Beoordelingen voor sarenza.nl



Goed

4.28/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 205 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 7.285 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
26-04-2018
Groot assortiment voor een goede prijs en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
26-04-2018
Ik ben erg positief Snelle levering en fijne sneaker.
Dank jullie wel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
26-04-2018
Beide bestellingen die op dezelfde dag geplaatst zijn, niet binnen 24 uur geleverd. Op 2 verschillende dagen bij het DHL punt geleverd. De sandalen van art kun je verstellen maar dan zie je een strook wit klittenband. De sandalen van Laura Vita kunnen om de enkel niet eens dicht en de laarsjes zijn heel anders van kleur dan op de foto. Het gaat daarom alle 3 terug.
2.33
Matig

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
26-04-2018
De schoenen waren alleen helaas nig iets te groot. Maar we bewaren ze gewoon nog even.
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
26-04-2018
Een goede artikel omschrijving
Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding
Zeer snelle levering
Jullie verdienen een dikke pluim
Heb deze geleverd gekregen van de DPD
Zij verdienen ook een dikke pluim van mij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
26-04-2018
Service niks op aan te merken
Product ook goed
Levering was de doos een beetje beschadigd, verder prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
25-04-2018
De schoenen passen totaal niet zijn erg smal voor en je ziet de tenen. Levering en bestelwijze etc helemaal prima en snel, niks op aan te merken
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Geheel volgens verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
dag
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
jullie hebben de producten die ik wil en leveren snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
Product ben ik zeer tevreden over
Levering had iets sneller gemogen en pas op de dag van bezorging kon ik zien dat het bezorgt zou worden. Na mij mening valt daar nog winst te behalen
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
Snelle en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
Leuke schoenen, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
Snelle levering, leuke RL sneakers; helemaal goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
Ga vooral zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
snelle levering geen verzendkosten
leuke schoenen lopen gelijk goed
Sarenza is top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
Levering vlot, kreeg e-mail over aankomst van bestelling op het aangegeven adres.
Helaas was het bestelde niet goed en moest ik retour zenden.
Retour geregeld zoals vermeld was.
Bestelling was betaald maar werd snel terug gestort.
Was heel tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
hoewel de schoenen niet pasten en ze retour zijn gegaan, liep het kopen, leveren en terugsturen vlekkeloos.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
23-04-2018
Heb voor achteraf betalen bij Klarna.
Krijg ik daar nog een apparte rekening van?
In het verleden veel problemen met Klarna gehad.
Kunt U mij hiermee verder helpen?
Vr. Gr. Helen Bos
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
23-04-2018
Comfortabel en mooi
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
23-04-2018
Ik was wat huiverig hier te bestellen omdat het een voor mij onbekende webshop was en ik elders slechte recensies zag, maar de Skechers die ik wilde hebben waren nergens anders meer op voorraad. Voor de zekerheid voor betaling achteraf gekozen.
Zondag besteld, maandag verzonden en dinsdag in huis. Helemaal prima en wegens een aanbieding ook 20 euro goedkoper dan bij de Skechers winkel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
23-04-2018
zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
23-04-2018
De producten zagen eruit zoals op de website te zien was. Dit was super fijn om ook een keer mee te maken.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
23-04-2018
Ik bestel al jaren bij jullie en zal dit ook nog lang doen, dat is mijn toelichting ik
ben meer dan tevreden met jullie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
23-04-2018
Pakket werd afgeleverd op het opgegeven DPD service punt. product was netjes verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
22-04-2018
22-04-2018
Ik heb nog steeds niets ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
22-04-2018
22-04-2018
Waarom 1,95 servicekosten als je de schoenen terugstuur om dat de kleur niet overeenkomt met wat ik zag op internet
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
22-04-2018
22-04-2018
De levering was prima, maar duurt wel wat lang.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
22-04-2018
22-04-2018
snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
22-04-2018
22-04-2018
Dr DHL service was wat minder betrouwbaar wanneer die nou zou leveren.
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
22-04-2018
22-04-2018
Het kon echt niet beter Helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
22-04-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
21-04-2018
21-04-2018
Jammer dat wat langer duurt voor je iets krijgt, maar als je het weet, kun je er rekening mee houden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
21-04-2018
21-04-2018
Ik ben zeer tevreden betreft de service. Maar dat was ik niet toen ik de kleur roze zag betreft all stars die ik had besteld. De kleur was anders dan ik had verwacht/gehoopt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
21-04-2018
21-04-2018
Bestelling nog steeds niet ontvangen, zit al de hele week te wachten, ben niet tevreden.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
21-04-2018
21-04-2018
Snelle levering. Service uitstekend zoals altijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
21-04-2018
21-04-2018
Maat te klein besteld, maar kon gemakkelijk kosteloos omruilen voor maat groter.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
21-04-2018
21-04-2018
Heb helaas het verkeerde product binnen gekregen .. maar waren speciaal voor dit weekend besteld dus terug sturen was geen optie
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
21-04-2018
21-04-2018
Beetje late aflevering.
4.33
Goed

sarenza.nl

Contact
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
klantenservice@sarenza.nl
sarenza.nl
Winkel-exploitant
Sarenza SA
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
Handelsregister
RCS Paris B 480 188 507
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stéphane Treppoz
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met sarenza.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.