Gecertificeerd sinds: 31 mei 2024
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn positief over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, de kwaliteit van de producten en het uitgebreide assortiment. Ook wordt de discrete en anonieme verpakking gewaardeerd. Daarnaast zijn er veel tevreden reacties over de prijzen, kortingen en het puntensysteem. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertraagde leveringen, negatieve ervaringen met de klantenservice en gemiste cadeaus. Ook komt het voor dat de communicatie vanuit de klantenservice soms als onvoldoende wordt ervaren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewserotictreasure.nl
Goed product
het is een super mooie en geile budplug.
en ik heb er al een paar keer lekker in mijn kontje gehad.
en ik werd er super super geil van en lekkere dikke stijve pik er door.
grt hans.
Heb twee artikelen besteld bijna €65 en krijg uiteindelijk maar een artikel van €19 nee bn er klaar mee
Bezorging duurde wat langer dan verwacht, maar niet extreem. Product is super!
Uitgebreid assortiment. Snelle levering
Verzendtijd komt niet overeen met wat aangegeven staat op de website, meerdere keren echt langer dan een week gewacht en de gratis cadeaus worden ook altijd 'vergeten'. erg jammer.
Afleverprobleem wordt niet opgelost.
Op uw site heb ik op 28 oktober een bestelling aangemaakt en afgerekend (ordernummer 100061563). Daarbij heb ik 'afhaalpunt selecteren' aangevinkt. Daarop volgt een plattegrond van het postcodegebied, maar kan nergens een afhaalpunt selecteren of ergens invoeren. Dan maar 'op afspraak ophalen in de winkel' aangevinkt. Via klantenservice gevraagd om te zorgen voor een ophaalpunt in mijn eigen regio. Zou handmatig worden aangepast. De eenregelige communicatie hierover is uiterst summier. Tot nu zonder resultaat, want het blijft onduidelijk bij welk ophaalpunt hier in de regio ik mijn bestelling kan ophalen. Duurt ook te lang.
Bezorgen laat lang op zich wachten
Kupiłam tabletki na erekcję i nie dzialaja
Leuke en uitgebreide assortiment aan sex artikelen.
Ik ben na een week nog steeds aan het wachten.
Na een week nog niets ontvangen
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
erotictreasure.nl
- +31786150368