alpac.nl

904 reviews in totaal   312 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en nette levering. De kwaliteit van de producten wordt gewaardeerd vanwege de degelijkheid en duurzaamheid. De service wordt als uitstekend en oplossingsgericht ervaren, vooral bij problemen of fouten. Klanten waarderen daarnaast de duidelijke communicatie en het vriendelijke contact met medewerkers. Problemen worden doorgaans snel, flexibel en zonder gedoe opgelost. Ook wordt het bestelproces en het gebruik van de website als eenvoudig ervaren. Soms zijn er kleine technische verbeterpunten op de website en zijn er enkele opmerkingen over vertragingen of fouten bij de levering.

Reviewsalpac.nl

Top bedrijf
Snelle levering enkel de boxen waren te klein voor ons
Goed 2 sluitingen waren defect Heb met 1 telefoontje weer een aantal nieuwe voor opgestuurd gekregen. Mooi
Zeer snelle levering en een goede service na een defect tijdens het transport.
prima opberg box
Ok
D L
Daan L.
De bestelde stapelbakken keurig verpakt en onbeschadigd thuisbezorgd gekregen. Mijn volgende bestelling weer bij Alpac
Prima kwaliteit en prettige persoonlijke afhandeling

Eerste indruk: stevige stapelbak

We gebruiken de Alpac Stapelbak met deksel (400 x 300 x 380 mm) sinds kort in onze vriescel en de eerste indruk is positief. De bakken voelen stevig aan en lijken goed bestand tegen de lage temperaturen. Ze stapelen stabiel en de deksel sluit netjes af. Voorlopig dus erg tevreden – we gaan de komende tijd zien hoe ze zich op langere termijn houden, maar tot nu toe voldoen ze goed aan de verwachtingen voor vriescelgebruik.
snel en compleet geleverd
Perfecte keuzes, snel en efficiënt.
Zeer goede kwaliteit en snel geregeld