Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsBlokhut.nl
Vanaf het moment dat je bij Blokhut.nl binnen stapt, word je uitstekend te woord gestaan en begeleid. Ook bij de aflevering van het bouwpakket en de opbouw word je goed op de hoogte gehouden. En dan zorgen de mannen in het veld ervoor dat je bouwpakket op een uitstekende manier word neergezet. Probleempjes worden opgelost, en de boel word netjes afgewerkt afgeleverd. Kortom een aanrader als je een blokhut, garage of iets anders wilt.
Van A tot Z prima
Ik heb een aluminium tuinkamer besteld nadat Lorenzo me prima had voorgelicht.
Monteurs Milan en Jeroen hebben uitstekend werk verricht. Ik ben echt super tevreden met het resultaat.
De schuur is TOP!!
De blokhut is top! Professioneel gewerkt. Zaken besproken. Ook het voor traject was echt super.
Zeker een aanrader als je een schuur of blokhut wilt!.
Goede vakmensen.
Gode vakmensen. Netjes afgeleverd. Alleen de coemmunicatie op kantoor liet te wensen over.
Pas een blokhut/overkapping laten plaatsen wat een vakmanschap. Vanaf dag 1 tot aan de laatste dag dat de overkapping geplaatst werd. Zijn we geweldig geholpen. Een aanrader om hier iets te kopen of aanschaffen.
Overkapping
De verkopers Lorenzo, Devin zijn vriendelijk geven goede adviezen en zijn correct
De overkapping is keurig geplaatst door Milan, we zijn zeer tevreden
service is super brengen het snel na als er iets niet in orde is met de bestelling.
Ze zijn nauwkeurig en begrijpen wat je bedoelt, ook de uitleg is makkelijk en in een stappenplan verwerkt.
Goed proces en uitstekend resultaat
Heel fijn om samen met Blokhut.nl het hele proces door te lopen. Goed meedenken met onze wensen en uiteindelijk een schitterend resultaat dankzij de vakkundige bouwers. Informatie tijdens het hele traject was uitstekend.
Heel fijn contact, vriendelijke mensen, goede service, goed bereikbaar, goede prijs-kwaliteit
Betrouwbaar en goede vakmensen
Je wordt goed op de hoogte gehouden.
Prima vakmensen.
Men neemt direct contact op als er vragen zijn.
Prettige samenwerking
Blij met veranda!
Een fijn bedrijf en zeer goed geholpen door Dévin. Problemen werden vlot en adequaat verholpen.
Goed contact met bedrijf, goede monteur, netjes afgewerkt. Planning kan wat beter
Goede afwerking en fijne samenwerking
Goede afwerking