cleanfoods.nl- Logo - Beoordelingen

cleanfoods.nl
Beoordelingen:

139 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.519 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
cleanfoods.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik heb besteld heb ik gekregen en het werd snel geleverd. Alleen jammer dat Cleanfoods afhankelijk is van levering wat de voorraad niet ten goede komt. Maar als ik weer wat nodig heb dan zal ik zeker weer een bestelling doen.

de meest kritische beoordeling

19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De producten van cleanfoods zijn fantastisch. Ik zou ze ook heel graag willen ontvangen, maar dit is al de 2e keer dat ik mijn bestelling niet heb ontvangen. Heel jammer. Ligt niet aan cleanfoods maar aan de vervoerder. Dus eigenlijk verdient DHL een slechte beoordeling
SM
Sabine M.
Den Haag
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor cleanfoods.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en netjes geleverd.
Beoordeling melden
JV
Jolanda V.
Uithoorn
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle bezorging
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben dik tevreden
Beoordeling melden
16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vooral de pasta’s
Beoordeling melden
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levevering

Snelle levering
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
lekkere koffie
Beoordeling melden
23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed produkt
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles ok
Beoordeling melden
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
ID
Ine d.
Nieuwstadt
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden