cavallaronapoli.com

11.251 reviews in totaal   2.577 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de kwaliteit en uitstraling van de kleding, de snelle levering, de duidelijke en vriendelijke communicatie, de uitstekende pasvorm dankzij goed maatadvies, de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn echter ook klachten over een afname in kwaliteit of specifieke gebreken bij sommige producten, te late of onduidelijke leveringen, beperkte en kostbare retour- en ruilmogelijkheden, trage of gebrekkige terugkoppeling bij problemen en retouren, teleurstelling bij afwijkende pasvormen, technische onvolkomenheden op de website en hoge prijzen met bijkomende verzendkosten.

Reviewscavallaronapoli.com

Goed. Maar niet meer hetzelfde als vroeger.

Niet meer hetzelfde als vroeger. Ik denk dat al zeker 10 jaar de helft van mijn gadarobe bestaat uit Cavallaro items. In het begin kwam ik alleen in de winkels, maar sinds een jaar of 5 hoofdzakelijk online. De kwaliteit en stijl spreekt me nog steeds goed aan. Maar de operatie lijkt iets te verslappen. Dit was de tweede opeenvolgende keer dat mijn bestelling niet de volgende dag geleverd werd. Hoewel ik deze keer wel proactief geinformeerd werd na de bestelling dat het niet op de verwachte dag zou komen zou ik liever zien dat dit voor de bestelling gecommuniceerd werd zodat ik een ander afleveradres had kunnen kiezen. Verder was dit de eerste keer in lange tijd dat ik iets terug moest sturen (een broek die veel te klein uitviel) en ik kwam erachter dat je hier voortaan voor moet betalen. Ook dat kan ik begrijpen omdat ik de voorbeelden van misbruik hiervan meekrijg, maar jammer dat "trouwe" klanten die al jaren aantonen hier correct gebruik van te maken en die voor vele honderden euros bestellen in dezelfde categorie vallen. Alles samen maakt het sentiment dat ik meer opensta om andere merken/leveranciers eens te proberen.

Antwoord van cavallaronapoli.com

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen én voor uw jarenlange loyaliteit aan Cavallaro Napoli. Het waarderen wij enorm. Het spijt ons dat uw recente ervaringen niet hebben voldaan aan de verwachtingen die u van ons heeft. We begrijpen uw teleurstelling over de vertraagde levering. Hoewel we u deze keer proactief hebben geïnformeerd, begrijpen we dat het prettiger was geweest als dit al vóór het plaatsen van de bestelling duidelijk was geweest. We nemen deze feedback dan ook graag mee. Ook uw opmerking over de retourkosten begrijpen wij. We realiseren ons dat dit voor trouwe klanten, die al jarenlang zorgvuldig met retouren omgaan, als teleurstellend kan worden ervaren. De keuze om retourkosten in rekening te brengen is gemaakt om het retourproces duurzamer en beheersbaar te houden, maar we nemen uw feedback hierover serieus. Het doet ons bovendien verdriet om te lezen dat u overweegt om andere merken te proberen. Juist omdat u al zo lang klant bent, vinden wij het jammer dat wij u dit gevoel hebben gegeven. Nogmaals bedankt voor uw eerlijke en constructieve feedback. Wij stellen deze zeer op prijs en hopen u in de toekomst weer een ervaring te kunnen bieden die aansluit bij de kwaliteit en service die u van ons gewend bent.

In eerste instantie balen, maar goed opgelost

Mijn bestelling is in eerste instantie nooit aangekomen. Volgens de tracking van DHL was het bij de buren bezorgd, wat niet klopte. Na contact met de klantenservice van Cavallaro werd duidelijk dat het pakket beschadigd retour was gegaan en ergens op een hub was blijven liggen. Toen dit eenmaal helder was, heeft Cavallaro de bestelling direct opnieuw verstuurd. Het had even wat voeten in de aarde, maar de bestelling is nu binnen. En zoals altijd: de kleding is van prachtige kwaliteit!

Antwoord van cavallaronapoli.com

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! Fijn om te lezen dat het uiteindelijk goed is opgelost en dat u tevreden bent over de service die u van ons heeft ontvangen. Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling niet verloopt zoals verwacht, maar zijn blij dat we dit samen hebben kunnen oplossen. Daarnaast vinden wij het geweldig om te horen dat u opnieuw tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding. Wij waarderen uw vertrouwen in Cavallaro Napoli enorm. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u graag weer terug te zien.

Fijn vest

Product kwam qua kleur- en maar overeen met de product omschrijving en de afbeelding. Het vest draagt fijn en is keurig afgewerkt aan de binnenzijde en heeft ook een binnenzak. Wat de duurzaamheid betreft hoop ik dat het net zolang meegaat als een winterjas die ik eerder heb gekocht en nu al weer een aantal seizoenen heb gedragen.

Antwoord van cavallaronapoli.com

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw vest van Cavallaro Napoli. We zijn blij dat de kleur, maat en productomschrijving goed overeenkwamen met uw verwachtingen en dat u de afwerking, het draagcomfort en de praktische binnenzak waardeert. Mooi om te horen dat u nog steeds veel plezier heeft van uw eerdere winterjas. We hopen uiteraard dat u ook van dit vest nog vele seizoenen kunt genieten. Bedankt voor het delen van uw uitgebreide ervaring en graag tot een volgende keer!
Snelle levering en keurig verpakt. Minpnt is echt dat je niet kan ruilen. Mijn man draagt de t-shirts van Cavallaro in maat M, alleen de dikke kwaliteit in L. Dus dit (dunne) WK shirt ook in M besteld maar bleek veel te klein, ruilen niet mogelijk dus opnieuw besteld en 1 retourneren. En zo kost de aanschaf van 1 shirt van 59,95 dus 14 euro aan verzendkosten. Daar word ik niet vrolijk van.

Antwoord van cavallaronapoli.com

Bedankt voor uw review en uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de nette verpakking. Jammer om te lezen dat u minder tevreden bent over het feit dat ruilen niet mogelijk is en de extra verzendkosten die hierdoor zijn ontstaan. Wij begrijpen dat dit een vervelende ervaring kan zijn wanneer een maat anders uitvalt dan verwacht. Wij kijken graag met u mee naar de situatie en verzoeken u daarom vriendelijk om contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.
De levertijd is helaas te lang. Wanneer er wordt geadverteerd met "Vandaag voor 21:00 besteld, vandaag verzonden", verwacht ik dat de bestelling de volgende dag of uiterlijk de dag daarna wordt geleverd. In de praktijk blijkt dit niet het geval te zijn. De levering duurt meer dan drie werkdagen, waardoor de verwachting die wordt gewekt niet wordt waargemaakt. Vergeleken met andere online winkels, die vaak "vandaag besteld, morgen in huis" kunnen garanderen, loopt de service hier achter. Dat is jammer, want een snelle levering is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de online winkelervaring.

Antwoord van cavallaronapoli.com

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Jammer om te lezen dat de levertijd niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen dat snelle levering een belangrijk onderdeel is van de online winkelervaring, zeker wanneer er een verwachting wordt gewekt zoals “vandaag besteld, vandaag verzonden”. Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern evalueren om te kijken waar we onze communicatie en leverbelofte verder kunnen verbeteren. Ons doel is altijd om een zo duidelijk en betrouwbaar mogelijke service te bieden. Wij hopen dat uw ervaring met onze producten in de toekomst beter aansluit bij uw verwachtingen.

Zeer positief verrast

De kleding die ik heb gekocht zit fijn en goed en dat terwijl ik niet de meest makkelijke lichamelijke vorm heb. De hulp om mijn maat te bepalen is de beste die ik tot op heden ben tegengekomen. Ook logistiek gaat alles volgens de verwachtingen die Cavallaro zelf aangeeft. Zeer tevreden dus over de kleding (diverse verschillende stukken kleding), de ondersteuning en de logistiek.

Antwoord van cavallaronapoli.com

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat onze kleding goed zit en dat onze maat advies service u zo goed heeft geholpen. Het doet ons veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de kleding, de ondersteuning en de logistiek. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om onze service en collectie continu te verbeteren. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Super leuke collectie maar de foto’s op de site kunnen scherper

Super leuke collectie maar vindt dat de kleur van de foto’s niet altijd overeenkomen met de originaliteit. Bijv. op de site lijkt iets donkerbruin maar in het echt valt het veel lichter uit. Dit jaar met een heren jas/ vest gehad, vorig jaar met een herenbroek die bleek een motief te hebben die niet goed te zien was op de site.

Antwoord van cavallaronapoli.com

Hartelijk dank voor uw 4-sterrenreview! Wat fijn om te lezen dat u onze collectie van Cavallaro Napoli zo waardeert. We vinden het jammer om te horen dat de kleuren en details van enkele producten niet altijd volledig overeenkomen met de foto's op de website. We doen ons uiterste best om onze producten zo realistisch mogelijk weer te geven, maar door verschillende beeldscherminstellingen en lichtomstandigheden kan er soms een verschil ontstaan tussen de foto's en het daadwerkelijke product. Uw feedback over de kleurweergave en zichtbaarheid van details nemen wij zeker mee om onze productpresentatie verder te verbeteren. Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld en graag tot een volgende keer!

Mooi overshirt.

Overshirt heeft een mooi model en is gemaakt van mooie stof. Rits is aan de onderkant wat moeizaam goed dicht te krijgen. De eerste die ik kocht was iets te klein, retourneren is eenvoudig (ik kon het alleen niet ruilen) de grotere maat werd wederom snel geleverd. De terugbetaling van de eerste moet nog steeds (5 dgn. later) komen.

Antwoord van cavallaronapoli.com

Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het model, de kwaliteit van de stof en de snelle levering van uw nieuwe maat. Jammer om te horen dat de rits wat minder soepel werkt en dat u de terugbetaling nog niet heeft ontvangen. Wij begrijpen dat dit niet de verwachting is. Wij nemen uw feedback mee en hopen dat u uiteindelijk veel plezier zult hebben van uw overshirt. Mocht de terugbetaling inmiddels nog niet zichtbaar zijn, dan adviseren wij u om contact met onze klantenservice op te nemen, zodat wij dit voor u kunnen controleren.
Heerlijk om bij zo'n duidelijke en heldere website je producten te kunnen bestellen. Je wordt netjes geinformeerd over de voortgang en de reis van je pakket. Gewoon zoals het hoort. Natuurlijk ook zeer tevreden over de prijs kwaliteit en pasvorm van Cavallaro Napoli!

Antwoord van cavallaronapoli.com

Bedankt voor uw mooie review en de 4 sterren! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de duidelijke en overzichtelijke website van Cavallaro Napoli en dat u de communicatie over uw bestelling als prettig heeft ervaren. Ook zijn we erg blij dat de prijs-kwaliteitverhouding en de pasvorm van onze kleding zo goed bevallen. Wij waarderen uw feedback enorm en hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen bij Cavallaro Napoli. Veel draagplezier gewenst!

Ik ben al jaren klant bij Cavalaro.

Ik ben al jaren klant bij Cavalaro eerst via een winkel in Rhenen en nu al enige tijd via de website en dat zal ook zo blijven. Het is kleding waar ik een sterke voorkeur voor heb mbt design, kleur en maatvoering en kevertijd. Daarnaast met regelmaat leuke acties.

Antwoord van cavallaronapoli.com

Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! Wat ontzettend leuk om te lezen dat u al jarenlang klant bent van Cavallaro Napoli. We waarderen uw loyaliteit enorm en vinden het fijn om te horen dat onze designs, kleuren, maatvoering en service aansluiten bij uw wensen. Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u nog vele jaren te mogen voorzien van uw favoriete Cavallaro Napoli items.
Great experience with Cavallaro Napoli. The quality of the clothing is excellent, with premium fabrics and a perfect fit. The designs are suitable for both business and casual wear. Fast delivery and great attention to detail. Definitely a brand I would recommend!

Antwoord van cavallaronapoli.com

Thank you very much for your wonderful 5-star review! We are delighted to read that you had such a great experience with Cavallaro Napoli and that you are pleased with the quality, fit, and design of our clothing. It is also great to hear that you appreciated our fast delivery and attention to detail. We truly value your recommendation and your trust in our brand. We wish you many more enjoyable moments wearing our items and hope to welcome you again soon.
De kleren zitten echt top en zijn van goede kwaliteit. Minpunt is dat je pas bij een besteding vanaf €175 geen verzendkosten hoeft te betalen en dat je bij retour ook nog eens €4.95 moet betalen. Dit onder het mom van bewuster kopen. Ik draag normaal maat M, maar toch was dit type shirt te strak

Antwoord van cavallaronapoli.com

Hartelijk dank voor uw 4-sterrenreview! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en het draagcomfort van de kleding van Cavallaro Napoli. We waarderen ook uw eerlijke feedback over de verzend- en retourkosten en de pasvorm van het shirt. We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer een artikel anders valt dan verwacht, ook wanneer u normaal gesproken dezelfde maat draagt. Pasvorm kan per model verschillen en we nemen uw feedback hierover zeker mee. Het retourneren van pakketten heeft helaas een grote impact op het milieu door de CO₂-uitstoot van retourlogistiek, verspilling en de groeiende afvalberg. Daarom vragen wij een kleine bijdrage in de retourkosten. Hiermee willen we bewustere aankopen stimuleren en samen stappen zetten richting een duurzamere mode-industrie. Bedankt voor uw feedback en uw vertrouwen in Cavallaro Napoli.
Mooie kwalitatieve kleding, wel erg saai geworden in kleurstellingen en tegenwoordig aan de te dure kant. De stap naar zelf shirts via een shirtbyhand achtige webshop te bestellen is gestart. Liever geen sponsoring van voetbalcluns en betere betaalbaarheid dan dit. En jammer dat er geen winkel meer in utrecht is.

Antwoord van cavallaronapoli.com

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw eerlijke feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding. Jammer dat u de huidige kleurstellingen, prijsstelling en het ontbreken van een winkel in Utrecht als minder positief ervaart. Wij waarderen uw opmerkingen en nemen deze feedback mee. Reacties zoals die van u helpen ons om te blijven kijken naar onze collecties, service en de ervaring voor onze klanten. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en u weer te verrassen met onze producten.
Op de site staan de artikelen in de maten die nog voorhanden zijn. Dat geeft een goed beeld. Soms is een maat niet meer op voorraad, maar een paar dagen later wel. Dat is een gemiste kans.

Antwoord van cavallaronapoli.com

Bedankt voor uw mooie 5-sterren review en uw waardevolle feedback. Fijn om te horen dat u de beschikbaarheid van de artikelen op onze website als prettig ervaart. Wij begrijpen uw opmerking over maten die tijdelijk niet op voorraad zijn en later weer beschikbaar komen. Wij nemen deze feedback mee om onze voorraadcommunicatie en service verder te verbeteren. Bedankt dat u uw ervaring met Cavallaro Napoli met ons heeft gedeeld. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.
B S
Ben S.

Belofte niet nakomen

Als er een belofte is "voor 21.00 uur besteld, zelfde dag verzonden" dan moet je dat ook nakomen. Op zondag 28 juni iets besteld dan snap ik dat het pas maandag wordt verzonden. Maar als het ook op maandag niet is verzonden dan maken jullie je eigen regels niet waar. En de temperatuur kan nu niet de schuldige zijn. Ga eens in de leer bij jullie concurrent MrMarvis. Als je daar iets besteld krijg je na een uur een verzendbevestiging.

Antwoord van cavallaronapoli.com

Hartelijk dank voor uw review en uw eerlijke feedback. U heeft hierin gelijk; wanneer wij aangeven dat een bestelling vóór 21.00 uur geplaatst dezelfde dag wordt verzonden, dan moeten wij deze belofte ook nakomen. Onze excuses dat dit in uw geval niet is gebeurd. De oorzaak hiervan was de pre-sale van dat weekend. Door de grote hoeveelheid bestellingen die binnenkwamen, is er helaas een kleine achterstand ontstaan in de verwerking en verzending. Dit had uiteraard niet mogen betekenen dat de aangegeven verzendtermijn niet werd gehaald. Wij waarderen uw feedback en nemen dit mee om onze processen verder te verbeteren, zodat wij onze beloftes beter kunnen waarmaken. Bedankt voor uw begrip en uw vertrouwen in Cavallaro Napoli.

Communicatie rondom retour en bestellen

De jas die ik had aangeschaft had een gedeelte waarvan de rits bedekking openstond in het midden waardoor het leek alsof deze kapot was. Voor dat bedrag verwacht ik meer. Dus ik wilde deze graag ruilen voor een nieuwe. Maar heel de communicatie rondom ene retour met de keuze "vervangend product" is nul. Je bent als klant niet op de hoogte, geen duidelijke informatie. Wel een retour code gekregen, maar na navraag was er nog steeds niet bekend of de retour aanvraag goedgekeurd was/is. Waarom weet ik dit dan niet? Wat gebeurd er nu? Communicatie in een simpele mail of een overzicht in je profiel zou een toegevoegde waarde zijn. (dit geldt niet alleen voor een retour van een defect maar voor alle retouren en bestellingen). Je tast in het duister. Op de website stond ook dat ik de bestelling de volgende dag zou krijgen, maar dat was niet zo. Geen probleem, maar als dit duidelijk was aangegeven waren mijn verwachtingen anders. Website en bestellen werkt goed, maar de communicatie daarna is zeer slecht tot matig.

Antwoord van cavallaronapoli.com

Beste Sven, Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Wat vervelend om te horen dat de communicatie rondom uw retour en de keuze voor een vervangend product niet duidelijk was. Wij begrijpen dat dit voor verwarring en frustratie kan zorgen en bieden onze excuses aan voor het ongemak. Op 2 april heeft onze customer service al op uw bericht gereageerd en de vervolgstappen uitgelegd die momenteel worden ondernomen. Wij hopen dat dit voor u duidelijkheid heeft gegeven. Mocht er nog iets onduidelijk zijn of heeft u vragen over de status van uw retour of bestelling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder. Wij waarderen uw feedback zeer; dit helpt ons onze processen en communicatie richting klanten te verbeteren.
Snelle bezorging, mooi materiaal. Omdat het shirt niet goed zat moest het retour, en dat je dan de verzendkosten weer zelf moet betalen vind ik vervelend. Het heeft dus nu meer dan 10 euro gekost voor niets.

Antwoord van cavallaronapoli.com

Bedankt voor uw review en uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle bezorging en de kwaliteit van het materiaal. Jammer dat het shirt qua pasvorm niet naar wens was en dat u hierdoor kosten heeft ervaren bij het retourneren. Wij nemen uw feedback over het retourproces mee. Wij vinden het belangrijk om onze service continu te blijven verbeteren en waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Cavallaro Napoli.

Mooie Quintino jas

Mooie tussenjas (Quintino jas) besteld en op tijd ontvangen! Net als over de eerder door mij bestelde producten bij Cavallaro ben ik heel erg tevreden over deze jas. Een makkelijk zittende, mooie en kwalitatief erg goede jas. Kortom, ik ben erg blij met deze jas!

Antwoord van cavallaronapoli.com

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw Quintino jas en dat deze tijdig is geleverd. We waarderen het enorm dat u ook bij eerdere bestellingen zo’n positieve ervaring heeft gehad met Cavallaro Napoli. Het is mooi om te lezen dat de jas goed zit en u tevreden bent over de kwaliteit en uitstraling. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.
C D
Christa D.
Ik vind de kleding van Cavellaro er altijd mooi uitzien en het is van goede kwaliteit. Als je er een keer besteld hebt kun je vaak bij je volgende bestelling zien welke maat zij jou adviseren. En geloof mij maar dat dit echt dan de juiste maat is.

Antwoord van cavallaronapoli.com

Bedankt voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en uitstraling van de kleding van Cavallaro Napoli. Goed om te weten dat het maatadvies bij een volgende bestelling zo goed aansluit — dat maakt online shoppen natuurlijk een stuk makkelijker. We wensen u veel draagplezier en hopen u snel weer terug te zien! 😊

Cadeautje!

Artikelen op tijd binnen, netjes verpakt, retourbon al aanwezig met qr code, sublieme kwaliteit (niet overdreven) echt ern cadeautje wat de postbode afgeeft, ook nog in een mooie doos.

Antwoord van cavallaronapoli.com

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview! Wat fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent over uw bestelling. Wij besteden veel aandacht aan de verpakking, service en kwaliteit van onze producten, en het is mooi om te horen dat dit voor u echt als een cadeautje voelde. Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring met Cavallaro Napoli heeft gedeeld en wensen u veel plezier met uw aankoop.