De reviews voor Maxiaxi.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van bestellingen, de behulpzame en vriendelijke klantenservice, en de hoge kwaliteit van de producten. De aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak genoemd, evenals de deskundigheid en behulpzaamheid van het personeel bij advies en vragen. Ook de communicatie wordt als snel, duidelijk en transparant ervaren, en de website, het bestelproces en de producten worden als gebruiksvriendelijk beschouwd. Het retourbeleid en de afhandeling van retourzendingen verlopen soepel en zonder problemen.
Incidenteel worden er kwaliteitsproblemen gemeld en zijn er enkele klachten over vertragingen door externe bezorgdiensten.
Reviews voor maxiaxi.com
De radio was goed te programmeren en het was ook fijn dat er een usb-stick in
kon. Hij was voor een oudere bewoonster in het verzorgingshuis waar ik woon.
Zij is er heel blij mee. Voor haar is het toestel niet te ingewikkeld.
Beste Harrie,
Bedankt voor je bestelling en het achterlaten van een review. Fijn om te lezen dat de radio naar wens is.
Veel plezier nog met je aankoop.
^Matthijs
Goede service, waar klant tevredenheid hoog in het vaandel staat!
Bestelling op zondagavond gedaan via de site van maxiaxi. De volgende ochtend werd mijn bestelling netjes afgeleverd. Helaas bleek het toegezonden apparaat een defect te bevaten. Na een kort telefoontje met maxiaxi loste ze dit voor vij direct op aangezien ik het apparaat de komende zaterdag al nodig had, zorge maxiaxi ervoor dat ik deze op de woensdav vooraf alweer nieuw binnen had.
Goed bedrijf, welke service en klanten tevredenheid duidelijk hoog in het vaandel heeft staan!
Supersnelle service
De supersnelle service als een product defect is geleverd is klasse! Jammer dat een gekocht artikel het weleens niet doet, maar nooit gedoe over retourneren of vervangen.
Hi Leon,
Fijn dat alles ondanks een defect alsnog snel en goed is opgelost.
Hopelijk is alles inmiddels in orde en wensen wij je veel plezier met de rookmachine.
^Lloyd
Alles werd netjes verpakt geleverd, en dat voor een groot pakket. Ik heb de set op zaterdag besteld en het zou dinsdag geleverd worden, maar zondag kreeg ik al van post.nl bericht dat het maandag zou worden, dat is behoorlijk snel. Kon ik beginnen met kerst liedjes te leren ! grapje. En met vragen die worden netjes beantwoord. Dus heel tevreden
Inmiddels meerdere bestellingen geplaatst bij Maxiaxi en steeds tevreden. Bij 1 bestelling zat een lamp die na een klein halfuur niet goed functioneerde. Een mailtje naar Maxiaxi gestuurd en ik kreeg erg snel een reactie en de volgende dag al een nieuwe lamp thuis bezorgd. Ik ben zeer tevreden en bestel hier zeker weer.
De kleine rookmachines zijn leuk. Een beetje testen met de rookvloeistof (high density is net wat leuker). Ze zijn vooral leuk vanwege de prijs en formaat en daarom makkelijker weg te werken in halloween projecten. Er is wel ruimte voor aanpassingen maar in dit segment is het niet zo erg om zelf te doen. Inmiddels is halloween weer voorbij en ben ik aan het plannen voor volgend jaar:)
Een volgende keer, bestellen we hier weer!
We werden stap voor stap meegenomen in het proces van offerte tot levering. Er werd snel gereageerd, meegedacht met onze wensen en er werd ook gekeken naar kwaliteit. Dus een volgende keer bestellen we hier weer!
Hi Tom,
Bedankt voor je vertrouwen in ons!
Hopelijk tot snel en veel plezier gewenst met je bestelling.
^Lloyd
Snel levering meerdere keren heb ik al wat besteld altijd tevreden en retour Deals zijn super net of dat het nieuw is voor mij een dikke 10
Beste Marco,
Hartelijk dank voor deze mooie review.
Fijn dat de retourdeals je zo goed bevallen! Deze worden altijd goed gecontroleerd door onze technische afdeling. Daarnaast heb je hierop gewoon 30 dagen zichttermijn en 2 jaar fabrieksgarantie.
We zien je graag nog eens terug!
^Thomas
De service was werkelijk uitmuntend. Ik had een low fogger gekocht, waarvan de ventilator een gigantische herrie maakte. Kon deze direct retourneren en een dag later was er al een nieuwe!
Beste Steven,
Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze service je zo goed is bevallen en dat we het probleem met de low fogger snel voor je hebben kunnen oplossen.
We streven ernaar om dit soort situaties altijd zo snel en soepel mogelijk te behandelen, dus het is geweldig om te lezen dat je dit ook zo hebt ervaren.
Veel plezier met je nieuwe low fogger en hopelijk tot een volgende keer bij MaxiAxi.com.
^Chiel
Zeker een “beste koop”.
Prima toestel, gemakkelijk te installeren, een echte upgrade voor mijn ongeveer 40 jaren oude stereo. De spotify modus is een meerwaarde. Veel kwaliteit voor een zachte prijs. Ik ben alvast zeer tevreden met mijn aankoop.
Hi Eddy.
Wat goed om te horen dat de Audizio Adria je huidige stereo zo"n upgrade heeft gegeven! Dat horen we graag.
^Thomas
Mijn ervaring is grandioos!
Mijn ervaring met de laatste bestellingen bij MaxiAxi waren weer grandioos!
Ik zou MaxiAxi altijd blijven aanbevelen voor iedereen die iets zoeken op het gebied van geluid, verlichting of special effecten!
Beste Bèr,
Bedankt voor je bericht.
Wat een leuk bericht. Dank je wel.
^Martijn
Snelle levering en een prima product
Een product gekocht die voor gebruikt werd verkocht,maar was alleen maar uit de doos geweest dus eigenlijk nog nieuw blij dat ik deze aankoop heb gedaan en zeer tevreden
Beste John,
Bedankt voor het achterlaten van een review, goed om te lezen dat je tevreden bent over de plafondspeakers.
Veel plezier nog met je aankoop!
^Matthijs
Snelle en correcte levering. Heel goed verpakt en het artikel in uitstekende conditie.
Werking goed zoals verwacht en gezien de prijs een zeer goede aankoop.
Hi Henk,
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen!
Bedankt voor je review.
^Lloyd
Ik heb een Beamz verticale rookmachine gekocht.
Van begin tot het eind verliep alles probleemloos.
Duidelijke updates en de volgende dag geleverd.
Hi Michel,
Wat goed dat alles probleemloos is verlopen!
Bedankt voor je review en veel plezier met je bestelling.
^Lloyd
Uitstekende radio-ontvanger die zeer eenvoudig is aan te sluiten op mijn analoge stereo installatie. Het geluid is uitstekend. En de bediening is heel simpel.
Het enige wat jammer is dat je volgorde van je favoriete zenders niet kunt aanpassen.
Goed werkende mooie platenspeler
Mooie platenspeler naalddruk, anti skating en snelheid zijn instelbaar, dat was voor mij belangrijk.
Klinkt goed en ziet er ook goed uit. Ik ben er blij mee en met een mooie korting voor een aantrekkelijke prijs!!
Beste Edwin,
Wat leuk om te horen dat de platenspeler precies in het plaatje past wat jij in een platenspeler zoekt!
Graag tot een volgende keer.
^Thomas
Toch na het lezen van maar 2 reviews hem gekocht, mijn partner was maar aan het rommelen met een oude platenspeler die aangesloten moest worden op speakers en alles, helemaal moeilijk doen dus heb ik deze gekocht omdat deze meteen verbind met onze soundbar. Wat was deze man blij!! Wat een top ding echt een aanrader.
De levering was snel en netjes verzorgd. De informatie over de verzending was accuraat en op tijd en niet onbelangrijk, goed verpakt!
Hi Rob,
Wat fijn dat alles goed is verlopen!
Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop.
^Lloyd
Ik koop hier al jaren mijn verlichting en apparatuur elke keer wordt je super geholpen door de beste specialisten
Geen lange wachttijden aan de telefoon
Gewoon super
Goedendag Joran,
Fijn dat je zo tevreden over ons bent!
We zien je graag weer eens verschijnen; in de webshop of aan de telefoon 😉️
^Thomas
Zeer tevreden over mijn aankoop: goed en duidelijk advies bij de keuze van het juiste artikel + prijs zeer scherp in vergelijking met andere aanbieders. Levering ook vlot en zoals afgesproken. Zeker aan te raden !