Beoordelingen voor sarenza.nl



Goed

4.08/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.482 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft sarenza.nl al 8.565 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
18-01-2019
18-01-2019
Ze bevallen zo goed dat ik de zelfde in het blauw wil hebben
Maar daar willen ze niet zoveel moeite voor doen , ik ben gaan google en zag er nog genoeg.

Mvg,
Y.Disseldorp
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
17-01-2019
Helemaal blij met onze snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
17-01-2019
Als is goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
17-01-2019
ik had twee verschillende maten laarzen gekregen dus teruggestuurd, mijn maat was er niet meer, dus elders besteld
kreeg wel volgens belofte binnen 48 uur mijn geld terug
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
17-01-2019
Ik vind de schoenen mooi loopt lekker well blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
17-01-2019
was niet mijn 1e bestelling dus dat is al een teken dat ik tevreden ben.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
15-01-2019
Veel keus, snelle levering en makelijk te bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
15-01-2019
Boots retour gezonden omdat ik, helaas, de kleur TE rood vind. Verder zijn het super fijne boots, ik heb de kleur blauw gehouden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
15-01-2019
Ben zeer tevreden over de snelle levering en mooie kwaliteit van de geleverde laarsjes.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
15-01-2019
Mooie schoenen , goed verpakt en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
15-01-2019
Prima materiaal precies wat werd verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
15-01-2019
Ik heb 2x dezelfde bestelling moeten doen. 1x zat er een verkeerde maat in de doos. En 1x kreeg ik mt 37 (had ik besteld), maar die viel onwijs klein. Ik heb zelf mt 36/6 van uggs.
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
14-01-2019
Waar ik normaal maat 41 had bleek het bij dit paar schoenen iets te klein voor mij te zijn. In de app of via de website kon ik helaas geen retourzending starten. Via de klantenservice is dit wel prima opgelost. Retourzending was probleemloos, en opnieuw maatje 42 besteld. Levering was snel, bevestiging van ontvangst van retourzending ook. Alles prima in orde. Zeer tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
14-01-2019
Alles was keurig netjes in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
14-01-2019
Ziet er goed uit perfect schoentje , met een klein hakje
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
14-01-2019
Goede en duidelijke website, goed product.
Bestelling en levering zoals een klant dat graag wil zien - zeer tevreden, mijn cijfer een 9

Na (en naar aanleiding van) deze aankoop heb ik wederom een aankoop gedaan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
13-01-2019
Keurige leverkng, duurde wel wat lang
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
13-01-2019
Ik ben zeer tevreden over het verloop van mijn bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
13-01-2019
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
13-01-2019
snelle levering, netjes en goed verzorgd
kwaliteit is goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
13-01-2019
Helemaal tevreden, snel bezorgd en netjes verpakt. Product helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
13-01-2019
Snelle levering, goede aanbieding. Helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
13-01-2019
Bestelling was snel binnen en netjes verpakt
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
13-01-2019
Schoenen Khrio Polaco kwamen overeen met foto tevreden. De Khrio Belal mt39 was te klein, dus mt40 besteld. Vervolgens krijg ik een heel ander model (zwarte Khrio Palaco in mt40). Ik kon niet anders dan deze terugsturen en geld retour vragen, terwijl ik nog wel interesse in de zwarte Khrio Belal mt40 had gehad. Deze opnieuw bestellen zou misschien weer het verkeerde model opleveren onbetrouwbaa
2.33
Matig

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
12-01-2019
ALLES KLOPTE
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
12-01-2019
het dhl punt was niet elke dag geopend
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
12-01-2019
Een zeer uitgebreide collectie van boots die zonder dierenleed gemaakt zijn.
De mooie, stoere boots die ik uitkoos, bleken helaas te krap om de voeten te zitten. Gelukkig ging het retourneren heel gemakkelijk.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
12-01-2019
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen omdat deze nu bij een afhaalpunt in de buurt van mijn oude adres is bezoegd en jullie deze niet geretouneerd kunnen laten komen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
12-01-2019
Mooie laarsjes snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
12-01-2019
Snelle levering en heel tevreden met mijn Vans
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
12-01-2019
Snelle levering. pracht schoenen. Stad en land afgelopen niet gevonden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
11-01-2019
Echt tevreden net service en laarzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
11-01-2019
Het product was snel binnen. Geen schade, bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
11-01-2019
Altijd goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
11-01-2019
Tijdig bezorgd en fijne retour afhandeling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
10-01-2019
Dit was mijn eerste bestelling, goede service, schoenen teruggestuurd, ik vond het model niet mooi, retourneren was simpel en geld snel terug gekregen. Daarna weer een bestelling gedaan, goed product, zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
10-01-2019
Klantenservice super slecht bereikbaar en ik heb zelf contact moeten zoeken omdat mijn retournering nergens te vinden was. Heb hier 1x iets besteld en is meteen de laatste keer
2.00
Matig

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
10-01-2019
snelle levering. Product voldoet precies aan de verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
10-01-2019
De laarsjes van Mephisto zijn mooi, en lopen goed. Daarover niets dan lof
Ik bestelde ze toen ik met vakantie was. Ik belde met Sarenza over de levering. Mij werd verzekerd dat de laarsjes niet die zelfde week bezorgd zouden worden.
Thuisgekomen bleek dat de laarsjes al 2x bij mij waren aangeboden. Ik moest ze afhalen. Ik ben met griep thuisgekomen en afhalen was dus een bezwaar
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
10-01-2019
fantastische service
5.00
Uitstekend

sarenza.nl

Contact
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
klantenservice@sarenza.nl
sarenza.nl
Winkel-exploitant
Sarenza SA
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
Handelsregister
RCS Paris B 480 188 507
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stéphane Treppoz
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met sarenza.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.