xaralyn.com- Logo - Reviews

564 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.110 reviews in totaal

xaralyn.com- Logo - Reviews

xaralyn.com

564 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.110 reviews in totaal

De reviews voor xaralyn.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en betrouwbare levering, de uitstekende kwaliteit van de producten en de stevige, nette verpakking. De service wordt omschreven als vriendelijk, behulpzaam en adequaat, en vragen worden snel beantwoord. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed ervaren en de communicatie is meestal duidelijk. Er zijn echter regelmatig klachten over de bezorgdienst DPD, met name over vertragingen, gebrekkige communicatie en de wijze van afleveren. Sommige klanten ervaren hierdoor problemen met de timing van de levering.

Reviews voor xaralyn.com

Xaralyn Stoove haard

Levering sneller dan verwacht (ondanks winterweer) en de nieuwe openhaard (bio-ethanol) is mooi en werkt goed.
Bedankt voor de review!
Prima product en alles wat naar wens van de klant afgehandeld

Uitstekende combinatie

Ondanks het feit dat door de winterperikelen mijn pakket niet kon worden bezorgd ben ik uitstekend geïnformeerd.
snelle levering, goed product
bedankt voor de review!

Prachtige haard, geweldig vuur

Snel geleverd, prachtige haard Nog mooiere vlammen. De Stoove wordt lekker warm. Hij zou een halve liter in 2 uur opbranden... hij verbruikt het dubbele. De inhoud is ook echt een hele liter en geen halve.
Bedankt voor de review!

Gezellig en makkelijk te bedienen

Het kacheltje bevalt prima. Heel gezellig en makkelijk te bedienen. Snelle verzending. Mogelijkheid tot direct contact. Groot aanbod en mooie prijs. Top
Bedankt voor de review!
service prima producten netjes verpakt en direct de bestelling behandeld, klasse!!
Bedankt voor de review!
Super snel, kwaliteit bio ethanol top, geen rare luchten, levering heel snel
Antwoord van xaralyn.com
Bedankt voor de review! Graag horen wij wat wij kunnen verbeteren voor de 5 sterren!
Het brand mooie ruik geen tot weinig als de openhaard uit gaat
Bedankt voor de review!
Producten en communicatie is prima, De gekozen pakketdienst dpd laat wel te wensen over, maar ik blijf toch bestellen ondanks de dpd.
Bedankt voor de review!
De prijs kwaliteit verhouding is prima