erotictreasure.nl

382 reviews in totaal   130 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle bezorging, de vriendelijke en snelle klantenservice, en de goede productkwaliteit. Ook het brede en gevarieerde assortiment wordt gewaardeerd, evenals de prijs-kwaliteitverhouding, kortingen en het spaarpuntensysteem. De discrete en anonieme verzending wordt als belangrijk ervaren en goed uitgevoerd. Aan de andere kant worden vertragingen bij de levering als negatief ervaren en zijn er klachten over gebrekkige of trage communicatie van de klantenservice. Ook zijn er enkele opmerkingen over tegenvallende producten en frustraties over moeilijk bereikbare klantcontactmogelijkheden.

Reviewserotictreasure.nl

Verzendtijd komt niet overeen met wat aangegeven staat op de website, meerdere keren echt langer dan een week gewacht en de gratis cadeaus worden ook altijd 'vergeten'. erg jammer.

Afleverprobleem wordt niet opgelost.

Op uw site heb ik op 28 oktober een bestelling aangemaakt en afgerekend (ordernummer 100061563). Daarbij heb ik 'afhaalpunt selecteren' aangevinkt. Daarop volgt een plattegrond van het postcodegebied, maar kan nergens een afhaalpunt selecteren of ergens invoeren. Dan maar 'op afspraak ophalen in de winkel' aangevinkt. Via klantenservice gevraagd om te zorgen voor een ophaalpunt in mijn eigen regio. Zou handmatig worden aangepast. De eenregelige communicatie hierover is uiterst summier. Tot nu zonder resultaat, want het blijft onduidelijk bij welk ophaalpunt hier in de regio ik mijn bestelling kan ophalen. Duurt ook te lang.
Bezorgen laat lang op zich wachten
Kupiłam tabletki na erekcję i nie dzialaja
Leuke en uitgebreide assortiment aan sex artikelen.
Ik ben na een week nog steeds aan het wachten.
Aldijd binnen 1 dag verzonden
Na een week nog niets ontvangen
Na het resultaat van Feyenoord brengt dit me weer er bovenop

bestelling 100064502] nog steeds niet ontvangen

omdat ik een vraag heb gesteld met betrekking tot mijn bestelling die ik nog steeds niet ontvangen heb ( 100064502]), ik had graag een antwoord verwacht en niet van deze onzin. Met vriendelijke groet, Lucas van der Woude
snelheid van levering en crediteren
Kreeg goeie welkoms korting dat voeld warm aan
Alles perfect verpakt en een snelle levering bedankt tot een volgende bestelling
Vlug en op tijd geleverd
Service zeer goed. Verder is het genieten.