Darts Warehouse

4.339 reviews in totaal   879 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en de vlotte afhandeling van bestellingen. De service wordt als uitmuntend ervaren, met veel waardering voor de persoonlijke aandacht en oplossingsgerichtheid van het team. Heldere communicatie, proactieve updates en snelle reacties via verschillende kanalen worden regelmatig genoemd als sterke punten. De kwaliteit van de producten wordt veelal als uitstekend en betrouwbaar omschreven. Daarnaast zijn klanten enthousiast over het ruime en diverse aanbod, en worden de scherpe en eerlijke prijzen als aantrekkelijk ervaren. Ook wordt de zorgvuldige en nette verpakking gewaardeerd, wat bijdraagt aan een positieve ontvangst van de producten. Hoewel het aanbod als ruim wordt gezien, geven enkele klanten aan dat zij wensen hebben voor verdere uitbreiding.

ReviewsDarts Warehouse

Dé plek om je punten te laten vervangen. Altijd 100% perfecte kwaliteit en service!

Antwoord van Darts Warehouse

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te plaatsen! Veel plezier met uw bestelling!
M P
Maurice P.

The place to buy!

Super producten geweldige prijzen en top service/klantvriendelijkheid
als je briefenbus post vestuurd betere bescherming graag pakje kwam ingedeukt binnen en dus ook het doosje van de darts beschadicht

Antwoord van Darts Warehouse

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te plaatsen! Veel plezier met uw bestelling en wij nemen uw advies mee in onze overwegingen!

Top(s) webwinkel

Bestel hier vaker flights enz, altijd goed! Snelle service en duidelijke communicatie

Antwoord van Darts Warehouse

Dartborden en dartpunten besteld, kwam weer perfect snel binnen. Beste dartshop online die er momenteel is.

Antwoord van Darts Warehouse

Eerst via bol bij hun besteld, uiteindelijk via een flyer bij hun eigen website terecht gekomen. Ik vind het echt een top website!

Antwoord van Darts Warehouse

Alles mooi netjes verpakt.snelle levering Zeer tevreden van mijn nieuw bord en surround

Antwoord van Darts Warehouse

Niets gewoon zo doorgaan, perfecte service en levering.

Top service

Ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn pre order bestelling. Hier hoefde ik zelf niet achteraan, wat ik bij andere sites/verkopers wel ervaren heb. En werd uiteindelijk geleverd op het afgesproken moment.

Bord met verlichting

De bestelling was helaas pre-order maar toch nog redelijk snel geleverd.Goed contact via app en mail, er wordt snel gereageerd. Helemaal happy met mn mooie nieuwe opstelling ( Tor dartbord met surround en led verlichting)

Antwoord van Darts Warehouse

ik vind mijn spullen die ik nodig heb. maar wat hun aanbieden probeer ik ook uit. soms is het zoeken naar het juiste matriaal ook beter om je tijd te pakken.

Antwoord van Darts Warehouse

Niks op aan te merken. Volgende dag al gelijk geleverd en goede kwaliteit.

Antwoord van Darts Warehouse

Fijne zaak om te bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer er iets vertraagt is en binnenkomt.

Antwoord van Darts Warehouse

Goede en snelle service ,ik had per ongeluk 2 dezelfde dingen besteld maar werd snel opgelost. 👍

Antwoord van Darts Warehouse

Heel leuke ervaring en alles word correct verzonden

Antwoord van Darts Warehouse

Geen enkel probleem, alles vlug ontvangen

Antwoord van Darts Warehouse

goede service en snelle bezorging.Tevens zijn de artikelen van goede kwaliteit.

Antwoord van Darts Warehouse

Op tijd levering en duidelijke communicatie👍

Antwoord van Darts Warehouse

Snelle verzending en goede service

Prima

Ruime keuze, snelle service. Setje darts van Bull's gekocht, Andy Baetens. Bij het uitnemen bleef één punt achter in de darthouder. Geen fout van Dartswarehouse uiteraard. Omdat ik toch zelf kon re-pointen en dat al van plan was, geen probleem. Wel zeer slecht van Bull's.

Antwoord van Darts Warehouse

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te plaatsen! Als u tegen zo een probleem aanloopt en het bij ons meld, lossen wij dit netjes voor u op, Bull's is gelukkig klantvriendelijk en bied op zoiets wel garantie. In ieder geval veel plezier met uw bestelling en fijne feestdagen toegewenst!