Voomy- Logo - Reviews

864 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden888 reviews in totaal

Voomy- Logo - Reviews

Voomy

864 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden888 reviews in totaal

De reviews voor Voomy zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit, degelijkheid en het doordachte ontwerp van de producten. Het moderne, mooie en praktische design wordt veelvuldig geprezen en het ruimtebesparende karakter valt goed in de smaak. Daarnaast waarderen klanten de snelle en correcte levering, het gebruiksgemak en de functionaliteit. De klantenservice wordt als behulpzaam, oplossingsgericht en snel ervaren, vooral bij retouren of problemen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als eerlijk beoordeeld. Tot slot voelen klanten zich gerustgesteld door de aandacht voor veiligheid en aanwezige keurmerken. Soms zijn er echter opmerkingen over vertragingen of bezorgproblemen bij de levering.

Reviews voor voomy.com

snelle levering
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Fijn dat de levering zo snel was. Geniet van je Voomy Team Voomy
alles wat je verwacht bij online shoppen, niet meer, niet minder
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat alles gewoon liep zoals het hoort bij online shoppen — precies zoals je verwacht. Veel plezier met je aankoop! Team Voomy
Bestelling gedaan, geleverd zoals het hoort.
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles gewoon is verlopen zoals het hoort. Daar houden we van. Team Voomy
Goede webshop, zeer snelle levering, en verrassend degelijke producten. Ben erg tevreden
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Mooi om te horen dat zowel de levering als de producten je zo positief hebben verrast. Fijn dat je zo tevreden bent. Team Voomy
x
Bedankt voor je review! Wij wensen jou veel plezier met je aankoop. Team Voomy
Fijn boxje, meerdere oplaad mofelijkheden. En dat voor n goede betaalbare prijs!!
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Mooi om te horen dat ons product je goed bevalt en de verschillende oplaadmogelijkheden goed van pas komen. Team Voomy
Goed product, snel geleverd.
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat alles snel geleverd is en goed werkt. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop. Team Voomy
Bedankt voor je review! Geniet van je nieuwe Voomy-product. Team Voomy
Privéprofiel
De besrelde stekker maakte enorm veel geluid als je de usb aansluitingen gebruukte. Na contact met de klantenservice een nieuwe ontvangen en deze werkt naar behoren.Top👍
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service én producten! Team Voomy
Bedankt voor je review! Geniet van je nieuwe Voomy-product. Team Voomy
Bedankt voor je review! Wij wensen jou veel plezier met je aankoop. Team Voomy
Prima, goed geleverd. Voldoet aan de omschrijving
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is geleverd en dat het product precies doet wat in de omschrijving staat. Team Voomy
Nvt

Mooi goed en snel

Mooie verpakking, goede kwaliteit en snel bezorgd
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Leuk om te horen dat zowel de verpakking, de kwaliteit als de snelle bezorging je goed zijn bevallen. Fijn dat alles klopt van begin tot eind. Team Voomy
Eerlijk product en super snel geleverd.
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het product doet wat het belooft en dat de levering zo snel was. Team Voomy

Goede producten.

Handige goede producten. Snel verzonden.
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je de producten handig vindt en dat alles snel is verzonden. Goed dat het zo soepel liep. Team Voomy