spelt-afvalcontainer.nl

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.289 reviews in totaal

spelt-afvalcontainer.nl

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.289 reviews in totaal

De reviews voor spelt-afvalcontainer.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, het vlot ophalen van containers en de zorgvuldige plaatsing op de gewenste locatie. De vriendelijkheid, behulpzaamheid en deskundigheid van chauffeurs en medewerkers worden veelvuldig geprezen. Ook de communicatie via telefoon, mail, chat en updates wordt als duidelijk, snel en prettig ervaren. Het bestellen en aanpassen van containers via de website is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Klanten voelen zich gehoord doordat het personeel actief meedenkt en advies geeft. Daarnaast wordt gewaardeerd dat afspraken over levering en ophalen goed worden nagekomen. Het ophalen van de container verloopt meestal soepel, maar enkele negatieve ervaringen betreffen vertragingen bij het ophalen.

Reviews voor spelt-afvalcontainer.nl

Top gedaan

Onlangs heb ik via jullie een container gehuurd en ik ben zeer tevreden over de hele ervaring. De levering en ophaling waren keurig op tijd, en de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam bij elke stap.Het is prettig om met een partij te werken die afspraken nakomt en duidelijk communiceert. Alles is soepel verlopen, dus bedankt voor de goede service!Ik zal jullie zeker aanraden aan anderen en bij een volgende klus denk ik meteen weer aan jullie.

Zeer betrouwbare service

In de afgelopen maanden 8 containers besteld voor een grote klus. Telkens containers opgehaald en vervangen, precies volgens afspraak, met goede informatie per e-mail. Spelt is een betrouwbare partner voor afvoeren van afval.
Prima geregeld
Geïmporteerde review

Spelt was super hulpzaam! snelle service en gemakkelijk contact

Spelt hielp ons met de keuze en kon de container snel afleveren, en ophalen wanneer we dat vroegen.
Geïmporteerde review

De container is nog niet opgehaald

De container is nog niet opgehaald 2 keer een melding gedaan de container staat er nog steeds en u vraagt aan mij een revieuw.Graag willen we dat de container zo snel mogelijk opgehaald wordt.

Zeer vriendelijke chauffeurs

De container werd op de afgesproken dag geleverd door een erg vriendelijke chauffeur.Op de afgesproken dag van ophalen is er niemand geweest en heb ik gemaild met de vraag of er nog iemand kwam. Ik kreeg snel antwoord met de mededeling dat de container de volgende dag in de middag zou worden opgehaald. Om 16.30 de volgende dag was er nog niemand geweest en heb ik gebeld. Ik kreeg te horen dat het die dag niet meer zou lukken en dat er een chauffeur de volgende ochtend vroeg zou zijn.De volgende ochtend was de chauffeur er om 08.30, heel fijn.Ook dit was weer een hele vriendelijke chauffeur.Op een beetje miscommunicatie na met betrekking tot het ophalen van de container ben ik zeker wel tevreden, mede dankzij de erg vriendelijke chauffeurs.

Geweldig

Met een woord geweldig. Ik heb de afgelopen tijd drie containers besteld, namelijk twee drie kuubse en een tien kuubse. Levering op tijd en verwijderen net zo. De chauffeurs waren vriendelijk, vakkundig en behulpzaam.Ik zou weer voor Spelt containerservice kiezen indien het nodig zou zijn.Groet Henk
Super snel!!

Geen goede ervaring helaas

De container was wel snel geleverdMaar het ophalen was echt een drama,De container stond in de weg en hierdoor konden wij geen hoogwerker plaatsen dit was heel vervelend en door dit hebben wij week moeten uitstellen.Inmiddels is de container nog steeds niet opgehaald en wordt er ook geen duidelijk antwoord gegeven wanneer dit wel gebeurd.Slechte ervaring helaas

fantastisch.

je maakt via de website van Spelt je keuze, je prikt je bezorgdatum en klaar....de container wordt op jouw datum bezorgd en ze bellen ook nog van " we komen er zo aan" ... vet toch???? en alle voor een zeer goede prijs. ik heb er gelijk maar nog eentje besteld wat het liep erg snel vol...oh ja en jouw ophaaldatum idem dito. PERFECT

Super geregeld!

Vanaf de bestelling tot aan het ophalen is alles heel goed voor elkaar. Fijn telefonisch contact en meedenkende chauffeurs. Uitstekende service!

Snelle en goede service

Bakje besteld, duidelijke info en netjes gebeld vooraf zoals gevraagd. Bakje kon eerder opgehaald worden dan ik had aangegeven bij de bestelling. Ook hier werd snel op gehandeld.Top!

Prima afhandeling!

Goede en fijne communicatie over aflevering en ophalen. Ook tussentijdse vragen werden snel beantwoord. Erg tevreden!

Top service

Nette service

Mooi op de hoogte gehouden wanneer de levering kwam.Gevraagd of ze me bellen als ze er aankwamen. Dat gebeurde ook.Niks dan lof over de service

Goede service

Container keurig passend op de oprit geplaatst.

De beste

Met veel verschillende bedrijven gewerkt. Spelt blijft de beste. Afspraak is afspraak goede communicatie en de chauffeurs weten wat ze doen. Zetten niet zomaar de container ergens neer en gaan er weer snel vandoor. Bellen ook altijd als ze onderweg of op locatie zijn.Voor mij het beste bedrijf.

Goede en snelle service

Wordt snel geleverd en opgehaald.

Geweldig

Container ondanks slechte weer netjes op tijd geleverd en in goed overleg chauffeur op zijn plaats gezet.

Snel, simpel en duidelijk

Makkelijk te bestellen via de site, heel overzichtelijk. Eerder ophalen was geen probleem. Handig dat je de chauffeur kan volgen