De reviews voor ijzerwarenwebshop.nl zijn constant positief. Klanten zijn positief over de snelle levering, de duidelijke en proactieve communicatie en de kwaliteit van de producten. Ook wordt het makkelijke en overzichtelijke bestelproces gewaardeerd. Problemen worden meestal snel en naar tevredenheid opgelost. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of late leveringen. Daarnaast zijn er enkelen die geen of laattijdige reactie ontvangen op hun vragen. Er zijn ook incidentele opmerkingen over verkeerde of onverwachte artikelen, en sommige klanten zijn teleurgesteld in de afhandeling van bepaalde problemen.
Reviews voor ijzerwarenwebshop.nl
Goede communicatie en actief meegedacht.
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over de communicatie en onze proactieve aanpak. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer van dienst zijn!
Duurde langer dan gezegd ,maar dat lag aan post.nl
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Bedankt voor je feedback en je geduld!
Helaas hebben we in dit geval geen invloed op de vertraging bij PostNL. We doen ons best om bestellingen altijd op tijd te verzenden, zodat ze zo snel mogelijk bij je zijn.
Gewoon goed en snel!
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelheid en kwaliteit. We waarderen je feedback enorm!
Product en snelheid van verzenden oké. Echter bijna €7 betalen voor een brievenbuspakketje vind ik niet oké.
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
We begrijpen dat verzendkosten een gevoelig punt kunnen zijn. Ons tarief is gebaseerd op de werkelijke kosten die we maken, zoals stevig verpakkingsmateriaal, zorgvuldige verwerking door ons team, en de transportkosten van de pakketdienst. Op die manier kunnen we garanderen dat je bestelling veilig, netjes en snel bij je aankomt.
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Bedankt voor je 5-sterrenreview!
We zijn blij dat je zo tevreden bent en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen.
Perfect!
Perfecte levering van een goed product! 👍
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Bedankt voor de geweldige 5-sterren review! 😊 We zijn blij te horen dat de levering perfect was en dat je tevreden bent met het product. Jouw enthousiasme waarderen we enorm! 👍
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en de levering snel was. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te mogen helpen!
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Bedankt voor je 4-sterren review! We zijn blij dat je een goede ervaring hebt gehad.
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! We zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent met onze service/product. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
Snel geleverd! En tevreden over de producten.
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Bedankt voor je 5-sterren review! 😊 Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met de producten. We waarderen je feedback enorm!
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
We zijn blij dat je zo tevreden bent en waarderen je steun enorm. Tot de volgende keer!
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review!
Antwoord van ijzerwarenwebshop.nl
Bedankt voor je 5 sterren review! 🚀 Dat waarderen we zeer.
Bedankt voor je 5 sterren review! 🚀 Team IJzerwarenwebshop