Beoordelingen voor sarenza.nl



Goed

4.10/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 864 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft sarenza.nl al 7.946 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
18-07-2018
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
Paket weg Verloren door de bezorger.
Reeds bij jullie bekend
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
18-07-2018
Zowel de levering als service zijn prima.
Helaas is mijn wreef te hoog voor dit model en kon ik ze zelfs niet passen
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
18-07-2018
NOG ALTIJD NIETS ONTVANGEN
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
18-07-2018
GEEN
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
jullie zijn snel met de terugbetaling vergeleken met andere webshops
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
snelle levering, goede prijs verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
bestelling blijft te lang weg , en het is handiger als er gelijk een retourbon geplaatst wordt bij je bestelling ,want het duurt zolang als je geen printer hebt om een retourbon te krijgen
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Ze doen wat ze beloven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
16-07-2018
Levering etc prima. Helaas een maat 46 schoen die mij niet paste
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
16-07-2018
Alles volgens afspraak, +++
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
16-07-2018
Ik heb 2 paar schoenen besteld, 1 daarvan is in een andere kleur dan ik had besteld. Ik heb gemaild naar de klantenservice hierover en over hoe te retourneren omdat er geen retourformulier in de verpakking zat en ik geen printer heb om een retourformulier uit te printen. Ik heb geprobeerd de goede kleur nogmaals te bestellen maar die was er niet meer . Uiteindelijk de verkeerde kleur maar gehouden
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
16-07-2018
Ik heb mijn bestelling van 8 07 2018 nog steeds niet ontvangen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
16-07-2018
De schoenen voor mijn dochter waren prima, helaas waren die van mij te wijd. Service van Sarenza was top. Snelle afwikkeling van retour en goed geregeld met retour etiket (die je zelf wel moet printen).
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
16-07-2018
Alles perfect verlopen. Vandaag bestellen, overmorgen in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
16-07-2018
Snelle levering ondanks de van te voren afgegeven waarschuwing dat het, i.v.m. drukte, wat langer zou kunnen gaan duren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
13-07-2018
16-07-2018
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
16-07-2018
Vlotte levering, en goed op de hoogte gehouden, ook bij retournering. Eerste bestelling te groot en retour, tweede bestelling (maat kleiner) snel in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
15-07-2018
15-07-2018
Geen enkele klacht bij bestelling noch levering. Dus kan ik niet anders dan de maximale tevredenheid uit te spreken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
15-07-2018
15-07-2018
Geweldige schoenen, compleet leer in mooie kleur groen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
15-07-2018
15-07-2018
Ben erg blij met Sarenza,hier heb ik altijd erg veel keuze in mijn maat 35
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
15-07-2018
Ik heb 5 juli besteld en nog steeds niet ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
14-07-2018
Geen gebruik hoeven te maken van de service, dus kan er niet over oordelen. De maat van de schoen was deze keer goed bij alle drie de producten die ik gekocht heb.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
13-07-2018
13-07-2018
Deze keer wel snelle levering de producten zijn precies zoals afgebeeld en beschreven.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Snel levering , goede service en goede kwaliteit spullen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Er werd eerst vermeld dat ik het een bepaalde tijd zou krijgen. Dit stond ook vermeld met de track en trace code. Na die dag gewacht te hebben ontving ik niks, dus kwam het een dag later pas. Maar uiteindelijk tevreden met product die keurig verpakt was
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Product en leverantie ok. Buitndoos te groot
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
Heel fijn dat jullie erbij hadden vermeld dat de schoenen een maatje kleiner besteld moesten worden. Hij pastte perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
Jammer dat de sandaal verkleurd is. Aangezien de levering even duurde hebben we ze gehouden maar totaal niet tevreden . Controleer beter het product.
2.00
Matig

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
ruime keuze en een goede prijs.
snelle verzending dus snel in huis.. zeer tevreden over Sarenza. kom zeker nog eens terug...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
Het verkeerde model schoenen werd geleverd.
2.00
Matig

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
Snelle levering, mooie schoenen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
Binnen 2 dagen had ik het bestelde al ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
zeer tevreden met jullie product en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
Prachtige schoenen en fijne levering op het door jouw gekozen afleverpunt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
10-07-2018
Zeer tevreden supersnelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
10-07-2018
Helaas ging de schoen na een dag al stuk (stiksel ging los bij de wreef) ondertussen al zelf gemaakt maar wel teleurgesteld
(schoen nike huarache)
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
10-07-2018
Fijn de info over schoenmaat, dat je bijvoorbeeld maatje groter moet bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
10-07-2018
Leuke schoenen die lekker zitten
Snel geleverd
4.00
Goed

sarenza.nl

Contact
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
klantenservice@sarenza.nl
sarenza.nl
Winkel-exploitant
Sarenza SA
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
Handelsregister
RCS Paris B 480 188 507
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stéphane Treppoz
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met sarenza.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.