cleanfoods.nl- Logo - Beoordelingen

cleanfoods.nl
Beoordelingen:

139 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.519 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
cleanfoods.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik heb besteld heb ik gekregen en het werd snel geleverd. Alleen jammer dat Cleanfoods afhankelijk is van levering wat de voorraad niet ten goede komt. Maar als ik weer wat nodig heb dan zal ik zeker weer een bestelling doen.

de meest kritische beoordeling

19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De producten van cleanfoods zijn fantastisch. Ik zou ze ook heel graag willen ontvangen, maar dit is al de 2e keer dat ik mijn bestelling niet heb ontvangen. Heel jammer. Ligt niet aan cleanfoods maar aan de vervoerder. Dus eigenlijk verdient DHL een slechte beoordeling
SM
Sabine M.
Den Haag
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor cleanfoods.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Smaken verschillen! Producten hebben niet altijd de gewenste smaak. Misschien een heel proefassortiment aan testprijs
Beoordeling melden
7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik heb besteld heb ik gekregen en het werd snel geleverd. Alleen jammer dat Cleanfoods afhankelijk is van levering wat de voorraad niet ten goede komt. Maar als ik weer wat nodig heb dan zal ik zeker weer een bestelling doen.
Beoordeling melden
11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede producten
Beoordeling melden
MC
Marc C.
Geel (België)
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Beter serieus blijven.

Ik heb tot nu toe 3 pakjes van de pasta van konjac glucomannen gebruikt. Ze wogen in werkelijkheid 200gr, 190gr en 180gr. Er wordt beweerd dat gewone pasta 80 keer meer calorieën zou bevatten. 100 gr gekookte pasta bevat 140 cal en dat is 28 keer meer dan deze producten. Het pakje werd op de oprit gelegd zonder aan te bellen. En die 2 porties per zakje is dan toch voor smurfen.
Beoordeling melden
ID
Ine d.
Nieuwstadt
23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Diverse lekkere smaken.

Al diverse keren de Raw Pancake mix besteld. Bevalt goed! Alleen deze keer iets minder keus uit de smaken, ( aantal waren net niet meer op voorraad, vond ik geen probleem ) wellicht volgende keer meer geluk! Bestelling wordt altijd snel geleverd, is ook prettig!
Beoordeling melden
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Blij met de konjac producten. Geniet van gezonde pannenkoekjes voor mijn ontbijt, de pasta en rijst en de mango ijsjes tussendoor. Heerlijk en veel beter gevoel dan al die koolhydraten. Minder opgeblazen, minder trek tussendoor.
Beoordeling melden
4 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ziet er niet uit maar lekker

Ziet er niet uit. Kunnen ze misschien iets aan doen. Verwerking en smakelijker is daarentegen prima. Als diabeet is dit perfect om glucosewaarden goed te houden. Wel veel water drinken. Service is uitstekend.
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Producten zijn snel geleverd en alles in orde. Alleen stoort het me dat bv de konjac-spaghetti in dubbel plastic is ingepakt. Veel wegwerpmateriaal. Kost energie om ze te maken en te verwerken … onnodig
Beoordeling melden
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle verzending en goed product

We hebben een kennismakingspakket besteld. Was snel binnen ondanks drukte bij PostNL. De pasta’s en de rijst is erg smakelijk en heel handig in gebruik. Wij bestellen beslist wéér
Beoordeling melden
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service & lekkere producten. Bestel de skinny shake nu voor de 2e keer en heb ineens 6 potten gekocht. Ingrediënten kunnen nog iets cleaner maar vond de shake heel lekker.
Beoordeling melden
1 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Afval shake .. Weinig kcal . Helaas vind ik de smaak niet echt top ....maar het helpt zeker als je gewicht wilt verliezen
Beoordeling melden
5 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele snelle levering en geweldige producten! Nu passen pannenkoeken met hazelnootpasta, cake en ijs gewoon in mijn dieet.
Beoordeling melden
16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jullie pasta’s en de chocomelk peder zijn grandioos al mijn vrienden bestelden het ook nadat ze bij mij geproefd hadden
Beoordeling melden
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb een aantal producten geprobeerd en vind ze erg lekker, neutraal dus goed toe te passen in verschillende producten.
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind vooral de raw pasta’s erg lekker en gemakkelijk! Rijst is ook ok, de rode pannenkoek niet lekker
Beoordeling melden
KD
Kees D.
Waalwijk
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon goed !

Beschrijving op de site is prima. Verpakking is goed. Bezorging is snel. Wat is er nog ye verbeteren ?
Beoordeling melden
AD
Ann D.
Wilsele
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat mij betreft de lekkerste nep pasta en een gezond alternatief voor the real thing.
Beoordeling melden