Beoordelingen voor sarenza.nl



Goed

4.12/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.615 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft sarenza.nl al 8.698 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
18-03-2019
Reeds eerder bij Sarenza besteld. Gewoon TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
18-03-2019
mooi op tijd geleverd
goed passende heel mooie schoen
ben er blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
18-03-2019
Ondanks dat de schoenen niet volgens mijn verwachtingen waren, ben ik erg blij met de levering, het gratis retour kunnen sturen en al snel bericht te hebben ontvangen over mijn retour en de betaling. Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, erg fijn en professioneel Ik ga zeker vaker bestellen bij Sarenza.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
17-03-2019
Zeer snelle levering, mooi schoentje
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
17-03-2019
Prima levering, blij met de schoenen en de aantrekkelijke korting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
17-03-2019
Levering product en service was goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
17-03-2019
Helaas waren de schoenen te klein maar de service was perfect
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
16-03-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
16-03-2019
Van bestelling tot levering helemaal goed. Sneakers de volgende dag in huis. Fijn is dat je een alert voor je maat aan kan zetten zodat je weet wanneer deze er weer is. Betaling gaat makkelijk op verschillende manieren. Retourproces gaat ook eenvoudig en snel. Je krijgt je geld snel teruggestort. Op een makkelijke manier winkelen, betalen en retourneren is zeer eenvoudig en snel. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
Alles is prima verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
2 paar schoenen besteld, de andere dag al netjes verpakt in huis.
1 paar was te strak, kon ze omruilen tegen een andere maat.
heel tevreden met alles
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
14-03-2019
Keurig op tijd alles gekregen
Goede kwaliteit
En de afwerking van mijn bestelling het retour perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
13-03-2019
Mooie producten en snelle levering Uitstekende service. Ik beveel Sarenza aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
13-03-2019
Very fast delivery, good product & good price
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
13-03-2019
Heb de schoenen nog niet aangehad, denk wel dat ze goed zijn
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
12-03-2019
Goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
12-03-2019
Zeer snelle levering, prachtige rok van goede kwaliteit, moest het jammer genoeg retour zenden omdat het te klein was (tip: maten kleding kan duidelijker op de site)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
12-03-2019
In eerste instantie werd een paar schoenen met fabrieksfout geleverd, maar dit werd netjes en snel opgelost. Terugbetaling ging ook snel.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
12-03-2019
alles prima geregeld - schoenen van kwaliteit, kan niet beter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
11-03-2019
Het was voor mij een probleem het etiket voor terugzending te downloaden en te printen Makkelijker als dit in de doos zit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
11-03-2019
De matentabel voor de schoenen voldoet niet. Met maat 48 3/4 dacht ik een 15 us te krijgen. Bleek een 13 us.
Wellicht heb ik verkeerd gekeken, goed mogelijk. Maar volgens mij klopte het niet helemaal.
En mijn bestelling id kan ook automatisch meegenomen worden in dit formulier, als verbetering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
11-03-2019
Super snelle levering. Geweldige schoenen. Zou ze iedereen aanraden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
10-03-2019
1 paar Think schoenen moeten omruilen i.v.m. maat niet goed. Heb vaker schoenen van dit merk gehad, altijd maat 37, nu te groot. Gelukkig zonder probleem snel omgeruild. Zeer tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
10-03-2019
Schoennen ontvangen, blijkt er een kras op de rechter schoen, foto’ s gestuurd voor evt coulance regeling anders zou ik ze retour zenden. Zou wat horen over de uitslag. Schoenen staan nog steeds in de doos maar geen reactie meer gehad.
Ik ga ze maandag retour sturen
EERSTE EN WAARSCHIJNLIJK OOK LASTSTE AANKOOP
2.33
Matig

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
10-03-2019
Inderdaad een maat grote bestellen dan past deze schoen perfect. Deze schoenen zijn heel licht en er moet nog bewezen of hij lekker loopt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
10-03-2019
Ben al jaren een tevreden klant; snelle levering, retourtermijn van 100 dagen en verzenden en retour altijd gratis. Enige minpuntje was dat ik de optie achteraf betalen niet kon selecteren.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
10-03-2019
Ik heb niets ontvangen? Ordernr 16076792
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
08-03-2019
Ik ben zo enorm blij met mijn mooie schoenen, snelle levering en de goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
08-03-2019
Schoenen zijn zoals beschreven.
Pasvorm ook.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Snelle levering. Nu ook betere levering met postnl ipv ups. Wordt netjes geholpen met een vraag of klacht aan de telefoon of email. Ook geen problemen gehad met terug betaling. Kortom gewoon goed ;)
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Alles goed. Hulde. Net als devorige keer. Niets op aan te merken.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
06-03-2019
Super snelle service bij het omruilen van het produkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
06-03-2019
Niks op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
04-03-2019
De schoenen vallen echt heel klein en zijn heel strak.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
04-03-2019
Snel geleverd en blij met de schoenen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
04-03-2019
Snelle levering, top product ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
04-03-2019
Adidas superstar zijn altijd heerlijke schoenen. Service is goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
03-03-2019
Veel sortering in merken en maten in een een mooie prijs / kwaliteit verhouding. Snelle levering en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
03-03-2019
Perfecte bezorging en schoenen ingoeie staat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
03-03-2019
Kreeg mail dat laarsjes weer op voorraad waren in mijn maat. Gelijk besteld.snelle bezorging.
5.00
Uitstekend

sarenza.nl

Contact
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
klantenservice@sarenza.nl
sarenza.nl
Winkel-exploitant
Sarenza SA
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
Handelsregister
RCS Paris B 480 188 507
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stéphane Treppoz
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met sarenza.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.