travelinoutdoor.nl

3.852 reviews in totaal

3.852 reviews since 25 mrt 2022

Gecertificeerd sinds: 24 jun 2022
travelinoutdoor.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de producten. De snelle en correcte levering wordt gewaardeerd, net als het comfort van schoenen en jassen die prettig zitten. De pasvorm wordt vaak geprezen en de klantenservice wordt meestal als behulpzaam en goed bereikbaar ervaren. Ook het soepel en snel kunnen retourneren draagt bij aan de positieve ervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed beschouwd, zeker bij aanbiedingen, en de website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk omschreven. Sommige klanten merken op dat de maten van schoenen en kleding soms afwijken van de verwachting. Daarnaast wordt incidenteel negatieve feedback gegeven over de communicatie of afhandeling door de klantenservice en zijn de prijzen volgens enkelen aan de hoge kant. Af en toe is er een misser bij de bezorgdienst.

Reviewstravelinoutdoor.nl

Toujours bonne qualité ! 4 ème paires achetées de différentes sortes et toujours top kwality !!!
J B
Jan B.
Ik koop al jaren bij Travelling. Altijd goede kwaliteits verhouding. Beetje aan de bovenkant. Mijn laatste artikel vond ik een paar weken geleden nog te duur. Ik heb hem onlangs in de uitverkoop uiteindelijk sterk afgeprijsd kunnen kopen. Wederom klasse!!

Jarenlange Travelin-gebruiker

Al jarenlang loop ik op Travelin wandelsandalen. Die bevallen zo goed, dat ik telkens een nieuw paar bestel. Ook de nieuw bestelde zitten goed en maken dat ik goed kan wandelen, al is dat met een gedeeltelijke verlamming en gebruik ik daartoe een enkel-voet-ondersteuning.

Fijne kwaliteit

Gemakkelijke website, mooie kortingen, goede kwaliteit, goede pasvorm, snel geleverd
Zeer tevreden over de ontvangen goederen . De kwaliteit is uitstekend. Bestelling werd de volgende dag geleverd. Overall een betrouwbaar bedrijf.
E D
Engelien D.
Al jaren koop ik mijn laarzen, truien en jassen bij Travelin. Alles is van super kwaliteit. Zowel mijn rubberen laarzen als de leren. De jassen zijn lekker dik en ik heb dan ook geen kou geleden met al die sneeuw. Ik kan iedereen aanraden eens op hun site te kijken. Ik ben er super blij mee. Net weer een bestelling binnen.

2 schoenen - zelfde maat - maar totaal anders....

2 paar besteld, 1 paar laarsjes met veter en een paar instap laarzen. ze zien er mooi goed en stevig uit, lekker wol in de schoen, alleen vallen ze totaal anders. de laarzen met de veter zitten perfect, ook al aan gehad, heerlijk warm met het weer. alleen de in stap laars is gewoon veel te klein en de schacht van de laars is voor mij veel te breed. mijn schoenmaat is normaal tussen 37-38. 38 besteld
G V
Gerd V.
Sandaaltjes zijn heel mooi, maar veel te los aan de voeten en ik kan ze niet kleiner maken omdat de velcro 'ten einde is'. En het bandje dat je niet kunt aantrekken ligt los op mijn voet ondanks dat ik geen smalle voeten heb. Heel jammer, ik moet ze terugsturen.
Wandelsandalen die echt fijn zitten en goed lopen. Snel verzonden en superfijne prijs!

Kwaliteit sandalen

Vlotte levering en sandalen zitten en lopen heerlijk
Een bijzonder vlotte bezorging‼️Ook mooi pakket!! Voor mij zeer gepast en meteen aangepast👍🏻😊

Lekkere lopers

Nieuw paar getest met wandeling door Amsterdam. Lopen goed , best wendbaar wat handig is om te slalommen tussen de toeristen. Die keken bijna allemaal naar beneden, naar mijn sportief geschoeide voeten! 1e wandeldag ca. 5 km.
Snelle levering. De schoenen zijn degelijk en zitten comfortabel.
Mooie stoere degelijke laarzen, ik heb de cognac kleur van Vinstra nu voor de 2de keer gekocht in de uitverkoop want dat scheelt wel veel, zeker met extra verjaardagkorting. Ze lopen fijn en zijn lekker warm door de vachtvoering. Ik heb nu ook de donkerbruine en zwarte uitvoering. Dat zegt genoeg toch?
Vlotte levering. De wandelsandalen die ik gekocht heb, zitten als gegoten.
Altijd top producten

Op en top kwaliteit schoeisel

De rubberen laarzen was precies wat ik zocht! Het zit perfect en erg handig dat je het aan de zijkant wat steviger kan aantrekken. Dit is mijn derde aankoop, pantoffels, winter laarzen en nu de rubberen laarzen. Ik raad dit aan iedereen aan als je voor hoge kwaliteit schoeisel wilt gaan!
De sandalen zijn gewoon perfect ,lopen heerlijk.
Mijn “oude” travelin winterjas was aan vervanging toe ! Was erg gehecht asn deze mooie “ wandel jas “ dacht bestel dezelfde jas weer , want daat heb ik veel plezier van gehad . Ontvang ik de jas vandaag , is het toch een ander model, helemaal naar de mode van nu ! Super blij mee !

De pantoffels zijn heerlijk warm en comfortabel!

De pantoffels zijn heerlijk warm op de koude vloer in ons huis. En nog een voordeel: door de harde zool kun je toch even naar buiten lopen. Verbetering: mijn man vond ze erg koud toen de pakketbezorger ze bracht. Het vroor buiten dus ze moesten eerst binnen opwarmen😄