Growing Concepts- Logo - Beoordelingen

Growing ConceptsReviews

: 834Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Growing Concepts is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Growing Concepts kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Growing Concepts is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Growing Concepts kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Growing Concepts

132 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

834 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 dec. 2021
I order 2 products with a cadeu gift. At first the link wasn't working, but the Growing Concepts team made sure I could use it providing me a new link. I purchased 2 terrariums. I only received one after a few days. I contacted the Support Team and they quickly shipped the second one. Quality wise, the plants were perfect and moist. Both terrariums had instructions and look so pretty! Looking forward to see how they develop! I had one last issue with one of the corks- It didnt close well, which is a must to keep the terrarium cycle! After contacting the support team, they sent me 2 extra corks to try with the jar. They solved the issue! The support received was outstanding and showed they care about their customers and their products. Couldn't be happier with the end result!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 nov. 2021
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Het is een onduidelijk proces en ik heb geen zicht op wanneer het komt, wat vervelend is voor mij, maar ook de bezorger, want grote kans dat ik niet thuis kan zijn. De claim is dat voor 16 uur besteld in de meeste gevallen morgen bezorgd is, mijn bestelling is al een week verder.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Growing Concepts

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
21 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022
👍👍👍👍👍👍🙏
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jul. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Growing Concepts
17 aug. 2022
Goedendag, vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Zouden we je ergens nog mee kunnen helpen?
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2021
I order 2 products with a cadeu gift. At first the link wasn't working, but the Growing Concepts team made sure I could use it providing me a new link. I purchased 2 terrariums. I only received one after a few days. I contacted the Support Team and they quickly shipped the second one. Quality wise, the plants were perfect and moist. Both terrariums had instructions and look so pretty! Looking forward to see how they develop! I had one last issue with one of the corks- It didnt close well, which is a must to keep the terrarium cycle! After contacting the support team, they sent me 2 extra corks to try with the jar. They solved the issue! The support received was outstanding and showed they care about their customers and their products. Couldn't be happier with the end result!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2021
Kwaliteit, professioneel en vriendelijk! Eerst en vooral; petje af! Snelle levering geregeld. Op de vraag die ik stelde ivm een storing in het betalen; enorm vriendelijk en pro-actief, assertief geholpen! Super fijn. En dan het product. Verzorgd tot in de puntjes. Ik denk dat jullie concept niet meer growing is, maar een grown concept waar een voorbeeld van genomen mag worden! Thanks voor de fijne service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2022
Ik ben helemaal fan van de terrarium-bijzettafel! Enig minder puntje is dat we niet verwacht hadden dat het glas zó donker zou zijn, waardoor de plant soms moeilijk zichtbaar is. Maar het is wel een echte eye-catcher in ons interieur!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2021
Twee erlenmeyers besteld. Deze zaten keurig verpakt. Zelf de potten vullen was makkelijk. Er zat een duidelijke beschrijving bij. Er zat een verkeerd plantje in. Maar na een mailtje is dit meteen opgelost en had ik de volgende dag het bewuste plantje in huis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2021
Goed verpakt en geleverd, leuk om zelf te maken met duidelijke beschrijving. Naderhand goede tips ontvangen van de klantenservice n.a.v. een aantal vragen omtrent verzorging en plaatsing van het terrarium.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2021
Het is precies zoals op de foto’s. Levering is snel en goed verpakt. Na ontvangst van het pakketje kreeg ik nog een mail met uitleg over de bevestiging. Fijn! Het hangt nu en ik ben echt heel tevreden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2022
Verzending van de cadeaubon duurde lang. Verder zou het mooi zijn als je in het bestelproces een boodschap kunt vermelden bij de bon, zodat de ontvanger weet van wie de bon komt en waarom.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2021
Mooie duidelijke website met super mooi aanbod, vragen werden snel en goed beantwoord via de chat en e-mail en verzending gebeurde binnen een dag volgens afspraak. Zeker aan te raden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2021
Alles was keurig verpakt. Het mos en het hout ziet er heel natuurlijk uit, en alles was compleet met bevestigingsmaterialen dus het ophangen was zo gebeurt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2021
Na ontvangst van bestelling die stuk was en mailing weer en nieuwe verstuurd gekregen in goede orde ontvangen.Echt een aanrader voor een ieder.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 dec. 2021
Duidelijk instructies over de planten. Toen mijn glaswerk kapot aankwam was er binnen 30 minuten een antwoord terug en een nieuwe onderweg.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2021
In het hele bestelproces wordt je op de hoogte gehouden, en daarna begeleid om je product optimaal te houden, erg blij met het resultaat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2021
Via Bol.com was er iets niet goed gegaan, maar dit is uiteindelijk keurig opgelost. Ook met een extra attentie erbij. Goede service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2021
Voor mijn zoontje gekocht, de kinderen vinden dit magisch. En heel leuk dat ze zelf nog iets kunnen doen, maar zonder gedoe.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jan. 2022
Mooie plantjes en ecodometerrarium. Zeer snel geleverd en nog goed verpakt ook. Ook leuk om zelf in elkaar te zetten :)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dec. 2021
Prima afhandeling van de bestelling en plantjes van zeer goede kwaliteit. Makkelijk in te richten en erg leuk om te zien.
Beoordeling melden