LEDdirect - www.leddirect.nl- Logo - Reviews

549 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden22.754 reviews in totaal

LEDdirect - www.leddirect.nl- Logo - Reviews

LEDdirect - www.leddirect.nl

549 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden22.754 reviews in totaal

De reviews voor LEDdirect - www.leddirect.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, waarbij problemen snel en passend worden opgelost. Producten voldoen aan de verwachtingen en worden als van hoge kwaliteit beschouwd. Het deskundige, vriendelijke en proactieve advies wordt gewaardeerd. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed beoordeeld en de webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, wat de bestelervaring positief beïnvloedt. Enkele klanten merken op dat de verzendkosten aan de hoge kant zijn en dat er soms klachten zijn over externe bezorgdiensten.

Reviews voor leddirect.nl

Vlotte afhandeling, volgende dag bezorgd.
Goede producten en klantenservice die adequaat reageert en meedenkt bij vragen.
Snel gevonden in de webshop en een snelle levering zonder gedoe dus.

Allicht

Snel, grote keuze, betaalbaar

Prima product en aantrekkelijk grprijs

Prima product en aantrekkelijk geprijsd

uw startpakket kastverlichting is incompleet

uw startpakket kastverlichting is behoorlijk incompleet, de verloopjes van de kleine connector op de 3 split naar de 2 lichtstripjes zijn en niet bij en verlengertjes daarvoor ook niet. Ook het voedinkje is erg licht, maar 15 W, net genoeg voor 3 strips. Ik heb er 14 en daar kan ik geen voeding voor vinden.
Probleemoplossers, snelle levering en goed gedocumenteerd

Led strips

Prima product geweldig verpakt

Werkt perfect na wat gehannes

In de eerste instantie dacht ik ok ik ben goed geholpen met ledverlichting voor onze Cinewall kosten €550,00 dan krijg je het thuis en zitten er geen stekkers aan de transformatoren en geen kabel wako's bij dus conclusie naar de Gamma om d erst erbij te halen kosten weer €30,00 dit is een beetje jammer dat er niet bij vermeld wordt dat er geen stekkers bij zitten hopelijk maken ze deze fout niet nog eens. Verder omdat ik een leek ben met stroom en aansluiten goed geholpen hoe het aangesloten moet worden door de dames die ik aan de telefoon heb gehad. Al met al een middag ergenis gehad maar het werkt verder toppie een aanrader met de tussen geplaatste dimmer en afstandbediening wat werkt op de gehele kast en op de 15 meter ledstrips die netjes weggewerkt zijn in gootjes met afdekrand onze kleur is warmwit en dan een ledstrip zonder de puntjes.
Makkelijk proces om te bestellen en keurig op tijd afgeleverd
Super
Snel geleverd en goed verpakt.