Biomoda.nl- Logo - Beoordelingen

Biomoda.nl
Beoordelingen:

39 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden89 beoordelingen in totaal  

4,31
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 nov 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Biomoda.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

18 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb biomoda kunnen contacteren voor info en ben vriendelijk geholpen. Uitstekende kwaliteit van de kleding.

de meest kritische beoordeling

27 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Maatvoering klopt niet. Er staat zelfs bij " valt normaal" maar ik heb maat 40 en het XXL hemdje dat ik bestelde is veel te klein.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Biomoda.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
MF
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima en snel geleverd !
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

De snelheid van bezorgen

De snelheid
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Retourneren kan beter

De retourmogelijkheid van Biomoda is onder de standaard van de markt: geen retourlabel bijgeleverd of af te drukken via de website, even zoeken op de website naar de retourprocedure, verzending voor rekening van de klant. Dat voldoet wellicht allemaal aan de wettelijke norm, maar is minder klantvriendelijk dat wat de meeste bedrijven aanbieden. Ik hoop dat aankoop en verzendbedrag snel teruggestort worden. Verder geen klachten.
Beoordeling melden
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
de maten vallen erg klein, ik had eerst 2x L besteld, in de was krompen deze, daarna nog 2x XL besteld 54/56, echter nog aan de kleine kant, zijn wel lekkere shirts, ik gebruik ze als ondershirt
Beoordeling melden
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit

Ik heb biomoda kunnen contacteren voor info en ben vriendelijk geholpen. Uitstekende kwaliteit van de kleding.
Beoordeling melden
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks de kerst drukte met pakketten, werd heel snel de bestelling geleverd. Ik vind het prachtig materiaal die je lijf heerlijk warm houd, zijde en wol. Normaal ging het halen in de Natura Winkel in Nijmegen, via internet gezocht waar het ook te koop was.
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Merinowol is heel aangenaam om te dragen. Mijn echtgenoot was enthousiast over het feit dat transpiratievocht volledig in de vezels opgenomen werd en geen geur achterliet. We zijn pro natuurproducten zonder plastic. Een absolute aanrader!
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De kwaliteit is supergoed, zelfs mooier dan die ik heb van enkele jaren geleden, lekker glad, voelt fijn aan. Alles gaat vakkundig en snel, dit pakje paste ook mooi in de brievenbus en razendsnel ontvangen. Ben er blij mee!
Beoordeling melden
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nachthemd niet in een doos verpakken, deze paste niet in de brievenbus, zoals verondersteld werd.
Beoordeling melden
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel snel bezorgd, binnen 24 uur! Artikel : zijden onderhemd precies zoals beschreven. Klasse.
Beoordeling melden
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

zoals verwacht

Snelle levering. Kwaliteit heel goed. Bio wol met zeide voelt heerlijk zacht. Een aanrader.
Beoordeling melden
4 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zoals beloofd. Vlotte bezorging en mooie producten, dragen heerlijk.
Beoordeling melden
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

makkelijk digitaal bestellen

makkelijk om digitaal te bestellen, alles helder en overzichtelijk.
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle leverantie en mooi produkt voor een schappelijke prijs.
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het textiel draagt super prettig en blijft goed in model.
Beoordeling melden
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nu ik het Bio T-shirt draag, heb ik het niet meer koud!
Beoordeling melden
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima levering, maar product viel tegen. Kriebelwol.
Beoordeling melden
28 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs, zeer snelle en correcte levering.
Beoordeling melden