LEDdirect - www.leddirect.nl- Logo - Reviews

549 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden22.754 reviews in totaal

LEDdirect - www.leddirect.nl- Logo - Reviews

LEDdirect - www.leddirect.nl

549 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden22.754 reviews in totaal

De reviews voor LEDdirect - www.leddirect.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, waarbij problemen snel en passend worden opgelost. Producten voldoen aan de verwachtingen en worden als van hoge kwaliteit beschouwd. Het deskundige, vriendelijke en proactieve advies wordt gewaardeerd. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed beoordeeld en de webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, wat de bestelervaring positief beïnvloedt. Enkele klanten merken op dat de verzendkosten aan de hoge kant zijn en dat er soms klachten zijn over externe bezorgdiensten.

Reviews voor leddirect.nl

Correcte levering,en het product dat ik verwachtte
Vlotte levering
Adequaat snel
Snelle levering en precies het materiaal dat ik zocht.
Snelle levering en informatie
Snelle levering en goed product
Goede kwaliteit en snelle correcte levering
Gebruiksvriendelijk en snelle en correcte levering

Snelle
Goed benaderbaar. Goed product. Materiaal keurig geleverd.
RV
Rob v.

Gewoon weer makkelijk besteld en geleverd

Gewoon weer makkelijk besteld en snel geleverd
Het pakket is met PostNL verstuurd. Echter omdat het pakketje ongeveer 125 cm is, en bij ons in het pand ook een PostNL depot zit, kon dit niet afgeleverd worden. Dus werd naar een vestiging van PostNL zelf gestuurd. Het gevolg dat wij het pakket pas vanmiddag daar konden ophalen. Ik begrijp dat jullie zelf hier niets aan kunnen doen; betekent dat wanneer we weer materiaal nodig hebben, naar een andere leverancier moeten uitwijken, of hebben jullie een alternatief? Mvgr Willem
Bestelling en levering zonder problemen ook het geleverde materiaal voldoet.
altijd snelle hulp, we kunnen makkelijk bellen bij vragen en service is goed.
FH
Frico H.