Beugelsenmeer.nl- Logo - Reviews

71 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.695 reviews in totaal

Beugelsenmeer.nl- Logo - Reviews

Beugelsenmeer.nl

71 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.695 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Beugelsenmeer.nl. Klanten zijn erg tevreden over de behulpzaamheid en vriendelijkheid van de service. De snelle levering, duidelijke communicatie en het ruime aanbod worden gewaardeerd. Ook zijn klanten positief over de kwaliteit, stevigheid en functionaliteit van de producten, evenals het gebruiksgemak en de eenvoudige installatie. Toch zijn er enkele verbeterpunten: soms wordt een gebrek aan deskundigheid genoemd bij de service, en wordt restitutie niet altijd vlot afgehandeld. Daarnaast komt het voor dat de informatie op de website niet klopt of dat er verwarring ontstaat over de bezorgdiensten. Ook kan de handleiding van producten onduidelijk zijn.

Reviews voor beugelsenmeer.nl

Past allemaal prima.
Prima geholpen!

Goed product.

Het product is prima. Alleen de levering was iets later dan beloofd, maar daar konden jullie waarschijnlijk niets aan doen. Verder ben ik er tevreden over.
Uitstekende service. Via Chat gevraagd of het produkt in voorraad is, dat was zo en 1.5 dag later afgeleverd. Chapeau
Heel goede beugel en megasnel bezorgd!

Top beugel met top advies

Echt mega geholpen met juiste advies en de juiste beugel. Draaibaar goed in elkaar te zetten en lekker stevig en stabiel, echt een top product met de beste uitstraling!
aan de telefoon ben ik uitstekend geholpen door Remco. Hij heft geprobeerd een beugel te vinden voor mijn tv en een tv lift. hij heeft aangeraden een artikel te bestellen. dat paste niet. ik heb het teruggestuurd op 18 september. Maar ik heb nog geen restitutie ontvangen.
Antwoord van Beugelsenmeer.nl
Goedemorgen, Excuses hiervoor, mag niet gebeuren. Wij duiken er uiteraard meteen in. Geen excuus, maar het heeft vermoedelijk met vakantie te maken van de persoon die dit normaal gesproken behandeld en afhandelt, dat het daardoor er tussendoor is geschoten. We gaan het vandaag direct rechttrekken en er zal even via de mail contact met u worden opgenomen om te kijken voor de juiste oplossing. Met vriendelijke groet, Braca Europe

Kabel werkte niet maar de service prima…

Kabel werkte niet maar de serviceduenst was behulpzasm
alles zoals aangegeven
Alles goed verzorgd
Besteld en voor Je het weet was het al bij je thuis top bedrijf en heb je een vraag krijg je meteen antwoordt