De reviews voor Voomy zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit, degelijkheid en het doordachte ontwerp van de producten. Het moderne, mooie en praktische design wordt veelvuldig geprezen en het ruimtebesparende karakter valt goed in de smaak. Daarnaast waarderen klanten de snelle en correcte levering, het gebruiksgemak en de functionaliteit. De klantenservice wordt als behulpzaam, oplossingsgericht en snel ervaren, vooral bij retouren of problemen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als eerlijk beoordeeld. Tot slot voelen klanten zich gerustgesteld door de aandacht voor veiligheid en aanwezige keurmerken.
Soms zijn er echter opmerkingen over vertragingen of bezorgproblemen bij de levering.
Reviews voor voomy.com
Snel bezorgd
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Fijn dat de bestelling snel bij je is bezorgd.
Team Voomy
Split X7 heeft verkeerde constructie. (zie verstuurde email)
Na een aantal dagen wel een reactie ontvangen, maar nog geen oplossing.
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review. Jammer om te horen dat het probleem nog niet is opgelost. We begrijpen dat dit vervelend is en gaan hier opnieuw achteraan zodat dit zo snel mogelijk netjes wordt afgehandeld.
Team Voomy
Top product en snelle levering!
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat alles snel geleverd is en goed werkt. Daar doen we het voor!
Veel plezier met je aankoop.
Team Voomy
Snel geleverd en mooi compact. Snoer mag soepeler zijn
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review! Fijn dat de snelle levering en het compacte design goed bevallen. Je opmerking over de soepelheid van het snoer nemen we zeker mee.
Team Voomy
Ziet er goed en degelijk uit. Vormgeving is ook mooi herkenbaar.
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het product er degelijk uitziet en dat de vormgeving je aanspreekt.
Veel plezier met je aankoop!
Team Voomy
Veel plezier met je aankoop.
Team Voomy
Schnelles Lieferung und guter Preis und gute Kommunikation. Danke dafür.
Antwoord van Voomy
Vielen Dank für Ihre Rückmeldung! Schön zu hören, dass Sie mit der schnellen Lieferung, dem Preis und unserer Kommunikation zufrieden sind.
Stekkertoren met usb aansluitingen
De levering ,en de uitstekende kwaliteit van het geleverde artikel
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review! Fijn dat de levering vlot is verlopen en de kwaliteit van het artikel goed bevalt.
Team Voomy
Mooi ontwerp en werkt perfect!
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Leuk om te horen dat het ontwerp je aanspreekt en dat alles perfect werkt.
Prima en snelle levering
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel en soepel is verlopen. We doen ons best om bestellingen zo vlot mogelijk bij onze klanten te krijgen.
Team Voomy
Werkt prima en is keurig afgewerkt.
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Mooi om te horen dat alles naar wens werkt en de afwerking goed bevalt.
Veel plezier ermee!