Beoordelingen voor e-carnavalskleding.nl



Goed

4.22/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 267 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft e-carnavalskleding.nl al 1.260 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
18-07-2019
Prima producten met een snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
17-07-2019
Tijdelijke levering en prima kwaliteit
4.00
Goed

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 18-07-2019
Beste klant, dank voor de leuke beoordeling en veel plezier met de bestelde items. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
17-07-2019
Ik vind het persoonlijk niet zo super om gebeld te worden om een beoordeling te schrijven, voor de rest was alles prima
3.67
Goed

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 18-07-2019
Beste klant, dank voor de beoordeling. Ons team van aftersales belt steekproefgewijs mensen op om te vragen naar de ervaring. Dit doen wij om onze eigen dienstverlening en die van PostNL scherp in de gaten te houden. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
16-07-2019
Vlot ontvangen. Goed verpakt. Mooie kleding
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 17-07-2019
Beste klant, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wij wensen U veel plezier met de bestelling en hopen U de volgende keer weer te mogen helpen. Mvg, E- carnavalskleding.

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
16-07-2019
Super snelle levering. De bestelde artikelen zijn van uitstekende kwaliteit voor een super prijs
Heel erg tevreden en ik raad dit bedrijf echt aan.
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 17-07-2019
Beste klant, Hartelijk dank voor de leuke beoordeling. Wij vinden het fijn om te horen dat u blij bent met de service en de bestelling. Tot een volgende keer. Mvg, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
15-07-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 17-07-2019
Beste klant, Wij vinden het fijn om te vernemen dat U tevreden bent met onze service en kleding. Hartelijk dank voor de beoordeling. Mvg, E-Carnavalskleding.

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
15-07-2019
Keurig op tijd geleverd en de prijs/kwaliteit verhouding was goed
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 17-07-2019
Beste klant, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn om te vernemen dat U tevreden bent met onze service en producten. Tot een volgende keer. Mvg, E-carnavalskleding.

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Very nice
4.00
Goed

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 17-07-2019
Beste klant, Bedankt voor de leuke beoordeling en tot een volgende keer. Veel plezier met de bestelling Mvg, E-carnavalskleding.

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
10-07-2019
Zeeeer slechte kwaliteit van de kleding
2.33
Matig

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 11-07-2019
Jammer dat je niet tevreden bent over het geleverde trainingspak. Graag zouden wij willen weten wat er niet voldoet aan de verwachtingen. Dan kunnen wij dit met je oplossen en dan kinnen wij dit meenemen om het product te herzien en indien nodig aan te passen. Wij nemen even contact met je op.

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Prima. Vlotte levering. Goede communicatie.
4.33
Goed

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 17-07-2019
Beste klant, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn om te vernemen dat U onze service zo waardeert. Tot een volgende keer. Mvg, E-carnavalskleding.

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
06-07-2019
Netjes op tijd ontvangen. Kleding was precies zoals omschreven, zag er allemaal goed uit.
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 17-07-2019
Beste klant, Leuk dat u een beoordeling heeft achtergelaten.Hartelijk dank en veel plezier met de bestelling. Mvg, E-carnavalskleding.

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
05-07-2019
Leuke broek
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 17-07-2019
Beste klant, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij hopen U de volgende keer weer te mogen helpen. Mvg, E-Carnavalskleding

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
04-07-2019
Bestelling geplaatst, en 2 dagen erna al binnen. Super service
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 05-07-2019
Beste klant, dank voor de leuke beoordeling. Wij vinden het fijn om te horen dat u blij bent met de service en de bestelling. Tot een volgende keer en alvast een fijn feest. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
04-07-2019
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 05-07-2019
Beste klant, leuk dat je een beoordeling hebt achtergelaten. Veel plezier met de bestelde items en tot de volgende keer.

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
04-07-2019
Snel ontvangen en heel tevreden met product
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 05-07-2019
Leuk dat je iets hebt achtergelaten. Wij zijn hier erg blij mee. Veel plezier op het feest en tot de volgende keer.

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
04-07-2019
Website makkelijk te overzien. Bestellen gaat heel eenvoudig. Levering snel en compleet.
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 05-07-2019
Goedemiddag, wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de service die wij u geboden hebben. Veel plezier met feesten en hopelijk zien wij u terug bij een volgend verkleedfeest.

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
04-07-2019
Goed en snel ontvangen
4.00
Goed

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 05-07-2019
Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten. Veel plezier met de bestelde items en hopelijk wordt het feest net zo geslaagd. Tot ziens!

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
producten zijn prima naar wat het kost ( je kunt voor en paar euro geen haute couture verwachten). netjes afgeleverd. Netjes afgehandeld. Heel tevreden.
4.00
Goed

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 05-07-2019
Dank voor de beoordeling. Fijn dat je producten en de verzending als prettig zijn ervaren. Tot de volgende keer en veel plezier met de bestelde artikelen. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
02-07-2019
Er word uitstekend mee gedacht en er werden alternatieven aan geboden. Hier door had ik op tijd mij spullen binnen.
4.67
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 03-07-2019
Beste klant, leuk dat je een beoordeling hebt achtergelaten. Wij vinden het fijn dat alles naar wens is gegaan. Hopelijk hebben jullie een tof feest gehad. Tot de volgende keer. Groet, e-carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
02-07-2019
Ik had met spoed wat Franse baretten nodig voor een feestje. Dit is heel snel, soepel en voortvarend afgehandeld door e-carnavalskleding. Complimenten en mijn hartelijke dank
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 03-07-2019
Dank voor de leuke beoordeling en tot de volgende keer. Wij helpen u dan graag weer met feestartikelen. Groet, e-carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
20-06-2019
28-06-2019
Beloofde leverdatum za 22 juni. Ik had het ma avond 24 juni nodig, Zaterdag niets ontvangen. Maandag een mail verstuurd. Ik kreeg vrij snel antwoord. De bestelling zou nog een aantal dagen later verzonden worden. De medewerker heeft gelijk mijn bestelling voor mij geannuleerd en het aankoopbedrag teruggestort.
3.00
Redelijk

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 29-06-2019
Beste klant, dank voor de beoordeling. Helaas hebben wij een artikel niet binnen 24h kunnen leveren omdat deze manco is gepickt in ons magazijn. Wij hadden u graag maandag direct een nieuwe op willen sturen, maar dat was net een dag te laat. Onze excuses! Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
28-06-2019
Snel geleverd en conform verwachting. De feestartikelen (neuzen) zelf hadden wel een enorme plastic / rubber geur die ook na luchten niet zomaar verdween. Dat was wat vervelend bij het dragen, maar verder helemaal prima
4.67
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 29-06-2019
Beste klant, leuk dat u een beoordeling heeft achtergelaten. Bij deze neuzen kan het zijn dat ze iets naar rubber ruiken aangezien ze daarvan gemaakt zijn. De volgende keer kun je de binnenzijde van de neus schoonmaken met azijn en daarna goed afspoelen. Daarna is de geur een stuk minder sterk.

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
24-06-2019
28-06-2019
Top service
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 29-06-2019
Bedankt voor de leuke beoordeling en tot een volgende keer. Veel plezier met de bestelling. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
26-06-2019
Besteldatum
24-06-2019
26-06-2019
retouren is waardeloos
3.00
Redelijk

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 27-06-2019
Beste klant, bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u de producten 5 sterren geeft. Wij begrijpen alleen niet goed waarom de levering en klantenservice minder scoren. De bestelling is binnen 24u afgeleverd en u heeft tot op heden geen contact met ons gehad. U kunt uw retour sturen via ons systeem of u brengt het naar een postkantoor of u levert het bij ons af. In deze keuze bent u vrij.

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
24-06-2019
24-06-2019
-De levering van mijn bestelde product was goed.
-Het product viel w.b. pasvorm tegen.
-Service kan ik (nog) geen oordeel over geven, heb het product terug gezonden,
even zien hoe het afloopt w.b. geld terug.
3.00
Redelijk

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 25-06-2019
Beste klant, jammer dat het pak niet past. Dit kan altijd voorkomen. Wij gaan de retourzending binnen 5 werkdagen verwerken. Tot een volgende keer. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
24-06-2019
24-06-2019
Zeer netje geïnformeerd over het transport, bij verzending naar en aflevering op een Email.
Prijs was netjes, en je krijgt precies wat je besteld.

Zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 25-06-2019
Beste klant, Dank voor de leuke beoordeling. Veel plezier met de bestelling en tot de volgende keer. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
24-06-2019
24-06-2019
Viel enorm tegen
2.33
Matig

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 25-06-2019
Beste klant, jammer om te horen dat de bestelling niet naar wens is. Graag vernemen wij waarom de nep sigaretten en sigaren niet aan uw wensen voldoen. Wellicht dat wij dit mee kunnen nemen in de ontwikkeling van dit product. Met vriendelijke groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
22-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
22-06-2019
Niets toe te voegen. Prima
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 24-06-2019
Beste klant, leuk dat u een beoordeling heeft achtergelaten. Veel plezier met de bestelling. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
21-06-2019
21-06-2019
Telefonisch onvriendelijk behandeld en product een dag te laat en beschadigd ontvangen.
1.00
Slecht

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 22-06-2019
Beste klant, erg vervelend! Ik heb alles even nagekeken maar Wij hebben met u nog geen telefonisch contact gehad en er is ook geen melding gemaakt van een defecte levering. Wij nemen maandag even contact met u op. Stuur ons aub alvast foto’s van het defect. Dan kunnen we alles snel regelen

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
21-06-2019
21-06-2019
Contact gehad via Whatsapp aangezien ik de optie "ophalen in Venlo" niet te zien kreeg, wat wel mogelijk was volgens de website. Na overleg was dit toch mogelijk. Alsnog pakketje thuis bezorgd gekregen ipv Venlo.
4.00
Goed

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 24-06-2019
Beste klant, dank voor de beoordeling. Er stond inderdaad iets onduidelijk op de site. Dit hebben we na overleg met u opgelost. Veel plezier met de bestelde items en tot een volgende keer. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
21-06-2019
21-06-2019
goede service snelle levering
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 24-06-2019
Beste klant, leuk dat u een beoordeling heeft geplaatst. Veel plezier met de bestelde items en tot een volgende keer. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
21-06-2019
21-06-2019
Geen toelichting
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 24-06-2019
Beste klant, fijn dat alles naar wens is. Veel plezier met uw bestelling en tot het volgende feest. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
16-06-2019
prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Prima service en hulp bij alternatieven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
13-06-2019
precies zoals verwacht, mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
12-06-2019
Prima geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
10-06-2019
Snel en fantastische service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
28-02-2019
05-06-2019
Heb nog steeds mijn retourbedrag niet terug ontvangen. Weet ook niet hoe dit nog te regelen. Want heb het begin maart al teruggestuurd.
2.33
Matig

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 06-06-2019
Beste klant, bedankt voor het fijne gesprek aan telefoon. Zoals besproken gaan wij met u uitzoeken waar de zending is. Bij PostNL is iets fout gegaan. Fijn dat u inziet dat het niet onze schuld is en dat wij er alles aan gaan doen om dit met u op te lossen. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
05-06-2019
We hadden maskers besteld. Zijn dubbel gevouwen ontvangen. Wij contact opgenomen met de vraag of er nieuwe geleverd konden worden omdat deze onbruikbaar zijn, wordt er doodleuk gezegd nee, u heeft niet gereageerd binnen 48 uur. Wij kunnen niks voor u doen.
Op vrijdagmiddag om 14.50 uur geleverd, terwijl wij niet thuis waren. Op zondagavond gemaild Echt schandalig dit
1.00
Slecht

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 06-06-2019
Beste klant, vervelend dat er iets niet goed is gelopen met de bestelling. Ik zet alles even door naar een andere medewerker om de klacht nogmaals te bekijken. Deze ochtend krijgt u bericht van ons. Groet, e-carnavalskleding

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
23-05-2019
04-06-2019
Leuke site
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl klantbeoordeling

e-carnavalskleding.nl

Contact
Winkelveldstraat 20
5916 NX Venlo
Nederland
maurice@e-carnavalskleding.nl
e-carnavalskleding.nl
Winkel-exploitant
Bema Shopping B.V.
Winkelveldstraat 20
5916 NX Venlo
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 54169143
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bea Stelder - van Rijn
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met e-carnavalskleding.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.