Voomy- Logo - Reviews

864 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden888 reviews in totaal

Voomy- Logo - Reviews

Voomy

864 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden888 reviews in totaal

De reviews voor Voomy zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit, degelijkheid en het doordachte ontwerp van de producten. Het moderne, mooie en praktische design wordt veelvuldig geprezen en het ruimtebesparende karakter valt goed in de smaak. Daarnaast waarderen klanten de snelle en correcte levering, het gebruiksgemak en de functionaliteit. De klantenservice wordt als behulpzaam, oplossingsgericht en snel ervaren, vooral bij retouren of problemen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als eerlijk beoordeeld. Tot slot voelen klanten zich gerustgesteld door de aandacht voor veiligheid en aanwezige keurmerken. Soms zijn er echter opmerkingen over vertragingen of bezorgproblemen bij de levering.

Reviews voor voomy.com

Bedankt voor je beoordeling! Geniet van je nieuwe Voomy-product. Team Voomy

GEEN NIEUWSBRIEF

Als je aan vinkt geen!!!! nieuwsbrief!!!!te ontvangen dan al nog een nieuwsbrief en moet je zelf als nog apart afmelden via je de ontvangende nieuwsbrief!!!!!!!!
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review. Jammer om te zien dat je niet tevreden bent. We hebben je van de mail lijst afgehaald! We hopen je een volgende keer weer te verwelkomen. Team Voomy
goede oplossing voor incomplete levering
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat de oplossing voor de incomplete levering naar tevredenheid is verlopen. Daar doen we het voor! Team Voomy
Bedankt voor je review! Wij wensen jou veel plezier met je aankoop. Team Voomy
fijn product met genoeg mogelijkheden. Kortingscode was niet inwisselbaar bij eerste aankoop (wordt wel mee geadverteerd)
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je feedback! Fijn dat je tevreden bent over het product. We gaan je opmerking over de kortingscode zeker meenemen. Geniet van je aankoop! Team Voomy
Zeer degelijke producten voor een verrassend lage prijs. Werken in de praktijk ook erg fijn.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat de producten niet alleen degelijk zijn, maar ook in de praktijk prettig werken. Daar worden we blij van. Team Voomy
Snelle service
Keurige prijs en levering
Antwoord van Voomy
Fijn dat zowel de prijs als de levering je goed bevallen zijn. Bedankt voor je review! Team Voomy

Producten en verzending

Producten: top! Verzending: minder (in een plastic zakje, alles was nog wel heel, maar de doosjes nogal verfrommeld).
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat de producten top zijn. Jammer van de verzending. We zullen dit meteen oppakken! Nog veel plezier met je nieuwe Voomy-product! Team Voomy
Bedankt voor je review! Wij wensen jou veel plezier met je aankoop! Team Voomy
Komen de afspraken na, compleet en op snel geleverd
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! Dat vinden wij fijn om te horen. Veel plezier met je nieuwe Voomy-product! Team Voomy
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je beoordeling! We hopen dat je tevreden bent met je aankoop en wensen je er veel plezier mee. Team Voomy
Dank je wel voor je review! Geniet van je nieuwe Voomy-product. Team Voomy
Goede productomschrijving, duidelijke foto, goed verpakt en levering snel en volgens afspraak 😀
Antwoord van Voomy
Wat leuk om te horen! Bedankt voor je fijne review. We doen ons best om alles duidelijk en zorgvuldig te presenteren. Fijn dat dat is opgevallen. Veel plezier met je aankoop! Team Voomy

Onvoldoende

Plaatje ziet er mooi uit. In werkelijkheid een forse bak met veel aansluitingen voor je stofzuiger maar niet genoeg voor de vele telefoons en horologes bij ons thuis.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat de stekkerdoos onvoldoende voor je was qua stekkeringangen. Graag nemen wij nog contact met je op! Team Voomy
Heel fijn in gebruik en een stuk veiliger naar te veel verlengsnoeren aan elkaar, ook handig met vreemde blok stekkers en zo
Antwoord van Voomy
Wat leuk om te horen! Fijn dat het niet alleen praktisch is in gebruik, maar ook een stuk veiliger werkt dan al die verlengsnoeren aan elkaar. En ja, die vreemde blokstekkers kunnen soms echt een puzzel zijn. We zijn blij dat dit het oplost! Veel plezier met je aankoop! Team Voomy
Bedankt voor je review! Wij wensen jou veel plezier met je aankoop. Team Voomy
Prima spul en snelle bezorging!
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over het product én de snelle levering. Veel plezier ermee! Team Voomy