De reviews voor Voomy zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit, degelijkheid en het doordachte ontwerp van de producten. Het moderne, mooie en praktische design wordt veelvuldig geprezen en het ruimtebesparende karakter valt goed in de smaak. Daarnaast waarderen klanten de snelle en correcte levering, het gebruiksgemak en de functionaliteit. De klantenservice wordt als behulpzaam, oplossingsgericht en snel ervaren, vooral bij retouren of problemen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als eerlijk beoordeeld. Tot slot voelen klanten zich gerustgesteld door de aandacht voor veiligheid en aanwezige keurmerken.
Soms zijn er echter opmerkingen over vertragingen of bezorgproblemen bij de levering.
Reviews voor voomy.com
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je beoordeling! We hopen dat je tevreden bent met je aankoop en wensen je er veel plezier mee.
Team Voomy
Hele snelle reactie op vragen en ik werd heel serieus genomen.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.
Team Voomy
Snel geleverd, werkt uitstekend.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat alles snel geleverd is en goed werkt. Daar doen we het voor!
Veel plezier met je aankoop.
Supersnelle bezorging.
Er zat een foutje in de factuur en dat werd snel opgelost. Kwaliteit herken je aan het omgaan met en oplossen van foutjes.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat alles snel is opgelost. We staan altijd klaar als je ons nodig hebt! Geniet van je Voomy-product
Team Voomy
drammerige verkoopsite met dure producten/
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je ons drammerig vindt. We hebben je van onze mailinglijst afgehaald.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review! Geniet van je nieuwe Voomy-product.
Team Voomy
Snelle levering , voldeed aan alle verwachtingen.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review! Super om te horen dat alles snel geleverd is en aan alle verwachtingen voldoet. Daar doen we het voor!
Veel plezier met je Voomy-product.
Team Voomy
Goed artikel. Alles goed geregeld.
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Mooi om te horen dat het artikel goed bevalt en alles soepel is verlopen.
Team Voomy
Snelle levering en prima product. Voldoet aan de verwachtingen.
Antwoord van Voomy
Veel plezier met je aankoop.
Werkt prima 👌
Team Voomy
De service en het mooie apparaat
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de service als het product.
Team Voomy
Compact met veel aansluitmogelijkheden.
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat het formaat en de aansluitopties precies zijn wat je zocht.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review! Geniet van je nieuwe Voomy-product.