Voomy- Logo - Reviews

864 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden888 reviews in totaal

Voomy- Logo - Reviews

864 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden888 reviews in totaal

De reviews voor Voomy zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit, degelijkheid en het doordachte ontwerp van de producten. Het moderne, mooie en praktische design wordt veelvuldig geprezen en het ruimtebesparende karakter valt goed in de smaak. Daarnaast waarderen klanten de snelle en correcte levering, het gebruiksgemak en de functionaliteit. De klantenservice wordt als behulpzaam, oplossingsgericht en snel ervaren, vooral bij retouren of problemen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als eerlijk beoordeeld. Tot slot voelen klanten zich gerustgesteld door de aandacht voor veiligheid en aanwezige keurmerken. Soms zijn er echter opmerkingen over vertragingen of bezorgproblemen bij de levering.

Reviews voor voomy.com

Bedankt voor je review! Wij wensen jou veel plezier met je aankoop. Team Voomy
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je beoordeling! We hopen dat je tevreden bent met je aankoop en wensen je er veel plezier mee. Team Voomy

Bezorging ging mis maar met nette service en goede producten opgelost 👍

Was helaas wat mis gegaan met de bezorging, maar dat is op een nette en snelle wijze door ze opgelost 👍
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bezorging uiteindelijk netjes en snel is opgelost en dat je tevreden bent met onze service en producten. Team Voomy

Mooi en goed doordacht

Mooi, praktisch, goed doordacht en snel geleverd. Top!
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het ontwerp, de functionaliteit en de snelle levering. Team Voomy
Bedankt voor je review! Geniet van je nieuwe Voomy-product. Team Voomy
Multiprises de qualité, originales et bien pensées.. Elles sont compactes et tellement pratiques par cet ensemble de prises. Je recommande !
Antwoord van Voomy
Merci pour votre avis ! Nous sommes ravis que nos multiprises vous plaisent par leur qualité, leur design et leur praticité. Team Voomy

Voomy

Zeer snelle levering en het apparaat is goed.
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat alles snel geleverd is en goed werkt. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop. Team Voomy
Pakje in ophaal punt meerlaan 106 lag er niet in
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je pakket niet bij het ophaalpunt lag. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je contact met ons willen opnemen via support@voomy.nl? Dan kijken we graag met je mee naar een oplossing. Team Voomy
HV
Hubert v.
Antwoord van Voomy
Dankjewel voor je review! Wij wensen jou veel plezier met je aankoop. Team Voomy
Prima producten en snelle levering
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat alles snel geleverd is en goed werkt. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop. Team Voomy
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review. Jammer om te zien dat je ervaring niet helemaal naar wens was. We komen graag met je in contact om te begrijpen wat er beter kon en te kijken hoe we dit kunnen oplossen. Team Voomy
Consumer profile image
Wolfgang H.
Langenfeld
Hat alles prima geklappt, schnelle Lieferung, DANKE.
Antwoord van Voomy
Thank you for your kind review! Great to hear that everything went smoothly and the delivery was quick. Team Voomy
Bedankt voor je review! Wij wensen jou veel plezier met je aankoop. Team Voomy
Snel geleverd en een goede kwaliteit.
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je fijne review! Goed om te horen dat alles snel geleverd is en top werkt. Veel plezier met je aankoop. Team Voomy
Goede kwaliteit en zeer snelle levering
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service én producten! Daar worden we blij van. Team Voomy
Vluge levering
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat alles snel geleverd is. Daar staan we voor! Veel plezier met je aankoop. Team Voomy
MV
Monique v.
Leuke site met handige producten. Duidelijke info over verzending. Snelle levering.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat je tevreden bent met onze producten, de informatie en de snelle levering. Team Voomy