powerplustools.nl- Logo - Beoordelingen

powerplustools.nl

420 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.099 beoordelingen in totaal

17 apr 2024
Mijn eerste kennismaking met PowerPlusTools en aangenaam verrast! De bestelde kliktegels voor de garagevloer zelf opgehaald in Marum. Wat een mooi bedrijf met fijne en behulpzame medewerkers. Rondgelopen in de prachtige showroom en gelijk een mooie gereedschapswagen besteld gevuld met een mooie set gereedschap. Dit alles werd twee dagen netjes zoals afgesproken bezorgd door hun eigen bezorgdienst waarbij de vriendelijke chauffeur dit alles afleverde. Kortom ik kan iedereen aanraden als je op zoek bent naar goed en mooi gereedschap om eens te kijken bij PowerPlusTools. Een tevreden klant … die zeker terug komt.
GV
Gert v.
Amsterdam

3 sep 2024
Product is goed, maar was maar half in elkaar gestoken. Ik had 2 items besteld/ 1 was volledig geassembleerd. Van het 2de zaten de onderdelen los in de doos, alsook de schroefjes. Er ontbrak zelfs een moertje om het te kunnen monteren.

Beoordelingen voor powerplustools.nl

Snelle levering van een mooi bureau. De bezorgers waren wel echt heel onhandig en kwamen niet op het idee om het bureau van de pallet af te halen voordat het door mijn voordeur heen ging. Ze hadden ook geen schaar of mes bij zich om de plastic strips te verwijderen. Ik heb zelf (met hulp van 1 van de bezorgers) het bureau naar binnen getild in de regen. Al met al heeft het geleid tot wat kleine beschadigingen aan hert product maar ik ben alsnog wel tevreden.
Wat opviel dat veel vertrouwen naar de klant toe is . Ik had twee bandenlichters besteld maar tijdens transport zoek geraakt ,1 telefoontje naar powerplus en er wordt direct nieuwe opgestuurd zonder foto te overleggen op dergelijke. Netjes hoor.
JV
jens v.
oostende
13 okt 2024

Iets langer moeten wachten

Pakket was hier wel niet de volgende dag. 3 dagen gewacht en de bezorger ging het gewoon voor de deur (straatkant) plaatsen. Powerplus service 10/10, de bezorger daarentegen 5/10.
8 okt 2024
Bestelling gedaan, alles duidelijk qua prijzen en verzending(skosten) en tijdig aangekomen. Zoals het zou moeten zijn.

Zeer tevreden

Snelle reactie op vragen over de mail, daarna bestelling snel geleverd en alles is volledig naar wens
11 okt 2024
Overzichtelijke webshop, snel verzonden en op de hoogte gehouden van het proces.
2 okt 2024
Alles was prima geregeld, ik heb een goed product gekregen.
16 okt 2024
Het bestelproces verliep vlekkeloos evenals het bezorgen
4 okt 2024

Een sterke plus!

Fijne website. Snelle levering. Hier word ik blij van.
3 okt 2024
Vlotte montage, degelijk stevig materiaal.
11 okt 2024
Snelle levering voor een goede prijs
15 uur geleden
Prima levering. Alles snel geleverd
BF

Goede prijs, snel geleverd

Goede prijs, zeer snelle levering
8 okt 2024
Goed produkt en snelle bezorging
15 okt 2024
Snel geleverd en goed product
7 okt 2024
Prima service en snel bezorgd
Goed verpakt Op tijd geleverd
HK
HENK K.
Noordlaren
5 okt 2024
betrouwbaar daar gaat het om
3 okt 2024
Mooi robuust spul!