maxxsloten.nl- Logo - Reviews

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden490 reviews in totaal

maxxsloten.nl- Logo - Reviews

maxxsloten.nl

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden490 reviews in totaal

De reviews voor maxxsloten.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De degelijkheid, stevigheid en goede prijs-kwaliteitverhouding van de sloten worden vaak geprezen. Daarnaast waarderen klanten de klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid van de service. Ook de scherpe, concurrerende prijzen worden als groot voordeel gezien zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Foutieve leveringen of problemen worden doorgaans snel en correct opgelost naar tevredenheid van de klant. De communicatie rondom bestelling, levering en vragen wordt veelal als duidelijk, snel en prettig ervaren. Tot slot waarderen klanten dat de sloten makkelijk te bestellen, te monteren en te gebruiken zijn.

Reviews voor maxxsloten.nl

Geïmporteerde review
Na een beetje oefenen ben ik nu redelijk handig met dit hangslot. Ik ben 86 jaar en ben blij dat ik nog genoeg kan bukken om deze zware ketting tussen de spaken door te prutsen.
Geïmporteerde review
Snelle levering en goed advies
Geïmporteerde review
Goede prijs/kwaliteits verhouding vergeleken met andere aanbieders. Snel en zonder verzendkosten opgestuurd.Blij mee
Geïmporteerde review
alles perfect geregeld van aankoop tot levering
Geïmporteerde review
ART4 sloten gevonden om mijn motor volgens eisen van de verzekering voldoende op slot te zetten. Netjes en snel geleverd.
Geïmporteerde review
Snel, goed en volgens afspraak!
Zoals verwacht prima slot
goed
Geïmporteerde review
Motorslot gekocht, snel geleverd en niets te klagen. Een slot is dan ook een slot natuurlijk
Geïmporteerde review
retour zendingen worden niet snel genoeg afgehandeld.
Geïmporteerde review
Heel fijn slot super snelle leveringIk jullie zeker aanraden bij andere mensen
Geïmporteerde review
Zoals beloofd op de afgesproken dag ontvangen. Goed verpakt en degelijk slot.
Snel en in orde.
Art 4 slot met muurbeugel ‘s middags besteld en de dag erna geleverd
Geïmporteerde review
Voelt stevig aan, werkt perfect
Geïmporteerde review
Ik heb het slot voor mijn dochter gekocht voor haar studenten fiets. Wij dag twee lijkt het alsof er met het slotgerommeld is, maar krijg mijn dochter haar slot ook niet meer open. Uiteindelijk hebben medewerkers van de fietsenstalling haar geholpen en gaven aan dit is al het tweede slot van dit merk waarmee we zoveel problemen hebben. Het lijkt erop dat de cilinder is gezakt in het slot en daardoor moeilijker open en dicht gaat.
topper
Geïmporteerde review
Goed slot, is een fijne gedachte dat je een slot kan kopen met ART2 keuringvoor een nette prijs.
Geïmporteerde review
Prima bedrijf! Snelle verzorging van het product en uiterst vriendelijk
Geïmporteerde review
De mensen die u gerief naar huis brengen mogen wel wat meer communicatie voeren . Maandag gingen ze leveren uiteindelijk is het pas donderdag geleverd geworden