Beoordelingen voor sarenza.nl



Goed

4.08/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.130 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft sarenza.nl al 8.212 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
15-11-2018
zoals altijd zeer tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
15-11-2018
Oké
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
15-11-2018
Super mooie en warme schoenen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
15-11-2018
Ik heb jullie een e-mail gestuurd met mijn klacht dat ik schoenen ontvangen heb die duidelijk gedragen zijn en aan de binnen kant vol zitten met honden/katten haren. En heb nog geen oplossing van jullie ontvangen
2.00
Matig

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
15-11-2018
Prachtige kwaliteitslaarsjes van Picolinos . Zitten ook nog eens heel erg lekker.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
15-11-2018
Ik ben blij met jullie
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
15-11-2018
Leuke collectie. Netjes.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
15-11-2018
Mooie schoenen, comfortable met goed kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
14-11-2018
De schoenen stonden gewoon voor de deur buiten.
Beetje slordig.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
14-11-2018
Goede schoenen perfecte pasvorm
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
14-11-2018
Bestel hier nooit weer Klantensercice van lik mn reet Totaaaal onbereikbaar Constant een bandje met openings tijden terwijl k in de openingstijden bel
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
14-11-2018
Op de site stond dat deze schoenen groot uitvallen, hier ben ik het echter niet mee eens.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
14-11-2018
Beide paren schoenen ongeschikt, heb geprobeert de retourzending te regelen.
Werd heel lang in de wacht gezet, na pakweg drie kwartier werd de verbinding verbroken, ik werd niet teruggebeld. Kwam er achter dat DHL bezorgt, dat DPO het terugbezorgadres is. Heb met de laatste geprobeert contact op te nemen.
Niettebereiken.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
13-11-2018
13-11-2018
Bezorgd op verkeerd adres. Klantenservice van sarenza heel slecht bereikbaar zowel telefonisch als geen reactie op social media of de mail. 2e bezorgpoging ergens achteloos in een tuin gedumpt op een verkeerd adres. Al met al een week later mijn schoenen gehad maar nog steeds geen reactie op mijn mail. Eerste en laatste bestelling
2.00
Matig

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
13-11-2018
13-11-2018
De schoenen waren voor mijn gehandicapte zoon van 32 jaar.
Zeer gehecht aan zijn schoenen
Gelukkig zijn ze bij jullie nog te koop
Super bedankt voor de snelle levering.
Wel jammer dat ik 2 x een Franstalige mail kreeg.... En geen Frans spreek, en ook niet kan lezen....

Maar verder super allemaal.
Met vriendelijke groet
Mar Rotteveel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
13-11-2018
13-11-2018
Snelle en complete bezorging. Het is een cadeautje om de mooi verpakte schoenendozen te mogen openen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
13-11-2018
13-11-2018
snelle levering en ook gemakkelijk te retourneren.
Was de 1e keer voor mij om via Sarenza iets te bestellen, is mij goed bevallen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
12-11-2018
Ik bel jullie al weken met mededeling dat ik verkeerde postcode heb ingevuld. Er wordt gewoon niet opgenomen. Op mijn mailtje is er ook niet gereageerd. Ik heb nog steeds mijn pakketje niet intussen heb ik wel al betaald
1.00
Slecht

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
12-11-2018
Prima tevreden ..dit was de 1ste keer dat ik wat bestelde heb bij Sarenza.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
12-11-2018
Alles gaat gewoon goed. Snelle levering, bij retour snelle terugbetaling. De producten zijn goed.
Blij dat ik Sarenza nu ken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
12-11-2018
Zoals iedere keer weer een perfecte service. Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, goed verpakt. Bovendien voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
12-11-2018
Makkelijk te bestellen, andere merken dan veel andere winkels.
Bezorging was prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
12-11-2018
Alle leveringen en retouren gingen soepel. Eerst een paar schoenen besteld welke na 2 dagen geleverd werd. Hierna toch een andere kleur schoenen besteld en ook deze werden snel geleverd. Daarna 1 paar geretourneerd via pakketpunt en het geld was binnen een week overgemaakt.
Dus zowel bestellen als retourneren ging zeer soepel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
11-11-2018
Het moest van wat verder komen dan dat ik gewend ben dus het duurde iets langer. Verder niks mis mee
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
11-11-2018
Schoenen zijn helaas te smal maar levering en service zijn prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
11-11-2018
Mijn bestelling is zeer vakkundig afgehandeld en ik ben goed op de hoogte gehouden m.b.t. tijdstip van aflevering. Het product op zich zag er zeer verzorgd
uit en de bestelde maat (42) past me goed.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
10-11-2018
10-11-2018
Pakje zou geleverd zijn, niet dus. Nu moet ik bewijzen dat dat zo is, dat is toch je grootste kolder. DHL zegt dat het niet hun probleem is en van sarenza moet ik die het van te voren betaald heb bewijzen dat het zo is, wat een gedoe.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
10-11-2018
10-11-2018
Mooie schoen, snelle levering
Alles liep heel soepel
Ik heb de schoen kunnen kopen door een leuke kortingscode
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
10-11-2018
10-11-2018
Vlotte, overzichtelijke levering
Twee paar prima schoenen
Leuke kortingsactie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
09-11-2018
Bestelling nog niet ontvangen en de telefoon wordt niet beantwoord. Vaak krijg ik telefonisch te horenwij zijn gesloten terwijl ik ruim binnen de openingstijd bel. Of na lang in de wacht te staan wordt de verbinding plots verbroken. Ik heb op 31-10 mijn bestelling gedaan maar heb nog niets ontvangen, het is nu 9-11-18. Op mail ook na 3 dagen geen reactie, alleen automatisch bericht van die dag.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
09-11-2018
Ik heb de laarzen 1 dag aan gehad en er is nu al kleur van de punt af. Ook is de bovenkant beschadigd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
09-11-2018
Levering was nog door dpd. De aangegeven verwachte leverdatum klopte niet. Hopelijk gaat het beter nu levering door postnl gedaan wordt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
09-11-2018
Fijne producten (goede merken) voor een goede prijs. Levertijd zou sneller kunnen maar is nog wel prima. Terugzenden zou fijner zijn als het ook bij postnl zou kunnen of zou kunnen worden opgehaald aan de deur.
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
08-11-2018
Jammer dat de echte kleur anders is dan op de website
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
08-11-2018
De bestelling betrof Damesschoenen merk Ara, en moesten uit Frankrijk komen.
2 dagen later werden ze bij ons bezorgd. super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
08-11-2018
Ik probeer al dagen te bellen en mijn mail wordt ook niet beantwoord. Ik heb een schoen die verkeerd gestikt is maar ruilen voor dezelfde maat lukt niet. Ook niet om hem nogmaals met dezelfde korting te bestellen.
2.00
Matig

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
08-11-2018
Had mijn schoenen in eerste instantie een paar weken eerder besteld maar door een technische fout in het betalingssysteem was de order geannuleerd. Als compensatie heeft Sarenza een tegoedbon aangeboden van € 10,00 euro. Dus dezelfde schoenen maar weer besteld nu tegen een lagere prijs. Geweldig toch
Ik heb al heel veel complimenten gehad over mijn instappers.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
08-11-2018
Het product kwam mooi op tijd en was keurig verpakt,het was precies wat ik ervan verwacht.
Ga zo door met de service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
08-11-2018
Geen
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
08-11-2018
Telefonisch moeilijk bereikbaar. Reactie op email traag of helemaal niet.
4.67
Uitstekend

sarenza.nl

Contact
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
klantenservice@sarenza.nl
sarenza.nl
Winkel-exploitant
Sarenza SA
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
Handelsregister
RCS Paris B 480 188 507
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stéphane Treppoz
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met sarenza.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.