De reviews voor LEDdirect - www.leddirect.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer positief over de snelle en correcte levering, de uitstekende productkwaliteit en de scherpe prijs/kwaliteit-verhouding. De klantenservice wordt geprezen om haar vriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en snelle afhandeling van problemen. Daarnaast wordt het deskundige en persoonlijke advies gewaardeerd, net als de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website die het bestelproces vergemakkelijkt. Enkele klanten hebben logistieke problemen met bezorgdiensten ervaren en melden af en toe defecte producten, hoewel deze meestal snel vervangen worden. Ook zijn er sporadisch negatieve ervaringen met de klantenservice.
Reviews voor leddirect.nl
bestelinformatie klopt niet
Als iets op voorraad is verwacht ik het binnen 1 of 2 dagen en wil ik geen bericht ontvangen dat het ineens niet op voorraad is. Zorg dat je informatie klopt zodat ik artikelen kan bestellen die ook echt op voorraad zijn zodat ik het snel in huis kan hebben.
Zeer snelle en correcte levering !!!
Ervaring is goed ,dus 5 sterren zegt meer dan genoeg vr gr 👍
Mooie lampjes, goede webshop, snel geleverd.
snelle levering
top aflevering . mooie prijs .
Goede service informatie en snelle levering.
Snel verstuurd. Helaas voldeed niet aan mijn verwachtingen. Teruggestuurd.
Goede afhandeling.
Snel geleverd en goede kwaliteit. Zeker een aanrader