ijzerwarenwebshop.nl- Logo - Reviews

77 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden325 reviews in totaal

ijzerwarenwebshop.nl- Logo - Reviews

ijzerwarenwebshop.nl

77 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden325 reviews in totaal

De reviews voor ijzerwarenwebshop.nl zijn constant positief. Klanten zijn positief over de snelle levering, de duidelijke en proactieve communicatie en de kwaliteit van de producten. Ook wordt het makkelijke en overzichtelijke bestelproces gewaardeerd. Problemen worden meestal snel en naar tevredenheid opgelost. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of late leveringen. Daarnaast zijn er enkelen die geen of laattijdige reactie ontvangen op hun vragen. Er zijn ook incidentele opmerkingen over verkeerde of onverwachte artikelen, en sommige klanten zijn teleurgesteld in de afhandeling van bepaalde problemen.

Reviews voor ijzerwarenwebshop.nl

Met mij werd telefonisch (voicemail) contact opgenomen over een bestelling die niet op voorraad was. Of ik een alternatief wenste. Na de volgende dag teruggebeld te hebben werd mij medegedeeld dat het artikel inmiddels door de leverancier was bezorgd en meteen aan mij verzonden zou worden. De volgende dag werd het met PostNL thuisbezorgd. Prima service !!!
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Hartelijk dank voor deze mooie review en de 5 sterren! ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Fijn om te lezen dat je onze telefonische updates en de snelle oplossing gewaardeerd hebt. Soms loopt de voorraad anders dan gepland, maar we doen er alles aan om dat dan zo goed en snel mogelijk op te lossen. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Team IJzerwarenwebshop
Snelle levering en prima prijs kwaliteit verhouding. Ik ben zeer tevreden. Verschil tussen firma waar order is geplaatst en firma welke leverd is zeer verwarrend. Ik heb hierdoor nog extra gegoogeld, ivm betrouwbaarheid maar jullie hebben meerdere webshops.

Als klant weten waar je aan toe bent

Mijn bestelling was op voorraad volgens IJzerwarenwebshop, 1 dag na bestelling kreeg ik een telefoontje dat bestelling niet voorradig was met de mededeling dat deze eind vorige week of beging deze week leverbaar was/is. Zogezegd zo gedaan. Afgelopen zaterdag keurig bestelling geleverd. Complimenten voor het telefoontje, dan weet tenminste waar je aan toe bent.
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Bedankt voor uw uitgebreide 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat het persoonlijke telefoontje werd gewaardeerd en dat uw bestelling uiteindelijk netjes is geleverd. We vinden het belangrijk om duidelijk te communiceren, zeker wanneer een levertijd verandert, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! Team IJzerwarenwebshop
Privéprofiel
bij tijdelijk niet op voorraad bericht ontvangen om op verzoek bij weer op voorraad alsnog toegezonden te worden(Kon ook geld terugkrijgen, waar niet voor gekozen)
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Bedankt voor je mooie 5-sterren review! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fijn om te horen dat je onze service rondom de tijdelijke voorraad als positief hebt ervaren. We vinden het belangrijk om altijd mee te denken en je de keuze te geven die het beste bij je past. Dank voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! Team IJzerwarenwebshop
ik heb mijn bestelling van 28 april nog steeds niet binnen . en krijg op 8 mail een mailtje dat het verzonden is. De vorige keren ging dat heel veel sneller.
Snelle correcte levering Problemen worden snel behandeld en opgelost
Correct materiaal en snelle ontvangst
RW
Roel W.

Prima bedrijf!

Duidelijke foto's; product als omschreven; goede kwaliteit en snelle verzending. Dus helemaal goed!
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens was, van de foto's en de productomschrijving tot de kwaliteit en de snelle levering. Daar doen we het voor! 🚀 Veel plezier met je aankoop en we hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen. Team IJzerwarenwebshop
Alles als besteld en geleverd!
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Ontzettend bedankt voor deze mooie 5-sterrenreview! ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor! Hopelijk tot de volgende keer. Team IJzerwarenwebshop
Vlug geleverd.
Goed produkt en snel geleverd
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Bedankt voor je mooie 5 sterren review! We doen ons best om onze producten razendsnel bij de klant te krijgen, dus goed om te lezen dat dit gelukt is. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer! Team IJzerwarenwebshop
Een goed en stevig product, dat ik nodig had voor in de vlaggenmast, makkelijk om het hijstouw in de katrol te doen, daardat er aan de zijkant een spie zit enz. Ik ben er zeer tevreden mee.
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het product goed en stevig is en precies doet wat u nodig heeft. We waarderen uw tevredenheid enorm! Team IJzerwarenwebshop
alles prima afgehandeld en snel en goed geleverd.
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Bedankt voor deze mooie 5-sterrenreview! Ontzettend fijn om te horen dat alles naar wens is afgehandeld en dat je bestelling snel in goede orde is aangekomen. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer. Team IJzerwarenwebshop
Hartelijk dank voor deze 5 sterren review! ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Team IJzerwarenwebshop
Te dikke elastiek gestuurd, mocht i houden en nu de perfecte dikte gekregen
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Wat fijn om te horen dat het uiteindelijk helemaal goed is gekomen! 😊
 Bedankt voor je 5-sterren review en voor je begrip. Soms kan er helaas iets misgaan, maar we zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen en dat je nu de perfecte dikte hebt ontvangen. Veel plezier ermee en hopelijk tot een volgende keer! ⭐⭐⭐⭐⭐ Team IJzerwarenwebshop
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Bedankt voor de mooie 5 sterren review! Graag tot de volgende keer! Team IJzerwarenwebshop