Lucardi Juwelier Waalwijk

977 reviews in totaal

977 reviews since 30 sep 2020

Klanten zijn over het algemeen zeer positief over het vriendelijke personeel, de persoonlijke aandacht en het deskundige advies dat zij ontvangen. De medewerkers denken mee, geven vakkundige adviezen en doen hun best om passende oplossingen te vinden, wat de winkelervaring voor veel klanten aangenaam maakt. Ook de snelheid van de service en de algemene service, inclusief nazorg en bereikbaarheid, worden vaak als positief ervaren. Toch zijn er enkele aandachtspunten. Sommige klanten ervaren wachttijden als te lang en vinden de persoonlijke aandacht soms onvoldoende. Daarnaast wordt er af en toe onervarenheid bij medewerkers gemerkt en zijn er opmerkingen over gebrekkige opvolging na contact met de winkel.

ReviewsLucardi Juwelier Waalwijk

Mooie schone winkel, erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
De dames die me hielpen waren vriendelijk en hulp Vaardig
goed geholpen door een hele vriendelijke jongedame
dat ik kon wachten op vervanging van lege batterij van mijn horloge.
Fijne winkel ,winkel bediende nam tijd voor ons
Ze helpen je snel en goed. Ze laten je dingen passen als je twijfelt en hebben geduld met je om te kijken naar de mogelijkheden
Vriendelijk,goede uitleg,behulpzaam,meedenken maar je eigen keus laten maken
Ze bleef me denken en zoeken .
vriendelijk personeel
Verkoopmedewerker wist weinig te vertellen. Ze ws met onsbezig e gaat andere klant helpen

Antwoord van Lucardi Juwelier Waalwijk

Beste, Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Wat jammer dat je het gevoel had dat de verkoopmedewerker je niet goed kon informeren en je gesprek tussendoor werd onderbroken om een andere klant te helpen. We begrijpen dat dit niet de persoonlijke en betrokken service is die je mag verwachten. We nemen je feedback hierover zeker mee. Team Lucardi.
Er was 1 medewerker aanwezig. En 3 klanten. Maar omdat ze bezig was met 1 klant moesten we even wachten. Maar ze gaf wel aandacht en liet merken dat ze ons gezien had
heel vriendelijk personeel en vakkundig geholpen
Ruime keuze in kinderhorloges. Uitermate vriendelijk geholpen en met zorg een mooi cadeautje van gemaakt
Een hele lieve en vakkundige verkoopster
Gezellige dames in de winkel die goed advies geven.
Goed geholpen

In het hartje van Waalwijk vind je winkelcentrum de Els. Dit is een overdekt centrum met een gezellige sfeer. Hier kun je naar hartenlust shoppen tot je er bij neer valt! Er is gelegenheid voor een ha...