cleanfoods.nl- Logo - Beoordelingen

cleanfoods.nl
Beoordelingen:

139 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.519 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
cleanfoods.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik heb besteld heb ik gekregen en het werd snel geleverd. Alleen jammer dat Cleanfoods afhankelijk is van levering wat de voorraad niet ten goede komt. Maar als ik weer wat nodig heb dan zal ik zeker weer een bestelling doen.

de meest kritische beoordeling

19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De producten van cleanfoods zijn fantastisch. Ik zou ze ook heel graag willen ontvangen, maar dit is al de 2e keer dat ik mijn bestelling niet heb ontvangen. Heel jammer. Ligt niet aan cleanfoods maar aan de vervoerder. Dus eigenlijk verdient DHL een slechte beoordeling
SM
Sabine M.
Den Haag
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor cleanfoods.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De pasta smaakt heerlijk en goed te combineren
Beoordeling melden
AL
Alianne L.
Emmentaler
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie kh vervanger. Zo kan ik tóch brood eten
Beoordeling melden
JV
Jolanda V.
Uithoorn
3 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke producten die snel worden geleverd
Beoordeling melden
12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering . Smaakt redelijk naar pasta.
Beoordeling melden
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke produkten, maar niet echt goedkoop
Beoordeling melden
13 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Sneller service . Shake's smaken wel oke
Beoordeling melden
FB
Frans B.
Den Haag
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prettige ervaring

Overzichtelijk, duidelijk; wijst zichzelf
Beoordeling melden
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is duur maar wel fijn voor de lijn.
Beoordeling melden
8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering duurde langer dan was beloofd
Beoordeling melden
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wij zijn tevreden over de producten.
Beoordeling melden
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd super blij met de producten 🥰
Beoordeling melden
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Netjes verpakt en snelle bezorging
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top producten en snelle levering!
Beoordeling melden
18 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik al heb gebruikt is smaakvol
Beoordeling melden
PP
Pinkie P.
Zottegem
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top

Het aantal sterren zegt genoeg !
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon snel en goede producten.
Beoordeling melden
AL
Alianne L.
Emmentaler
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is gemakkelijk in gebruik
Beoordeling melden
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
PP
Pinkie P.
Zottegem
23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Tiptop

De sterren zeggen genoeg...
Beoordeling melden
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
dat het minimale KH heeft
Beoordeling melden