Reviews voor blokhut.nl
Vanaf het moment dat je bij Blokhut.nl binnen stapt, word je uitstekend te woord gestaan en begeleid. Ook bij de aflevering van het bouwpakket en de opbouw word je goed op de hoogte gehouden. En dan zorgen de mannen in het veld ervoor dat je bouwpakket op een uitstekende manier word neergezet. Probleempjes worden opgelost, en de boel word netjes afgewerkt afgeleverd. Kortom een aanrader als je een blokhut, garage of iets anders wilt.
Van A tot Z prima
Ik heb een aluminium tuinkamer besteld nadat Lorenzo me prima had voorgelicht.
Monteurs Milan en Jeroen hebben uitstekend werk verricht. Ik ben echt super tevreden met het resultaat.
De schuur is TOP!!
De blokhut is top! Professioneel gewerkt. Zaken besproken. Ook het voor traject was echt super.
Zeker een aanrader als je een schuur of blokhut wilt!.
Goede vakmensen.
Gode vakmensen. Netjes afgeleverd. Alleen de coemmunicatie op kantoor liet te wensen over.
Pas een blokhut/overkapping laten plaatsen wat een vakmanschap. Vanaf dag 1 tot aan de laatste dag dat de overkapping geplaatst werd. Zijn we geweldig geholpen. Een aanrader om hier iets te kopen of aanschaffen.
Een partij die nog echt vriendelijk, punctueel is, meedenkt en service verleend. Kom je niet zo heel vaak meer tegen!
Wij waren op zoek naar een luxe tuinhuis om het woongenot te vergroten, bij toeval reed ik langs blokhut.nl en sprak de verkoper Robin. Zijn enthousiasme en meedenken vielen op en nodigden uit om verder te praten. Na wat folders mee naar huis te hebben genomen twijfelden we over standaardbouw of maatwerk. Uiteindelijk toch voor standaardbouw gekozen (wat je ook kunt aanpassen zoals je wilt). Er werd goed en flexibel meegedacht met de wensen en het budget dat we hadden. Toen de koop. Vooraf werden goede afspraken gemaakt over aanpak en wanneer ze langskwamen en dat hebben ze steeds waargemaakt. Iets wat je niet zo heel vaak meer ziet met vaklieden. Eenmaal op locatie waren de heren die het huisje opbouwen zeer toegankelijk, vriendelijk en kundig. We konden goed met elkaar schakelen en toen een keer wat onduidelijk was zorgde Sales er weer voor dat ik gerustgesteld was. Bij elk project heb je restpuntjes die nog opgelost moeten worden. Heren zijn 2 keer terug geweest en hebben alles zonder problemen en conform afspraak opgelost. Wij zijn dan ook meer dan tevreden over de kwaliteit maar vooral over het contact met zowel sales als de monteurs. Het door ons gekozen tuinhuis was al kwaliteit. En daar zijn we erg tevreden over maar als het proces lekker loopt geeft je dat pas echt een voldaan gevoel. Zelden merk je nog dat partijen echt klantvriendelijk zijn en service verlenen. Hier dus wel. Niets anders dan lof en we gebruiken het tuinhuis nu al regelmatig. (P.s. we gaan de inrichting op de foto nog aanpassen met een PVC vloer en andere meubels maar dat doen we uiteraard zelf)
Overkapping
De verkopers Lorenzo, Devin zijn vriendelijk geven goede adviezen en zijn correct
De overkapping is keurig geplaatst door Milan, we zijn zeer tevreden
service is super brengen het snel na als er iets niet in orde is met de bestelling.
Ze zijn nauwkeurig en begrijpen wat je bedoelt, ook de uitleg is makkelijk en in een stappenplan verwerkt.
Goed proces en uitstekend resultaat
Heel fijn om samen met Blokhut.nl het hele proces door te lopen. Goed meedenken met onze wensen en uiteindelijk een schitterend resultaat dankzij de vakkundige bouwers. Informatie tijdens het hele traject was uitstekend.
Heel fijn contact, vriendelijke mensen, goede service, goed bereikbaar, goede prijs-kwaliteit
Betrouwbaar en goede vakmensen
Je wordt goed op de hoogte gehouden.
Prima vakmensen.
Men neemt direct contact op als er vragen zijn.
Prettige samenwerking
Blij met veranda!
Een fijn bedrijf en zeer goed geholpen door Dévin. Problemen werden vlot en adequaat verholpen.
Goed contact met bedrijf, goede monteur, netjes afgewerkt. Planning kan wat beter
Goede afwerking en fijne samenwerking
Goede afwerking
Had moeite met vooruit betalen maar is verder goed opgelost