spelt-afvalcontainer.nl

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.289 reviews in totaal

spelt-afvalcontainer.nl

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.289 reviews in totaal

De reviews voor spelt-afvalcontainer.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, het vlot ophalen van containers en de zorgvuldige plaatsing op de gewenste locatie. De vriendelijkheid, behulpzaamheid en deskundigheid van chauffeurs en medewerkers worden veelvuldig geprezen. Ook de communicatie via telefoon, mail, chat en updates wordt als duidelijk, snel en prettig ervaren. Het bestellen en aanpassen van containers via de website is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Klanten voelen zich gehoord doordat het personeel actief meedenkt en advies geeft. Daarnaast wordt gewaardeerd dat afspraken over levering en ophalen goed worden nagekomen. Het ophalen van de container verloopt meestal soepel, maar enkele negatieve ervaringen betreffen vertragingen bij het ophalen.

Reviews voor spelt-afvalcontainer.nl

Slecht

Dacht je een container te hebben geregeld, komt er later bericht dat deze niet leverbaar is in jou regio.Geld terug gestort heeft een week geduurd

Uitstekend  geweest met Spelt

Alles afspraken werden keurig nagekomenBedankt voor de uitstekende service in deze

Helemaal top

Snelle en prettige serviceZelfs vroeg gebeld en ‘s middags al gewisseld

Top.

Alles verliep soepel. Communicatie prima, chauffeur behulpzaam en vriendelijk, afspraken worden nagekomen.

Snel en goed geleverd

Containers worden snel nezorgd en opgehaald, en flexibiliteit met uitstellen en ophalen waardeer ik ookerg veel.

Top bedrijf

Snel geregeld en snel opgehaald super !

Betrouwbaar en goede service

Makkelijk te regelen en conform afspraak leveren en ophalen van container. Het volgen van de chauffeur via een link werkt echter niet.
Geïmporteerde review

Super dienstverlening: precies wat je wilt

De informatievoorziening was heel goed; de telefonisch contact was vriendelijk en informatief; de mannen die de containers afleverden en ophaalden waren heel bekwaam, behulpzaam en vriendelijk. Heel bijzonder.
Geïmporteerde review

Snelle levering met goede afspraken.

Goed advies gekregen welke container benodigd was voor mijn vraag.Waardoor ik goed geholpen ben.

toppers

Zoals altijd perfect geleverd en weer opgehaald

Dik te vrede.

Ze komen na wat afspraak is. Helemaal goed

Op spelt kan je bouwen

In 3dagen 4 grote containers besteld.,alle 4 netjes volgens afspraak geleverd.
Geïmporteerde review

Mijn ervaring met Spelt containers was prima!

Via de webshop was het regelen van de grofvuilcontainer zo geregeld. Tussendoor bij twijfel wat wel/niet in de container mocht, kon ik terecht bij de AI service op de site.

Snel en netjes

Goed geregeld, volle container ook weer snel opgehaald. Prima!
Geïmporteerde review

Simpel geregeld, keurig volgens afspraak verzorgd!

Geen omkijken naar gehad . Alleen de container maar hoeven te vullen. Top!

Top

Alles top geregeldChauffeur dacht goed mee.Komen afspraken na

Top service

Snel geleverd, snel omgewisseld, geen gedoe achteraf, gewoon perfect
Heel erg tevreden!
Top

Makkelijk geregeld!

Snel geregeld en goede communicatie. Meerdere keren gebruik gemaakt vd service en iedere keer top!