Reviews voor spelt-afvalcontainer.nl
Top gedaan
Onlangs heb ik via jullie een container gehuurd en ik ben zeer tevreden over de hele ervaring. De levering en ophaling waren keurig op tijd, en de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam bij elke stap.Het is prettig om met een partij te werken die afspraken nakomt en duidelijk communiceert. Alles is soepel verlopen, dus bedankt voor de goede service!Ik zal jullie zeker aanraden aan anderen en bij een volgende klus denk ik meteen weer aan jullie.
Zeer betrouwbare service
In de afgelopen maanden 8 containers besteld voor een grote klus. Telkens containers opgehaald en vervangen, precies volgens afspraak, met goede informatie per e-mail. Spelt is een betrouwbare partner voor afvoeren van afval.
Spelt was super hulpzaam! snelle service en gemakkelijk contact
Spelt hielp ons met de keuze en kon de container snel afleveren, en ophalen wanneer we dat vroegen.
De container is nog niet opgehaald
De container is nog niet opgehaald 2 keer een melding gedaan de container staat er nog steeds en u vraagt aan mij een revieuw.Graag willen we dat de container zo snel mogelijk opgehaald wordt.
Zeer vriendelijke chauffeurs
De container werd op de afgesproken dag geleverd door een erg vriendelijke chauffeur.Op de afgesproken dag van ophalen is er niemand geweest en heb ik gemaild met de vraag of er nog iemand kwam. Ik kreeg snel antwoord met de mededeling dat de container de volgende dag in de middag zou worden opgehaald. Om 16.30 de volgende dag was er nog niemand geweest en heb ik gebeld. Ik kreeg te horen dat het die dag niet meer zou lukken en dat er een chauffeur de volgende ochtend vroeg zou zijn.De volgende ochtend was de chauffeur er om 08.30, heel fijn.Ook dit was weer een hele vriendelijke chauffeur.Op een beetje miscommunicatie na met betrekking tot het ophalen van de container ben ik zeker wel tevreden, mede dankzij de erg vriendelijke chauffeurs.
Geweldig
Met een woord geweldig. Ik heb de afgelopen tijd drie containers besteld, namelijk twee drie kuubse en een tien kuubse. Levering op tijd en verwijderen net zo. De chauffeurs waren vriendelijk, vakkundig en behulpzaam.Ik zou weer voor Spelt containerservice kiezen indien het nodig zou zijn.Groet Henk
Geen goede ervaring helaas
De container was wel snel geleverdMaar het ophalen was echt een drama,De container stond in de weg en hierdoor konden wij geen hoogwerker plaatsen dit was heel vervelend en door dit hebben wij week moeten uitstellen.Inmiddels is de container nog steeds niet opgehaald en wordt er ook geen duidelijk antwoord gegeven wanneer dit wel gebeurd.Slechte ervaring helaas
fantastisch.
je maakt via de website van Spelt je keuze, je prikt je bezorgdatum en klaar....de container wordt op jouw datum bezorgd en ze bellen ook nog van " we komen er zo aan" ... vet toch???? en alle voor een zeer goede prijs. ik heb er gelijk maar nog eentje besteld wat het liep erg snel vol...oh ja en jouw ophaaldatum idem dito. PERFECT
Super geregeld!
Vanaf de bestelling tot aan het ophalen is alles heel goed voor elkaar. Fijn telefonisch contact en meedenkende chauffeurs. Uitstekende service!
Snelle en goede service
Bakje besteld, duidelijke info en netjes gebeld vooraf zoals gevraagd. Bakje kon eerder opgehaald worden dan ik had aangegeven bij de bestelling. Ook hier werd snel op gehandeld.Top!
Prima afhandeling!
Goede en fijne communicatie over aflevering en ophalen. Ook tussentijdse vragen werden snel beantwoord. Erg tevreden!
Nette service
Mooi op de hoogte gehouden wanneer de levering kwam.Gevraagd of ze me bellen als ze er aankwamen. Dat gebeurde ook.Niks dan lof over de service
Goede service
Container keurig passend op de oprit geplaatst.
De beste
Met veel verschillende bedrijven gewerkt. Spelt blijft de beste. Afspraak is afspraak goede communicatie en de chauffeurs weten wat ze doen. Zetten niet zomaar de container ergens neer en gaan er weer snel vandoor. Bellen ook altijd als ze onderweg of op locatie zijn.Voor mij het beste bedrijf.
Goede en snelle service
Wordt snel geleverd en opgehaald.
Geweldig
Container ondanks slechte weer netjes op tijd geleverd en in goed overleg chauffeur op zijn plaats gezet.
Snel, simpel en duidelijk
Makkelijk te bestellen via de site, heel overzichtelijk. Eerder ophalen was geen probleem. Handig dat je de chauffeur kan volgen
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews