cleanfoods.nl- Logo - Beoordelingen

cleanfoods.nl
Beoordelingen:

139 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.519 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
cleanfoods.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik heb besteld heb ik gekregen en het werd snel geleverd. Alleen jammer dat Cleanfoods afhankelijk is van levering wat de voorraad niet ten goede komt. Maar als ik weer wat nodig heb dan zal ik zeker weer een bestelling doen.

de meest kritische beoordeling

19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De producten van cleanfoods zijn fantastisch. Ik zou ze ook heel graag willen ontvangen, maar dit is al de 2e keer dat ik mijn bestelling niet heb ontvangen. Heel jammer. Ligt niet aan cleanfoods maar aan de vervoerder. Dus eigenlijk verdient DHL een slechte beoordeling
SM
Sabine M.
Den Haag
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor cleanfoods.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitleggen wat bv ei bilubine is ? Beter

Beter! Uitleg filmpjes over hoe je het bereiden moet!! Het is erg nieuw en onbekend
Beoordeling melden
3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoin 100% in orde
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne producten
Beoordeling melden
SM
Sabine M.
Den Haag
2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne pannenkoeken! En de chocopasta is ook fantastisch. Ik hoop dat het snel weer verkrijgbaar is.
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De snelle bezorging! De producten zijn echt goed. Alleen jammer dat mails niet beantwoord worden
Beoordeling melden
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben diabetes patient,doot cleanfoods producten blijven mijn bloedsuiker waarden stabiel!
Beoordeling melden
1 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi verpakt . Weinig calorieen, wel direct terug honger of ik niet genoeg gegeten ?
Beoordeling melden
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles is op 'n portie afgestemd & goed als je iets aan uw Lyn wliit doen !!!
Beoordeling melden
11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel groot keuze voor keto vriendelijk producten. Heel goed service
Beoordeling melden
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, prijs is oké, ook een gratis product erbij is aardig
Beoordeling melden
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Goed verpakt. En wat ik al gebruikt heb was goed
Beoordeling melden
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Lekkere smaak Beetje wennen aan de structuur maar goed te doen.
Beoordeling melden
30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Cadeautje

Heerlijke pannenkoeken mix en een supergezellige verpakking
Beoordeling melden
8 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke broodjes, altijd vers en ze vullen uitstekend.
Beoordeling melden
DR
diane R.
Borculo
8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Producten zijn helemaal top, snelle en goede verzending
Beoordeling melden
IV
Ingrid v.
'S-GRAVENHAGE
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon alles goeie service en fijne en lekkere spullen .
Beoordeling melden
ID
Ine d.
Nieuwstadt
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, gemakkelijk bestellen, prima product!
Beoordeling melden
YS
Yvonne S.
Capelle aan den IJssel
12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prettige website, mooie producten en snelle levering.
Beoordeling melden
RK
rob k.
scheveningen
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
gaat prima, soms geen voorraad, kwestie van beheren
Beoordeling melden
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog niet veel ervaring nee, maar noodles waren goed
Beoordeling melden