Bedel.Shop- Logo - Reviews

111 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden980 reviews in totaal

Bedel.Shop- Logo - Reviews

Bedel.Shop

111 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden980 reviews in totaal

De reviews zijn slechts gedeeltelijk positief. Sommige gebruikers hebben minder goede ervaringen met Bedel.Shop. Klanten zijn overwegend tevreden met de kwaliteit van de bedels en sieraden. De snelheid van levering wordt vaak geprezen. Ook worden de feestelijke, nette en persoonlijke verpakking, evenals de persoonlijke kaartjes en kleine extra’s bij bestellingen, zeer gewaardeerd. Er zijn echter veel problemen met het bereiken van de klantenservice via telefoon, e-mail of contactformulieren, en veel klanten zijn ontevreden over het gebrek aan respons en oplossingen bij klachten of verkeerde of kapotte producten. Daarnaast zijn er klachten over niet ontvangen bestellingen en wordt het retourproces als gebrekkig ervaren vanwege het uitblijven van retourlabels en reacties. Enkele klanten noemen ook defecten en afwijkingen aan de producten.

Reviews voor bedel.shop

Perfect
Artikel is geleverd zoals het op de website staat.
Bedel besteld, niet ontvangen. Mail gestuurd wordt niet op gereageerd en de telefoon wordt ook niet beantwoord. Lijkt sterk op oplichting.
Goed en snel. Volgens verwachtingen.

verzendings tempo

Op 6 augustus heb ik betaald en vandaag een week later nog steeds niets ontvangen.Dat stelt me teleur. Ik had me een flitsender actie voorgesteld. Ik hoop dat het bestelde nog geleverd gaat worden.
Besteld, nooit ontvangen. Geen reactie, nooit bereikbaar
Good quality, and friendly service!
Snelle bezorging, leuk kaartje erbij

Drie letter bedels gekocht maar één wijkt enorm af van de overige twee!

Drie letter bedels gekocht. Zeer snel en mooi verpakt ontvangen echter één van de letter bedels ziet er heel anders uit dan de andere twee. Deze heeft een andere grootte, is minder goudkleurig en de letter is zelfs zilverkleurig. Kortom, niet leuk om zo de 3 eerste letters van de namen van je kinderen aan je armband naast elkaar te dragen. Dus direct een mail gestuurd en gevraagd om een oplossing. Geen reactie. Inmiddels heb ik 4 mails gestuurd maar ik krijg geen enkele reactie en ik kan mijn bedels niet dragen omdat ik wil dat dit wordt opgelost. Ik ben bijzonder ontevreden.
reageren op email reageren op het contact formulier van de website Telefonisch bereikbaar zijn zorgen dat mensen die een retour hebben ook aan een retourlabel kunnen komen zoals vermeld staat op uw site maar dan moet er wel gereageert worden Ik ben al dagen bezig om mijn bestelling retour te kunnen sturen maar krijg geen enkele reactie
Snelle levering, het bedeltje ziet er precies zo uit als op de foto.

Verzorgd

Bestellen en verzending prima. Leuk verpakt en mooie bedel.

Geen contact…

Ik heb een kapotte bedel ontvangen en krijg ze op geen enkele manier te pakken! Gewoon weggegooid geld!
reageren op de klant ik heb nog steeds na anderhalve week geen reactie van u ontvangen en geen retour label ontvangen
Ik heb een verkeerde bedel ontvangen en krijg met geen mogelijkheid contact met het bedrijf. Nu zit ik met een bedel die ik niet wil en geen geld terug.
Zoals op foto