cavallaronapoli.com
Beoordelingen:

1.816 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.757 beoordelingen in totaal  

4,61
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 jul 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
cavallaronapoli.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Korting van producten bij meer aankopen en gelijkstellen aan winkelkorting, bijv bij aankoop 3 30-25% korting. Eigenlijk wil ik dat ook met u kunnen afspreken. Dan koop ik fasegewijs groot deel van uw collectie/mijn garderobe kast bij Cavaralo. Vooral ook bij Klarna, uitgestelde betaling voor mensen met minder bestedingsruimte een cadeautje bij aankoop en 3 maanden traject is prachtig, maar dan niet direct bij eerste bestelling betalen maar aan eind volgende maand! Dat is een vette deal voor mensen! Bespreek dit met Klarna Ik ben ervaringsdeskundige want door ziekte in bijstand belanden als zelfstandig ondernemer na 2 jaren weer begonnen, auto moetenverkopen, valt niet mee als het tegenzit, snapt u. Heel veel mensen hebben last van inflatie, hoge energie kosten thuis en dure brandstof auto. Mensen moeten er netjes bijlopen om representatief te zijn. Dan kun je meedoen. Kleding is in die zin gekoppeld als vitale functie. Net als je gebit, de kapper of je koelkast, keuken. Mask een stunt! Spreek je sponsorpubliek (voetbal) aan. Niet alleen spelers of de board. Toon wat maatschappelijk bewust ondernemen is in een betekenis economie FASHION! Supersize omzet volume, zonder verlies imago, nee juist naamsbekendheid genereren en onderscheiden! Alle merken hebben actiekorting bij seizoen wisseling. Zorg voor de constante 3voor2 of bjj 3-25% actie. Hoop dat u dit advies waardeert. Na aanleiding van bezoek Groningen👍 koop ik nu via Klarna, in Groningen werd ik uitstekend geholpen met korting iom uw directie. Via Klarna lukt dat niet. Had dus in dd winkel gekocht als ik ook Klarna uitstel zou krijgen. Alexander dd Vrij 0611101110

de meest kritische beoordeling

29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop al sinds 2018 bij Cavallaro Napoli en ben doorgaans tevreden met hun producten. Helaas is mijn vertrouwen enorm beschaamd bij mijn aankoop van de Scaduto colbert & broek uit 2022. Na minder dan twee jaar is de colbert zo sterk verkleurd dat de donkerblauwe kleur bijna grijs is geworden. Mijn stomer schrok enorm toen hij dit uit de pakhoes nam en voor het eerst zag. Hij zij dat dit soort verkleuring eigenlijk alleen onder "normale slijtage" zou vallen als ik het, bij wijze van spreken, regelmatig tijdens het zonnebaden zou hebben gedragen. Dat terwijl ik juist relatief weinig mijn colberts draag en het alleen voor bijzondere gelegenheden uit mijn kast haal. Ook andere colberts die ik in 2017 heb gekocht bij andere winkels vertonen lang niet zo veel verkleuring als deze. Ik heb met foto's en beschrijving de klantenservice aangeschreven met de vraag hoe zij hierop reageerden en of er een oplossing te vinden was. Zij hebben hierop gereageerd dat het "geen productiefout" is en dat dit "gebruiksslijtage" zou moeten zijn. Kort gezegd betekent deze reactie dat een colbert of pak van Cavallaro Napoli dus eigenlijk niet twee jaar lang mooi hoeft te blijven. Voor een prijs van ruim boven €400,- is dit een enorme teleurstelling.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor cavallaronapoli.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds dezelfde kwaliteit!! Draag blouses die 8 jaar oud zijn!!! Alleen:!ik bestel 2 maten, dus 1 retour en deze moet ik afgeven bij dpd afgifte punt. Nu is er in ons stadje geen dpd punt en moet ik naar andere stad met de auto!!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit en service

Zoals ik al jaren gewend ben levert Cavallaro Napoli altijd kwaliteit en uitstekende service. Zowel qua producten als diensten.
Beoordeling melden
Antwoord van cavallaronapoli.com
10 dagen geleden
Beste, Hartelijk dank voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Cavallaro Napoli.
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service, goede kwaliteit

Je krijgt niet teveel reclame mail, ze bezorgen snel en de kwaliteit van de kleding is erg goed. Wel prijzig trouwens.
Beoordeling melden
Antwoord van cavallaronapoli.com
10 dagen geleden
Beste, Hartelijk dank voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Cavallaro Napoli.
KS
k.f. s.
den haag
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

goede ervaring

het bestelde was binnen 1 dag bezorgd enkel door de getailleerde spullen pas niets
Beoordeling melden
Antwoord van cavallaronapoli.com
3 dagen geleden
Beste, Hartelijk dank voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Cavallaro Napoli.
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prettige winkel, fijne service vriendelijke personeel die je overal mee helpen.
Beoordeling melden
Antwoord van cavallaronapoli.com
10 dagen geleden
Beste, Hartelijk dank voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Cavallaro Napoli.
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een trui gekocht, uit ervaring vorige trui,prima kwaliteit, blijft zeer mooi.
Beoordeling melden
Antwoord van cavallaronapoli.com
10 dagen geleden
Beste, Hartelijk dank voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Cavallaro Napoli.
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering Klacht gemeld, die naar tevredenheid is opgelost
Beoordeling melden
Antwoord van cavallaronapoli.com
10 dagen geleden
Beste, Hartelijk dank voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Cavallaro Napoli.
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kleding is zeer kwalitatief, maar de bezorging duurde wat lang.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles oké. Jammer dat het te klein was. Kom terug in de winkel
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte condities, goede communicatie, snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van cavallaronapoli.com
10 dagen geleden
Beste, Hartelijk dank voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Cavallaro Napoli.
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle correcte levering. Kwalitatief goede kleding
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Keuze in de webshop en kwaliteit van de kleding.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Donderdagmiddag besteld. Zaterdag al binnen 👍
Beoordeling melden
Antwoord van cavallaronapoli.com
10 dagen geleden
Beste, Hartelijk dank voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Cavallaro Napoli.
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correct, duidelijk en snel. Zeer betrouwbaar.
Beoordeling melden
Antwoord van cavallaronapoli.com
3 dagen geleden
Beste, Hartelijk dank voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Cavallaro Napoli.
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en goed ingepakt, beschermd
Beoordeling melden
Antwoord van cavallaronapoli.com
10 dagen geleden
Beste, Hartelijk dank voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Cavallaro Napoli.
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede aanbeveling om juiste keuze te maken
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Stijlvolle kleding, goede snelle service.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, altijd netjes verpakt!
Beoordeling melden
Antwoord van cavallaronapoli.com
10 dagen geleden
Beste, Hartelijk dank voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Cavallaro Napoli.
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top bezorging altijd Mooie kleding
Beoordeling melden
Antwoord van cavallaronapoli.com
10 dagen geleden
Beste, Hartelijk dank voor uw recensie! Met vriendelijke groet, Team Cavallaro Napoli.
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit en snelle levering
Beoordeling melden