www.zolemba.nl/nl- Logo - Reviews

159 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.632 reviews in totaal

www.zolemba.nl/nl- Logo - Reviews

www.zolemba.nl/nl

159 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.632 reviews in totaal

De reviews voor www.zolemba.nl/nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, de goede kwaliteit van de producten en de professionele afwerking. Ook wordt de service als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, wat bijdraagt aan het vertrouwen in de winkel. Klanten waarderen daarnaast de duidelijke, snelle en vriendelijke communicatie gedurende het hele proces. Het bestelproces wordt als makkelijk, overzichtelijk en efficiënt omschreven. Problemen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Er zijn enkele klachten over vertragingen bij de levering.

Reviews voor zolemba.nl/nl

Steeds een snelle en betrouwbare service. Etiketten zijn ook van goede kwaliteit.
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
Snel, kwalitatief & betrouwbaar, daar gaan we voor! Bedankt voor de 5 sterren. Groet namens team Zolemba - Bianca
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
Bedankt voor de 4 sterren!

Ze doen wat ze zeggen

Snelle actie, en afspraken zijn nagekomen. Ze doen wat ze zeggen
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
Hartelijk dank voor de mooie review! Veel succes met plakken en graag tot ziens. Bianca - Team Zolemba
Goede service
Dank voor de vijf sterren ! Daar doen we het voor. Team Zolemba - Richard
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
Super bedankt voor uw positieve feedback! We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Team Zolemba - Richard
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
Wat leuk om te horen dat alles naar wens was! Tot de volgende bestelling en dank voor de vijf sterren. Team Zolemba - Richard
PJ
Peter J.

Altijd goede ervaringen met deze club!

Altijd top!
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
We waarderen het enorm dat u zo’n positieve review achterlaat. Bedankt voor de vijf sterren!. Team Zolemba - Richard
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
We waarderen het enorm dat u zo’n positieve review achterlaat. Bedankt voor de vijf sterren! Team Zolemba - Richard
Ik ben tevreden over alles
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u overal tevreden over bent. We doen ons best om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, en het is geweldig om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Zolemba - Tidora
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
Ai, drie sterren — dat is een voldoende, maar wij mikken graag op een 10! Bedankt voor uw eerlijke feedback, we gaan ermee aan de slag zodat het de volgende keer écht vijf sterren waard is. Team Zolemba - Richard
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
Bedankt voor uw positieve review! We hopen dat we u snel weer mogen verwelkomen. Team Zolemba - Richard
Top en snelle service.
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en producten. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Mocht u in de toekomst nog vragen of bestellingen hebben, staan wij uiteraard graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Zolemba-Tidora
Top service
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
Bedankt voor de 5 sterren! We waarderen het enorm.
Snelle levering.
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
Bedankt voor de 4 sterren!
Ondersteuning prima, verzendingstijd is onzeker met DHL
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
Goedemiddag, bedankt voor jullie beoordeling! Helaas waren er vanuit DHL enkele problemen met de levering van jullie pakket waardoor deze 3 dagen later bezorgd is dan gepland. We hopen dat de etiketten desondanks helemaal naar wens zijn en wensen jullie veel succes met plakken. Groet, Bianca - team Zolemba.
Antwoord van www.zolemba.nl/nl
Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel was. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Zolemba-Tidora