radiatorkopen.nl

3.917 reviews in totaal   789 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen positief over de snelheid, betrouwbaarheid en compleetheid van de levering, en prijzen daarnaast de vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid van de klantenservice. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als aantrekkelijk en concurrerend ervaren. Zowel het eenvoudige bestelproces als de duidelijke website worden vaak gewaardeerd. Ook ontvangen klanten regelmatig heldere communicatie en proactieve updates. De kwaliteit van de producten wordt meestal als goed omschreven en veel klanten zijn te spreken over de snelle en soepele afhandeling bij klachten of fouten. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertragingen of incomplete leveringen en vinden sommige klanten de hulp van de klantenservice bij problemen onvoldoende. Er is frustratie over onduidelijke of ontbrekende informatie in de communicatie. Daarnaast wordt melding gemaakt van schade of defecten bij levering. Sommige klanten geven aan zelf achter oplossingen aan te moeten gaan bij klachten en merken op dat handleidingen of extra uitleg soms ontbreken.

Reviewsradiatorkopen.nl

Wij zijn zeer tevreden over deze leverancier, bij wie wij inmiddels al twee bestellingen hebben geplaatst. Bij elke bestelling hebben wij de professionaliteit, snelle service en kwaliteit van de producten enorm gewaardeerd. De leveringen waren conform onze verwachtingen, de afgesproken termijnen werden gerespecteerd en de communicatie verliep altijd vlot en aangenaam. Het is een betrouwbare partner waarmee wij in de toekomst zeker opnieuw zullen samenwerken. Wij kunnen deze leverancier dan ook zonder enige twijfel aanbevelen. Hartelijk dank voor de uitstekende service en professionele opvolging.

Prima radiatoren

Goede collectie, duidelijke beschrijving, prima prijs. Wat beter kan: de aangegeven capaciteit van de radiator is gebaseerd op een extreem hoge watertemperatuur. Normaal is die 60 graden en dan is de capaciteit aanmerkelijk lager. Je krijgt er ook geen beschrijving bij dus voor montage instructies ben je aangewezen op youtube.
Een gedeelte van de bestelling werd geleverd met transportschade. Complimenten voor het oplossen, nieuwe delen zijn opnieuw geleverd. - Het transport kan beter, tot 2 keer toe met schade ontvangen. Ik vermoed dat de schade ontstaat bij het ompakken door de bezorger. Mogelijk de auto op routevolgorde laden?
Prijs is prima, product is nog ingepakt maar lijkt ook in prima staat (geen beschadigingen aan verpakking). Wat beter kan is volledige levering in één keer Radiatorvoorplaat was bij eerste levering vergeten maar is wel netjes nageleverd

Snelle levering en ik ben super blij me…

Snelle levering en netjes verpakt, ik ben super blij met mijn nieuwe voorzetplaat voor de radiator en het is een mooi alternatief als je geen hele nieuwe radiator wil of kunt aanschaffen.

Bestelde maat radiator niet ontvangen, maar 2x hetzelfde (verkeerde) radiator opsturen... knap!

Ik heb een radiator van 400x1000 mm besteld, maar tot mijn verbazing kreeg ik niet één, maar twee keer een verkeerde levering: telkens een radiator van 500x800 mm. Dat vind ik op z’n zachtst gezegd bijzonder slecht geregeld. Bij de eerste fout heb ik zelf nog meegedacht over een oplossing en voorgesteld om een deel van de afstand op eigen kosten te overbruggen, zodat we elkaar ergens halverwege konden treffen. Dit bleek echter niet mogelijk. De service en klantgerichtheid laten hier echt te wensen over. Daarnaast heb ik nog steeds geen duidelijkheid over wanneer de juiste radiator geleverd wordt. Inmiddels is de leverdatum al voor de derde keer aangepast zonder enige proactieve communicatie. Via de chat op de website heb ik navraag gedaan, waarbij als excuus werd gegeven dat de enige chauffeur een ongeluk heeft gehad en alles vertraagd is. Begrijpelijk dat er vertraging kan ontstaan, maar dit rechtvaardigt niet het gebrek aan communicatie. Klantenservice lijkt bovendien eerst iets te roepen zonder zich te verdiepen in het bestaande mailverkeer. Er wordt zomaar een verwachte leverdatum genoemd, terwijl de radiator die ik besteld heb op de website inmiddels als uitverkocht staat. Dat is op z’n minst bijzonder en wekt weinig vertrouwen. Er werd ook aangegeven dat er mails verstuurd zouden zijn, maar deze heb ik nooit ontvangen. Op mijn simpele vraag wanneer ik de juiste radiator kan verwachten, kreeg ik als antwoord “over ongeveer een week”, terwijl dit dus niet overeenkomt met de informatie op hun eigen website. Al met al moet je er zelf continu achteraan, terwijl je juist mag verwachten dat het bedrijf dit netjes oplost. Denk goed na voordat je hier bestelt.
Snelle correcte levering. Ook vraag over later leveren perfect opgevolgd. Graag gewicht radiatoren aangeven. Sommige zijn echt zwaar belangrijk om te weten.

De klant is nog steeds koning

De klant is daar nog steeds koning. Uitstekende service en ik ben vriendelijk te woord gestaan in de showroom om iets om te ruilen.
Hele snele communicatie. Top service! Ik moest wat retouren. Heel snel geregeld en duidelijk! Geld snel op me rekening ontvangen. Ging heel top!
Levering was niet top. In de website alles aanwezig op 1 stuks na bleken nog 2 stuks te onbreken en de verpakking ziet er niet erg netjes uit.
Het contact met de klantenservice was prima. De bestelde radiator was er niet, we kregen in overleg en zonder extra kosten een iets grotere. Op tijd bezorgd.

Prima producten matige service

Met de producten is niets mis. Alleen de service moet beter. Op zondag een bestelling geplaatst, verwachte levertijd 3-5 dagen dus eind van de week binnen. Dinsdag een mail de bestelling verzendklaar was en dat de bezorging snel zou volgen. Woensdag even gebeld voor de levertijd zodat ik mijn werk kon plannen. Kreeg te horen dat de levering de volgende maandag zou worden ivm de drukte. Iets later dan verwacht maar prima. Bleek dat er in de tussentijd ook een mail was over de vertraging. Zondag geen afleverinfo in de mail dus maandag geprobeerd te bellen… telefonisch gesloten. Dinsdag weer gebeld toen te horen gekregen dat de levering donderdag zou komen. Dus ipv de toegezegde maandag nog weer 4 dagen later. Als klap op de vuurpijl donderdag een mail dat een artikel niet op voorraad was. Blijkbaar was de bestelling de dinsdag daarvoor toch verzendklaar. De rest van de bestelling is donderdag wel keurig geleverd. Betere en concrete communicatie was handig geweest om de matige ervaring die ik nu had te voorkomen.
Snelle levering , er was 1 ontbrekend item en na een telefoontje met een vriendelijke dame werd dit de volgende dag reeds nageleverd.
Nieuwe radiator gekocht en gemonteerd tijdens vullen was deze lek, laminaat nat en op gezwollen. Ik neem aan dat alle radiatoren getest worden helaas. Wel snel geregeld dat we een andere kregen. Helaas toch het extra werk.
Ik heb een voorzetplaat gekocht voor mijn radiator en ben er super blij mee. Zonder meteen nieuwe radiator te hoeven aanschaffen is dit een ideale oplossing.
Makelijk bestellen, prima levering. Na een klein probleempje telefonisch contact een meteen opgelost.
M T
Maikel t.

Mooie radiatoren. Prima kwaliteit.

Mooie radiatoren. Functioneren goed. Levering duurt iets langer dan verwacht. Bestelling helaas niet compleet. Een afdekplaat zal ruim een maand later nageleverd worden.

Beloftes niet nagekomen.

Prijs was goed, radiatoren zoals beschreven. Echter levertijd ver overschreden. Belofte binnen 3 dagen in huis, zouden op voorraad zijn. Na een week gebeld waar ze bleven, niet op voorraad, zouden nog een week later komen. Gezegd dat het spoed was, niet geleverd op afgesproken dag, werd uiteindelijk weer een week later, weinig informatie, weinig extra moeite, ik vind het een teleurstellende gang van zaken.

Besteld en geleverd lange levertijd

Besteld en geleverd, levering duurt langer dan we gewend zijn van online bestellen.
N O
n.p o.
prijs kwaliteids verhouding en de snelle levering