Onlineverf.nl

33.267 reviews in totaal   3.063 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, scherpe prijzen en regelmatige kortingsacties. De kwaliteit van de verf en andere producten wordt positief beoordeeld, en de website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Ook de klantenservice krijgt veel lof vanwege de vriendelijkheid, goede bereikbaarheid en snelle, oplossingsgerichte reacties. Bestellingen worden over het algemeen netjes en veilig verpakt en eventuele problemen of retouren worden vlot en naar tevredenheid afgehandeld. Negatieve punten zijn incidentele vertragingen of afleverproblemen, die vaak te wijten zijn aan externe bezorgdiensten. Daarnaast zijn er soms opmerkingen over kleurafwijkingen in de producten en incidentele incidenten zoals lekkende blikken bij de levering.

ReviewsOnlineverf.nl

Beits jotun

Na diverse vragen o.a welke beits heb ik gekozen voor de jotun beits een van de duurdere beitsen maar uitermate tevreden.Beits strijkt zich heel goed uit en dekte bij mij na een keer.Schutting ziet er heel mooi uit.Levering was heel snel.

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat leuk om te lezen dat de Jotun beits zo goed bevalt en je schutting er weer prachtig uitziet! Het is fijn te horen dat de kwaliteit en het gemak bij het aanbrengen voor jou het verschil maakten, en dat je schutting zo mooi dekte na één keer. Daar zijn we erg blij mee! En natuurlijk ook dat de bezorging zo vlot ging. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over een volgende klus, dan staan we natuurlijk voor je klaar. Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Mailtje dat 1 pot pas na 3 dagen leverbaar was, zat de volgende dag gewoon erbij. Paniek om niks. Helaas schijn ik ipv lak voor kozijnen, muurverf besteld te hebben, hoe is me een raadsel. Dus 2 verkeerde potjes en die ene grote pot was niet de goede tint. Mijn schuld, service prima en snel.

Antwoord van Onlineverf.nl

Fijn om te horen dat de verf toch zo snel bij je was, dan was die 'paniek om niks' gelukkig van korte duur! Fijn om te lezen dat je blij bent met onze service :) Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf

Top bedrijf!

Wederom een zeer prettige ervaring met onlineverf. Ik had een typfoutje gemaakt bij de kleur verf, maar dit kon gelukkig in de ochtend door klantenservice hersteld worden. Uitstekend verpakt en op tijd geleverd. Ga zo door!

Antwoord van Onlineverf.nl

Ha, wat ontzettend leuk om te lezen dat je 'wederom' zo'n fijne ervaring hebt gehad met Onlineverf! Dat horen we natuurlijk graag. Het is zo gebeurd, zo'n typfoutje bij het bestellen van verf. Gelukkig konden we dat 's ochtends nog meteen rechtzetten met ons team van de klantenservice, zodat je wel de perfecte kleur kreeg. En die complimenten over de uitstekende verpakking en de stipte levering? Die geven we met een glimlach door aan iedereen hier! Fijn dat alles naar wens was en heel veel succes met je verfklus! Mocht je in de toekomst nog eens een vraag hebben, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf

Alles perfect!!!

De prijs is plezierig, de verpakking was perfect en de bussen zagen er perfect uit met een laagje plastic geseald en met een kleine vertraging alsnog afgeleverd en eerder dan verwacht. Allom complimenten.

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat een leuke review om te lezen! We zijn blij dat je zo tevreden bent over de prijzen, daar doen we inderdaad ons uiterste best voor. En het is extra fijn om te horen dat de verpakking en de gesealde bussen in perfecte staat aankwamen. Die levering, ondanks een kleine vertraging toch eerder dan verwacht, is dan weer een mooie bonus, toch? Mocht je tijdens het schilderen nog vragen hebben, weet dan dat je ons altijd mag bellen of mailen. We helpen je graag verder! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf

Perfect 👌 Volgende keer opnieuw online bestellen

Wijzenol badkamerverf gemengd naar Nude Cashmere en Lotus Lush van LAB Paint. Kleuren kwamen 100% overeen met kleuren waaier. Ook ontzettend blij dat verf in minder dan 24uur binnen was.

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat fijn om te lezen dat de Wijzonol badkamerverf in Nude Cashmere en Lotus Lush zo goed bevalt en de kleuren perfect overeenkwamen met de waaier! Daar doen we het natuurlijk voor, en we zijn blij dat je er zo tevreden mee bent. En wat top dat de verf ook nog eens zo snel bij je bezorgd was, dan kun je meteen aan de slag. Mocht je in de toekomst weer een verfklus hebben, of nog vragen, dan staan we natuurlijk voor je klaar. Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf

Super ervaring met online verf!

Overzichtelijke webshop, gemakkelijk bestellen. Duidelijke keuzes tussen verzend methode en bijbehorende levertijd. Netjes op tijd geleverd en keurig verpakt. Volgende keer als ik verf nodig heb zal ik zeker weer hier bestellen.

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat een prettige review om te lezen, dankjewel daarvoor! We zijn blij te horen dat je de webshop overzichtelijk vond en het bestellen gemakkelijk ging. Ook fijn dat de keuzes in verzendmethodes en levertijden duidelijk waren, en dat je bestelling netjes op tijd en keurig verpakt is aangekomen. Dat is precies hoe we het graag zien! Mocht je in de toekomst weer verf nodig hebben, dan zien we je graag terug. En heb je tussendoor vragen over je volgende klus of onze producten, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Duidelijke website. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan door iemand van de klantenservice en heb op haar advies dan ook de verf besteld die ik nodig had, waarvoor mijn hartelijke dank.

Antwoord van Onlineverf.nl

Hé, wat een leuke review om te lezen! Het is super om te horen dat onze website je goed geholpen heeft en dat je zo vriendelijk te woord bent gestaan door de klantenservice. Daar doen we het natuurlijk voor, om je met raad en daad bij te staan zodat je de perfecte verf voor jouw project vindt. We hopen dat je met het advies en de verf een prachtig resultaat neerzet. En mocht je tijdens het klussen nog ergens tegenaan lopen, dan staan we altijd voor je klaar! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf

Geweldige site

Ik heb s’avonds om 22.00 uur 2 blikken Sigma verf gekocht en tegen 12.00 uur s’middags was het al geleverd en voor een super goede prijs!! Ik zou iedereen te adviseren als je verf nodig hebt om dot bij Onlineverf te bestellen 👍👍

Antwoord van Onlineverf.nl

Hé, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Het is natuurlijk onze missie om te zorgen dat de verf zo snel mogelijk bij je is, dus het is superleuk om te lezen dat je de Sigma verf al de volgende middag in huis had, en dan ook nog voor een scherpe prijs. We zijn er trots op dat we je zo hebben kunnen helpen! Mocht je tijdens het klussen nog vragen hebben, weet dan dat we altijd voor je klaarstaan. Heel veel succes met je verfklus! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf

Alleen maar lof

Ik vond het in 1 woord, nou 3, meer dan fantastisch. De communicatie, de mogelijkheden en supersnelle verzending naar Frankrijk, waar dit product niet verkrijgbaar is, zelfs niet in een sikkens speciaalzaak met alleen sikkens verven. Ook niet bestelbaar. Super!

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zó enthousiast bent! Dat "1 woord, nou 3, meer dan fantastisch" is voor ons een prachtig compliment en precies waar we het voor doen. Fijn dat we je zo goed konden helpen met de communicatie en mogelijkheden, en vooral dat de supersnelle verzending naar Frankrijk zo uitkomst bood. Het is soms even zoeken als een product lokaal niet te vinden is, zeker als zelfs een speciaalzaak de Sikkens verven niet kan leveren. Dan vinden we het extra tof dat je bij ons slaagt! Mocht je in de toekomst weer een verfklus hebben, of ergens advies bij nodig hebben, weet dan dat we altijd voor je klaarstaan. Veel succes met het schilderwerk in Frankrijk! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
J E
Jan E.
Goed verpakt en snel geleverd. Precies de producten waar ik graag mee werk. Geen duidelijke kleurindicatie op gemengde verf was het enige minpuntje.

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat fijn om te lezen dat de levering en verpakking naar wens waren en je graag met onze producten werkt! Dat je op kleur gemengde verf aankoopt staat vermeld op de product pagina. Mocht je tijdens het klussen nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar. Heel veel succes met de klus! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Het duurde even voordat de bestelling geleverd werd, helaas was het product toch niet op voorraad. Hierdoor kwam mijn planning niet meer uit. Jammer. Overigens geen klachten, na 3 dagen geleverd en product zoals beschreven.

Antwoord van Onlineverf.nl

Hallo! We lazen je review en het is jammer om te horen dat de levering van je bestelling niet helemaal vlekkeloos verliep en je planning in de war stuurde door een product dat helaas niet op voorraad bleek te zijn. Dat is natuurlijk balen als je vol enthousiasme aan de slag wilt! Gelukkig ben je uiteindelijk wel tevreden over het geleverde product, en we zijn blij dat alles na die 3 dagen toch goed is aangekomen en zoals beschreven was. Fijn dat je ondanks het ongemak toch positief blijft! Mocht je in de toekomst weer vragen hebben over je volgende project, dan staan onze verfexperts altijd voor je klaar. Heel veel succes nog met de klus! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Snelle en correcte levering. De bestelde productie werden goed verpakt en op een heel korte termijn (binnen 24 uur) geleverd. Top! dit maakt het klussen een stuk prettiger. Geen wachttijd want geduld heeft een klusser niet! Daarnaast is de prijs heel netjes vergeleken met collega leveranciers.

Antwoord van Onlineverf.nl

Hé, wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling en onze service! We snappen helemaal wat je bedoelt met 'geduld heeft een klusser niet' – daar zijn we dan ook extra scherp op. Het is mooi dat alles netjes verpakt en binnen 24 uur bij je was, en dat de prijs ook nog eens meevalt. Daar doen we het voor, zodat jij meteen lekker aan de slag kunt zonder onnodig wachten! Mocht je tijdens het klussen nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Alvast veel succes en plezier met je project! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Eerste keer besteld.Zeer tevreden. De wijzonol beits was 10,00 euro goedkoper dan an bij de rest. Nog verf laten mengen en ik had de volgende dag alles in huis perfect. Keurig verpakt. Ik ga zeker weer bestellen.

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat een enthousiaste review, daar worden we blij van! Extra leuk om te horen dat je voor je eerste bestelling bij Onlineverf.nl zo’n fijne ervaring hebt gehad. Mooi dat de Wijzonol beits voordelig uitpakte en dat je de gemengde verf de volgende dag al keurig verpakt in huis had. Daar doen we het voor! Fijn dat je nu weer een adresje hebt gevonden voor je verfklussen en dat je zeker van plan bent om weer bij ons te bestellen. We kijken ernaar uit je dan weer te mogen helpen. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben over je klus of een volgend project, dan weet je ons te vinden. Heel veel succes met de klus! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Rubol watergedragen verf(primer en aflak) van Sikkens hecht prima op terpentine gedragen verf. Uiteraard is een goede voorbereiding van ontvetten en schuren essentieel

Antwoord van Onlineverf.nl

Hé, wat een leerzame review! Dank je wel voor het delen van je ervaring. Heb je in de toekomst nog vragen over een nieuwe klus, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Hallo, Ik heb verledenweek een pakketje goed verpakt bij jullie vandaan gekregen. Echter de fles Universol ontvetter heeft gelekt vanuit de dop die gewoon dicht zat. Verder geen problemen en dik tevreden met jullie spullen en verzending. Groeten Mathijs Boes

Antwoord van Onlineverf.nl

Hoi Mathijs, Wat leuk om te horen dat je zo dik tevreden bent met de spullen en de verzending! Daar doen we het graag voor. Het is wel jammer dat de fles Universol ontvetter onderweg wat gelekt heeft, ook al zat de dop dicht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en het laatste wat we willen. Goed dat je aangeeft dat het verder geen problemen heeft opgeleverd. Toch vinden we het belangrijk dat alles perfect is. Mocht je hier alsnog iets mee willen, dan horen we het graag. Je mag dan altijd even contact opnemen met onze klantenservice. We wensen je alvast veel succes en verfplezier met je klus! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Prima en snelle bezorging van een geweldig product. Correcte afhandeling en zeer overzichtelijke factuur. Kortom een prima bedrijf met super verf.

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat ontzettend fijn om te lezen dat alles zo naar wens was! Dat de bezorging snel ging en het product je bevalt, horen we graag. Ook je complimenten over de correcte afhandeling en de overzichtelijke factuur doen ons goed. Het is ons doel om het je zo makkelijk mogelijk te maken, dus we zijn blij dat je Onlineverf.nl als een prima bedrijf met fijne verf hebt ervaren. Als er in de toekomst weer een verfklus op de planning staat of je hebt een vraag, weet je ons te vinden! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
A V
A V.

Goed bedrijf

Zeer goede site wordt snel geleverd vandaag besteld morgen in huis dat klopt Zeer goed verpakt werd netjes aan de deur geleverd door post nl

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling! Het is precies ons doel om alles snel en keurig verpakt bij je thuis te krijgen, dus het is fijn dat ons 'vandaag besteld, morgen in huis'-principe ook voor jou zo goed werkte. En natuurlijk dat PostNL de levering netjes aan de deur heeft gedaan. Mocht je in de toekomst nog eens hulp of advies nodig hebben voor een mooie verfklus, weet dan dat we altijd voor je klaarstaan. Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Selle en correcte levering. Heb mijn bestelling direct de volgende dag ontvangen, geen geouwehoer van niet op voorraad, zal worden nageleverd, nee niks van dit alles. De gehele bestelling in één keer ontvangen de volgende dag.

Antwoord van Onlineverf.nl

Hé, wat een fijn bericht om te lezen! Precies zo willen we het hebben. Goed om te horen dat je je bestelling snel en helemaal compleet in huis had, zodat je direct aan de slag kon zonder 'geouwehoer' 😉. Daar doen we het voor! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over verf of je klus, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Heel veel succes met je project! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Top verf en merken voor lage prijzen. Je kunt ook rustig compleet met benodigheden bestellen want die zijn ook erg laag in prijs. Daarnaast snelle levering.

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat een leuke review om te lezen, daar krijgen wij nou energie van! Heel fijn om te horen dat je de topmerken en onze scherpe prijzen waardeert. En dat je ook alle benodigdheden compleet en voordelig hebt kunnen vinden, is natuurlijk helemaal handig voor de klus. De snelle levering hoort daar voor ons gewoon bij, zodat je lekker snel aan de slag kunt. Mocht je in de toekomst weer verfadvies of iets anders nodig hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar! Veel schilderplezier gewenst! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf

snelle servie en verzenden.

Fijn contact, snelle service en verzenden waardoor we ook snel weer verder konden met de klus. Bestel al jaren alle verf e.d. bij onlineverf.nl.

Antwoord van Onlineverf.nl

Hoi, wat leuk om te lezen dat je al jaren zo tevreden bent met onze service! Het is voor ons een groot compliment dat je steeds weer kiest voor Onlineverf.nl en we vinden het belangrijk dat je altijd snel en fijn geholpen wordt, zodat je lekker door kunt met je klus. We staan dan ook altijd voor je klaar mocht je in de toekomst nog vragen hebben of advies nodig hebben. Alvast veel succes met het afronden van de klus! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf