Beoordelingen voor sarenza.nl



Goed

4.23/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.444 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft sarenza.nl al 8.923 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
20-05-2019
producten vielen tegen maar daar kunnen jullie verder niet veel aan doen
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
19-05-2019
keurig een bevestigings mail ontvangen , snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
18-05-2019
Ik vind het jammer dat er niet standaard een retourlabel bij zit. Wij hebben geen printer en dus moet ik weer naar een bibliotheek om te gaan printen en ik heb daar eigenlijk niet veel tijd voor. Daarom denk ik nu wel 2x na of ik nog een keer bij jullie ga bestellen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
17-05-2019
Zeer ruime collectie, super snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
17-05-2019
Zoals altijd goeie service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
16-05-2019
Snelle en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
16-05-2019
Alle facetten goed
Ik had het ook heel snel in huis.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
16-05-2019
Had gedacht dat het de volgende dag in huis zou zijn.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
16-05-2019
Ik heb kinderschoen gekocht met lampje er in maar nu doet hij niet meer linker schoen en Richter wel moet ik terug sturen?Ik hoor graag van u Vriendelijk groet h.t van der hoek
2.00
Matig

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
15-05-2019
Ondanks dat ik niet de juiste maat schoen had, is het omruilen naar een maat groter geweldig snel gebeurd.

Ook mijn complimenten voor jullie manier van retourneren.
Daar kunnen heel veel internetbedrijven nog iets van leren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
15-05-2019
Ik vond vooral de snelle levering erg prettig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
14-05-2019
Ik had schoenen gekocht die enorm snel binnen waren. Helaas waren ze te klein, dus ik heb ze teruggestuurd. Kreeg bericht wanneer deze bij Sarenza terug ontvangen waren en heb daarna snel mijn geld teruggestort gekregen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
13-05-2019
Mooi product
Duidelijke informatie over levering.
Bezorging vertraagd maar goed geinformeerd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
12-05-2019
Het zou fijn zijn als het retouretiket er al bij zit. Nu is het was omslachtig als je geen printer binnen je bereik hebt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
12-05-2019
super levering, snel en netjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
12-05-2019
Zitten helemaal goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
11-05-2019
Schoenen en slippers besteld voor mijn zoontje.
De slippers waren in principe gratis door een kortingscode die 15 euro eraf haalde bij een bedrag vanaf 90 euro.De levering was ook vlot dus zeker niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
11-05-2019
Ik draag bij voorkeur altijd Geox schoenen vanwege de uitstekende pasvorm zo ook deze aangeschafte schoenen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
11-05-2019
Mooie schoenen klopt precies als de beschrijving passen ook precies,
Snelle levering en mooie verpakking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
Goede snelle service, mijn artikel was te klein dus retour gezonden helaas niet groter te leveren.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
Mijn kleindochter is ontzettend blij met haar fila schoenen .en alles geregeld binnen 1 week inclusief omruiling. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
Snelle levering ik ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
Super tevreden Snel, correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
Super goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
Snelle en goede service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
09-05-2019
Net altijd goed kwaliteit, snel levering, super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
09-05-2019
Most uncomfortable shoe that I ever tried
2.33
Matig

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
09-05-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
08-05-2019
Super snelle levering binnen 1 dag
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
08-05-2019
Ene dag besteld, volgende dag in huis, gaat niet op, paar dagen op mijn bestelling moeten wachten. Vond ik wel een nadeel
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
08-05-2019
Er bleken verkeerde schoenen te zijn bezorgd (in de doos van de goede schoenen). Erg slecht dat dit niet wordt gecontroleerd..
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
08-05-2019
Zeer tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
08-05-2019
Prima, alles ging naar wens en werd snel geregeld / verzonden. Schoenen waren ook prima.
NB: de opmerking bij de schoenen dat je gewoon je normale maat kunt nemen klopt niet, deze schoenen van dit merk vallen nog steeds een maat kleiner dan je eigen maat. Daarom moest ik helaas nog een keer bestellen. Maar retourneren en bestellen verliep allemaal soepel. Ik wacht nog wel op de terugbetaling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
08-05-2019
gewoon zoals het hoort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
08-05-2019
Het was gelijk geregeld en op tijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
07-05-2019
Snelle levering en product conform verwachting
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
07-05-2019
Mooie schoen leuk voor de zomer en een feestje zit heerlijk en goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
07-05-2019
Schoenen waren optijd, helemaal heel en paste precies
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
07-05-2019
Snelle levering en goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
06-05-2019
Snel en netjes geleverd
4.00
Goed

sarenza.nl

Contact
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
klantenservice@sarenza.nl
sarenza.nl
Winkel-exploitant
Sarenza SA
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
Handelsregister
RCS Paris B 480 188 507
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stéphane Treppoz
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met sarenza.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.