spelt-afvalcontainer.nl

2.769 reviews in totaal

2.769 reviews since 24 apr 2026

Gecertificeerd sinds: 24 apr 2026
spelt-afvalcontainer.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en het ophalen van de containers, vaak zelfs dezelfde of de volgende dag. Afspraak nakomen wordt vaak genoemd: containers worden meestal op de afgesproken dag en tijd geleverd en opgehaald. Klanten waarderen de heldere, duidelijke en vriendelijke communicatie via telefoon, mail en website; problemen worden meestal snel opgelost. De chauffeurs worden vaak geprezen om hun vriendelijkheid, meedenken en professionaliteit bij het afleveren en ophalen. Het bestelproces wordt als eenvoudig, overzichtelijk en snel ervaren, zowel online als telefonisch. Klanten zijn zeer tevreden over het netjes en precies plaatsen van de container op de gewenste locatie. Het bedrijf wordt gewaardeerd voor het meedenken, flexibel omgaan met wensen, en het makkelijk wijzigen van afspraken of containergrootte. De prijs-kwaliteitverhouding wordt regelmatig genoemd als goed en marktconform; sommige klanten noemen het scherp geprijsd.

Reviewsspelt-afvalcontainer.nl

Niet moeilijk doen gewoon brengen en halen

Brengen en halen. Prima op afspraak of op gewijzigde afspraak mijnerzijds. Container was uiteindelijk weg zonder dat ik er erg in had. Helemaal goed dit

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Voor je het weet staat hij er, en voor je het weet is hij weer weg. Dankjewel voor je review!

Duidelijk en makkelijk

Duidelijk bestelproces en een makkelijke planning en afwikkeling voor het huren van container. Lekker om toch even contact met chauffeur te hebben voor de juiste plaatsing. Probleemloos verlopen.

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Bedankt voor je review. Service staat bij ons hoog in het vaandel, mooi dat dit wordt gewaardeerd.
snel geleverd en er werd uitgevoerd wat er gevraagd was. ook het ophalen zeer snel en goed geregeld. super bedrijf met goede service. enigste min punt is dat de track and trace niet werkt

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Dank voor je vertrouwen in onze dienstverlening.

Toch 5*

Aflevering/ plaatsing ging eerst niet volgens planning g ( was vol) ophalen volgens planning ( keuze zelf gemaakt ) ging ook niet echt soepel, wel netjes gecommuniceerd alles dus ondanks alles 5*

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Bedankt voor je 5 sterren. Vervelend om te horen dat het niet helemaal soepel is verlopen, maar wel fijn om te horen dat het door communicatie toch nog positief is bevallen!
Geweldig tevreden goede communicatie met kantoor en chauffeur precies op de plek waar we wilde zonder enige problemen. Ook dat je kunt zien waar de wagen zich op dat moment bevindt is super.

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Goed om te lezen dat onze dienstverlening aan je verwachtingen voldeed.

Top service en vriendelijk geholpen

snel bezorgd en supervriendelijk over de mail dat de container wat langer moest blijven staan en dat was geen probleem, is ook na de mail weer snel afgehaald zonder dat ik thuis hoefde te zijn echt super service

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Bedankt voor je positieve bijdrage en waardering.
Goede communicatie,schappelijke prijs en kon op het laatste moment nog de container een dag later laten ophalen..vriendelijke en behulpzame chauffeurs ook.

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Dank voor de mooie woorden over onze collega's onderweg.

Dik tevreden

Overzichtelijk en makkelijk om een container te huren, snelle levering, zowel brengen als halen. Zeer tevreden de afgelopen periode met deze diensten!

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Bedankt voor je mooie woorden! Snel geregeld, overzichtelijk en een tevreden klant, daar doen we het voor.
Dit is de derde container deze maand en kan niet anders dan 5 sterren aantikken. Alles keurig volgens afspraak. Kortom: Uitstekend bedrijf

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Wat leuk om te lezen! Bedankt dat je steeds weer voor ons kiest en voor je mooie review.
Container mag 8 weken blijven staan. chauffeur zet de container netjes weg en denkt mee. op site wordt duidelijk aangegeven wat er in de container mag en niet mag.

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Dat klinkt als een geslaagde ervaring. Dankjewel!

Zeer goede communicatie

We zijn goed op de hoogte gehouden van de breng- en de afhaaltijd. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Deden niet moeilijk om achteruit onze zeer smalle straat in te rijden en de container te brengen en te halen.

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je goed op de hoogte bent gehouden en dat onze chauffeurs je zo goed hebben kunnen helpen. We geven je complimenten graag door aan het team.

Snel gebracht en opgehaald, top!

De container besteld en de volgende morgen om half 8 was ie er al. Lading bouwafval erin, doorgegeven dat de container opgehaald kon worden en de volgende morgen weer opgehaald.

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Bedankt voor je review. Van levering tot ophalen, zo zien we het graag.
Gemakkelijk online bestellen en op de aangegeven dag geleverd en gehaald. Als het door drukte niet haalbaar is, is er persoonlijk contact en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Bedankt voor je support en het vertrouwen in Spelt.
Een klein telefoontje om te informeren wat voor soort container ik moest hebben voor mijn afval en het was al bijna geregeld. Top gedaan 👍🏻

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen bij het kiezen van de juiste container.

Zeer tevreden

Op de dag van bezorgen in de vroege ochtend nog een maatje groter kunnen bestellen zonder bijkomende kosten. Altijd zeer tevreden over Spelt

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Dat klinkt als een geslaagde ervaring. Bedankt voor je mooie woorden!
Netjes op tijd geleverd en op onze voorkeur geplaatst en bij Spelt geen problemen om een groot gedeelte glas in de container te plaatsen.

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Fijn dat alles naar wens was. Dankjewel voor je review!
Zeer tevreden, dit is de derde bak in korte tijd, worden op tijd gebracht en ook op tijd opgehaald
De container word altijd optijd gebracht en opgehaald. Super vriendelijk personeel. Word altijd keurig geholpen als er vragen zijn.

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Dat lezen we graag! We geven je complimenten graag door aan ons team. Dankjewel!

Helder overzichtelijk en duidelijk.

Helder, alles overzichtelijk en duidelijk. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Niets in de kleine lettertjes. Top...

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Dat klinkt precies als de ervaring die we willen bieden. Dankjewel!

duidelijk en prima service

Er werd vooraf gebeld dat chauffeur onderweg was. Prettig gesprek om uiteindelijk de plek te bepalen voor de container

Antwoord van spelt-afvalcontainer.nl

Fijn dat alles naar wens was. Bedankt voor je review!