De reviews voor LEDdirect - www.leddirect.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, waarbij problemen snel en passend worden opgelost. Producten voldoen aan de verwachtingen en worden als van hoge kwaliteit beschouwd. Het deskundige, vriendelijke en proactieve advies wordt gewaardeerd. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed beoordeeld en de webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, wat de bestelervaring positief beïnvloedt. Enkele klanten merken op dat de verzendkosten aan de hoge kant zijn en dat er soms klachten zijn over externe bezorgdiensten.
Reviews voor leddirect.nl
Heldere website, tijdige levering
Vlot bestelproces en snel geleverd.
Helaas was één led buis defect, maar dit werd snel opgepakt en er werd een nieuwe opgestuurd. Prima dus.
Ik werd erg goed geholpen met het samenstellen van de juiste verlichting en toebehoren voor het toilet. Volgende bestelling wordt voor de badkamer 👍👍
Eenvoudige en duidelijke website.
Snelle levering.
Goed en degelijk product ontvangen.
Snel geleverd, goede artikelen.
Levertijd en prijs. Verbeteren niet nodig.
Goede kwaliteit, en ik had het product héél snel in huis.
Levering en product conform de verwachtingen.
Leveringinfo.
Vlotte levering
Op maandag 1/12 wordt om een beoordeling gevraagd, op donderdag 4/12 stuurt men een herinnering voor een beoordeling. Hoe kan ik iets beoordelen als ik het nog niet ontvangen heb!? Op vrijdag werd het pakket aan de brievenbus gezet zonder aan te bellen!? Wij ontdekten het pakket om 23 uur toen onze vrienden weggingen. Wij waren de gehele dag thuis.
Vandaag besteld , volgende dag geleverd
Zeer snelle service