelle reacties als contact wordt opgenomen, goede producten voor een scherpe prijs
Geïmporteerde review
Goede prijs, snel verzonden maar DPD is trage koeriersdienst
Geïmporteerde review
na misverstand en technische problemen prima contact gehad en 5 sterren opgelost. aanrader deze verkoper
Geïmporteerde review
Snelle, servies, en snel geleverd
Geïmporteerde review
Perfect slot en snelle bezorging
Snel en professioneel
Jo
Geïmporteerde review
HeelFijn dat de laatste versie een wat langere poten heeft aan het slot
Geïmporteerde review
Snelle service, snel antwoord op e-mail en top producten
Geïmporteerde review
Fietsslot is van goede kwaliteit
Geïmporteerde review
Is n supergoed kettingslot,hele goeie kwaliteit,en niet duur,ben er héél blij mee!
Geïmporteerde review
Simpel bestellen, goede kwaliteit, redelijke prijs
Geïmporteerde review
Volgende dag zat het anker al in de muur vast, en kon ik mijn nieuwe motor met een gerust hart voor de deur parkeren. Top service!
Geïmporteerde review
Na een meetfoutje mijnerzijds, is er na goed en plezierig overleg (via email en telefonisch) een uitstekend oplossing voor mijn probleem gevonden om mijn BBQ stevig vast te zetten. Alles snel geregeld!
Geïmporteerde review
Mijn Vouwslot ART 2 Maxx-Locks 95 cm bevalt goed. Eenvoudig te monteren en eenvouwdig te gebruiken.
Geïmporteerde review
Super, en zeer snelle levering
Geïmporteerde review
Produkt zo als beschreven. Snel geleverd.
Geïmporteerde review
Super snel geleverd, goede prijs. Erg tevreden :)
Geïmporteerde review
Slot ziet er degelijk uit