powerplustools.nl- Logo - Beoordelingen

powerplustools.nl
Beoordelingen:

357 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.799 beoordelingen in totaal  

4,76
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 sep 2014
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
powerplustools.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
alle hulde hoe jullie mijn bestelling uiteindelijk hebben afgehandeld ik had een set van 2 bandenlichters besteld en toen ik mijn pakket open maakte was er maar een bandenlichter ingesloten na een mail van mij kreeg ik de toezegging dat er een werd nageleverd de volgende dag had ik de ontbrekende bandenlichter al in huis alle lof en hulde voor jullie vertrouwen en de zeer snelle oplossing super bedankt daar voor dirk van den bos delft
DV

de meest kritische beoordeling

3 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending van uit jullie kant is goed geen commentaar op maar DpD doet zomaar een dotje denk ik pakket mochten ze onder kar poort zetten en niet gedaan ?? Dat is al de tweede keer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor powerplustools.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
..
Beoordeling melden
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
RW
Roger W.
Buggenhout
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Sneller binnen dan aangegeven!

Sneller binnen dan aangegeven dus top! Maar misschien nog wel belangrijker de bestelde spullen zien er robuust uit en precies zoals ik gehoopt had.
Beoordeling melden
AV
A V.
West-Terschelling
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima geleverde goederen, maar het zou fijn zijn om van te voren te weten wanneer de levering verwacht kan worden, nu vernam ik niets.
Beoordeling melden
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorging was goed. Goed en degelijk verpakt. Netjes op 1 pakket. Beschrijving was ook duidelijk hoe de werkbank in elkaar moest
Beoordeling melden
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er is niets te verbeteren, ik heb mijn goederen netjes en heel snel ontvangen. Ga zo door(;
Beoordeling melden
8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

In 2 keer geleverd Niets erg Alles goed gekomen Door opvolging van powerplus tools
Beoordeling melden
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en bovendien een perfect rekje met haken geleverd.
Beoordeling melden
7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering van bestelde goederen.
Beoordeling melden