Beoordelingen voor sarenza.nl



Goed

4.11/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 996 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft sarenza.nl al 8.078 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
snelle levering, mooie producten, netjes en goed ingepakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
De Made by Sarenza schoenen zitten altijd heerlijk, blijven goed en lopen prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Was mijn 1e bestelling bij Sarenza en alles verliep prima,dus voor herhaling vatbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Schoenen zijn op tijd geleverd en precies zoals ik verwacht had :)
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
Erg blij met mijn nieuwe schoenen.
Goede service snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
24-09-2018
prima levering. goed qua tijd, prijs en kwaliteit. Ik geef een 9,5
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
De schonen waren niet goed genoeg.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Snel en betrouwbaar, ik ben fan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Vanwege de warmte buiten heb ik dit weekend pas de boots kunnen dragen.
Er zit een fabrieksfout aan.
De drukker aan het label van de rechterrits werkt niet zodat deze naar beneden gaat als ik loop.
Een huisgenoot heeft de dozen in de container gedaan waar waarschijnlijk de retourstuur papieren in zaten.
Dus nu zal ik met mijn nieuwe boots al naar de schoenmaker moeten.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
Nog (steeds) geen antwoord ontvangen op e-mail. Ook tel. niet bereikbaar.
Betreft ordernr. 13983230
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
Ik kan geen hoger cijfer geven anders had ik dat gedaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
Beste,

Als een nieuwe klant vind ik dit geen service voor de bezorgkosten.Want de artikelen zijn geretouneerd.
Mvg,
Emmy Westerhout
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
22-09-2018
snel geleverd voor prima prijs
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
Mooii, en het laarsje zit goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
Bestelling nooit ontvangen, want bleek verkeerd gesorteerd. DHL kon niets betekenen en moest bellen met Sarenza. Het pakketje bleek door verkeerde sortering terug, gestuurd naar Frankrijk. Ze konden geen andere schoenen sturen, want mijn maat was er niet meer. Hun oplossing geld terugstorten en 20 korting bij de volgende bestelling m.u.v. andere acties op schoenen, die ik zeker niet ga gebruiken
1.00
Slecht

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
21-09-2018
super tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
Ik ben heel erg blij toen ik merkte dat er, "achter de webshop", ook gewoon mensen werken. Ik had een bestelling met een bijzondere vraag, en deze is keurig behandeld en tot een goed besluit gekomen. Was dit een "webshop" zonder menselijke service geweest, was ik niet zo tevreden als ik nu ben :D
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
ik vind de schoenen heel mooi maar het is beetje te duur meel aanbieding vind ik
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
Ik ben een heel tevreden klant, zal niet schromen opnieuw te bestellen bij jullie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
Betrouwbaar, snelle levering, goed verpakt, goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
Na bestelling en betaling krijg je te horen dat de levertijd twee à drie weken is
Dit moet tijdens het bestellen kenbaar worden gemaakt, dan kun je elders shoppen met wèl een levertijd in twee dagen
2.33
Matig

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
Goede service,goede kwaliteit
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
Ik heb mijn pakketje nog steeds niet gehad van 11/09/2018
Hier heb ik gisteren een mail over gestuurd en nog geen antwoord gehad . Beetje jammer
1.00
Slecht

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
Ik had voor de 24uurs service gekozen maar de schoenen kwamen pas 2 dagen later aan. Ik had voor een pick-up parcel gekozen bij mij in de buurt maar toen ik daar aankwam bleek dat deze parcel geen pakketten meer aannam omdat hij op vakantie ging dus het pakket werd ergens anders bezorgd maar ik wist niet waar. Ik vind dat deze parcel niet op de website had moeten staan als ophaallocatie
2.00
Matig

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
Snel geruild, nu de goede maat, prachtige schoenen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
Snel bezorgd en met zorg en aandacht ingepakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
19-09-2018
Gewoon...Prima service en producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
Zie eerder verzonden Emails
2.00
Matig

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
18-09-2018
Vandaag besteld morgen in huis is nog beter
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
18-09-2018
Snelle levering en ook retouren supersnel afgehandeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
18-09-2018
Snelle levering en artikel is precies zoals op de website
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
18-09-2018
Helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
18-09-2018
Vlotte levering niks op aan te merken en produkt voldeed aan al mijn wensen. Alleen het formulier wat in kon vullen voor een korting van 16 euro op een volgende bestelling werkte niet dus wel jammer
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
17-09-2018
Jammer dat ik advies heb opgevolgd om de schoenen een maat groter te bestellen
Resultaat schoenen te groot en retour ,dus extra werk en geen passende schoenen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
17-09-2018
nvt
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
17-09-2018
Het retouretiket zou eigenlijk bij de verpakking moeten zitten want nu heb je een printer nodig. Dat zou het makkelijker maken om iets retour te sturen
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
17-09-2018
Super schoenen. Zitten zalig. Echt een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
17-09-2018
Voor het eerst bij jullie besteld. Alles is goed verlopen. Schoenen zijn mooi en past. Als ik een min punt moet geven is dat de tijd tussen bestellen en levering. Maarja dat wordt ook aangegeven...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
16-09-2018
heel mooie sport schoenen. heel licht en de design is fraai
mijn kindje ziet cool uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
15-09-2018
1- kreeg geen bevestigingsmail van mijn bestelling. Postbode had zonder briefje mijn pakket al afgeleverd aan de buren. Mocht zelf gaan inschatten welke.
2-product zat al kleine vlekken op voordat ik het ooit aan had
3-toen ik jullie had gemaild over dat ik helemaal geen informatie over mijn bestelling had gekregen kreeg ik geen antwoord
1.67
Matig

sarenza.nl

Contact
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
klantenservice@sarenza.nl
sarenza.nl
Winkel-exploitant
Sarenza SA
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
Handelsregister
RCS Paris B 480 188 507
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stéphane Treppoz
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met sarenza.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.