Voomy- Logo - Reviews

861 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden885 reviews in totaal

Voomy- Logo - Reviews

Voomy

861 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden885 reviews in totaal

De reviews voor Voomy zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit, degelijkheid en het doordachte ontwerp van de producten. Het moderne, mooie en praktische design wordt veelvuldig geprezen en het ruimtebesparende karakter valt goed in de smaak. Daarnaast waarderen klanten de snelle en correcte levering, het gebruiksgemak en de functionaliteit. De klantenservice wordt als behulpzaam, oplossingsgericht en snel ervaren, vooral bij retouren of problemen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als eerlijk beoordeeld. Tot slot voelen klanten zich gerustgesteld door de aandacht voor veiligheid en aanwezige keurmerken. Soms zijn er echter opmerkingen over vertragingen of bezorgproblemen bij de levering.

Reviews voor voomy.com

Goed en mooi materiaal
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat onze producten goed bevallen en er mooi uitzien. Team Voomy
Bedankt voor je review! Wij wensen jou veel plezier met je aankoop. Team Voomy
Goede en solide producten. Zeer tevreden!
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de producten als goed en solide worden ervaren. Mooi dat je zo tevreden bent. Team Voomy
Snelle levering en mooie stekkerdoos
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Fijn dat de levering snel was en dat de stekkerdoos er mooi uitziet. Team Voomy
Snelle bezorging
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat alles snel geleverd is. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop. Team Voomy
Mooie artiekel besteld en op tijd ontvangen
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het artikel mooi is en netjes op tijd is ontvangen. Team Voomy
Zoals gewoon weer super kwaliteit
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de kwaliteit weer helemaal naar wens is! Team Voomy
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je beoordeling! We hopen dat je tevreden bent met je aankoop en wensen je er veel plezier mee. Team Voomy
Bedankt voor je review! Wij wensen jou veel plezier met je aankoop. Team Voomy
Zeer goed product met een degelijke stroomkabel. Hele snelle levering.
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Mooi om te horen dat je tevreden bent over de degelijke stroomkabel en dat de levering zo snel was. Team Voomy
Snelle levering alles werkt en kwaliteit volgens verwachting
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat alles snel geleverd is en goed werkt. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop. Team Voomy
Bedankt voor je review! Wij wensen jou veel plezier met je aankoop. Team Voomy
Snelheid en product heb ik gekregen wat ik had verwacht.
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles snel is geleverd en dat het product precies was wat je ervan verwachtte. Team Voomy
Het snoer zit op een vreemde plaats. Zo dat het stopcontact aleen zo neer kunt zetten met een stopcontact naar beneden.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat de plaatsing van het snoer in jouw situatie niet handig is. We nemen dit zeker mee in toekomstige verbeteringen. Team Voomy
TS
T. S.